Uter hipercontractil (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

buna si nu stiu daca sa zic bine v-am gasit
si eu ma confrunt cu oribilele contractii, am la activ doua internari de cate o saptamana fara rezultate prea bune, deoarece uterul meu foarte sensibil la orice miscare continua sa se contracte foarte des. iau gynipral jum la 4 ore dar si la 3 cateodata, no-spa, 6 utrogestan/zi si tot degeaba. exista cineva care a luat atatea medicamente fara nici un efect?

Mergi la inceput

stau in pat aproape tot timpul, cu mici escapade in bucatarie si baie.imi este tare frica de o nastere prematura

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Corina si eu cochetam cu ideea de nastere naturala dar pana la urma m-am hotarat la ceza (desi imi ramane o urma de regret ca nu trec natural prin experienta asta). Dar nu vreau sa risc nimic, am obtinut sarcina asta f greu, e prima nastere si la 38 de ani... Dr tau ce zice?
Te rog si aici, spune-mi si mie de unde ati luat decoratiunile pt mobila si camera?

Mirela 33+

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Nu pot sa cred....am scris un mesaj kilometric si a picat net-ul. Apoi mi-a aparut doar quote-ul

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Corina, stiu cum e sa pierzi un mesaj, am patit-o si eu. Dupa ce-ti trece supararea poate-l reconstitui.

Biancabia, te inteleg f. bine, si mie mi s-a zis de amenintare de nastere prematura din sapt 30-31 (col scurtat, bebe coborat prea mult in bazin), mi-a fost teama si inca imi mai este dar uite au trecut deja 3 sapt de atunci. Nu putem decat sa urmam indicatiile dr si sa fim optimiste. Eu iau 3 gynipral/zi si no-spa. Contractiile tale sunt dureroase sau nedureroase? Oricum mult curaj, o sa ajungem noi la termen o sa vezi.

Mirela 34+

Mergi la inceput

Mirelacontractiile mele sunt deocamdata nedureroase, la inceput nu le-am bagat in seama crezand ca e bebe care se lipeste de peretele uterului, dar la un moment dat mi s-a parut suspect, am citit pe forum si la 24 de sapt m-au internat prima data pentru perfuzii cu gynipral fara prea mare rezultat, totusi colul nu era scurtat nici atunci si nici in sapt 27 cand mi-a fost masurat ultima data. eu nu stiu ce sa cred, medicul mi-a zis ca daca nu doare nu se va scurta, insa am vazut la unele fete de pe forum ca s-a scurtat si fara durere. as tinde sa cred mai degraba opinia dr ca poate stie el ce zice, insa era putin deschis in interior si avea 33mm
nu mai stiu, sunt destul de stresata, ma gandeam la alte probleme ca ar putea aparea dar la asta nu
speram sa fie bine pt toata lumea
ce s-o mai fi intamplat cu valeria72, draga de ea????

31+

Mergi la inceput

mai, eu am o durere in partea de jos a abdomenului de vreo 2 zile dar parca nu in timpul contractiei, cred ca asta nu inseamna ca devin dureroase. parca ma doare cand loveste bebe. oare poate deschide colul cu loviturile astea, daca vin de la el? si de vreo 2 zile ma incearca si o durere de spate. ce-o fi???? voi simtiti asa ceva?

bianca31+
va pup si sa treaca timpul cat mai repede, sa ajungem cat mai aproape de termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetelor! Si eu sunt insarcinata si am acum 30 de saptamani . Am si eu probleme: am colul scurt si intredeschis si contactii am avut si dureroase pana acum vreo saptamana si nedureroase . Doctora mi-a recomandat repaos la pat si tratament cu no-spa 3/zi si scopantil 4/zi si mi-a spus ca daca nu stau cumintica risc sa nasc oricand de acum inainte . La ultima ecografie colul avea 24 mm. Stau si ma intreb oare cat se mai poate scurta...am ajuns la limita? Imi fac griji pentru ca nu am pregatit nici macar bagajul pentru maternitate si mai sunt sunt si tintuita la pat .
Voi l-ati pregatit?

Va pup si aveti grija mare de voi si de bebei!

30+

Mergi la inceput

catisto, eu am auzit de fete cu colul sters, adica nu mai avea lungime deloc, cu dilatatie care inca au mai dus pana aproape de termen. daca ai 30 de sapt si stai la pat ai toate sansele sa ajungi la termen. mie mi-a zis medicul, chiar 2 pareri am cerut, ca un col scurt incepe de la 25mm in jos
curaj, contractii mai ai acum? intotdeauna ai avut? cat de dese?

Mergi la inceput

Catisto, eu am colul sters de pe 19 oct. si inca nu am nascut. La fiecare control medicul imi spune ca se astepta sa ma prezint la spital pt nastere. Dar bebelina desi este angajata si imi provoaca niste dureri f mari, nu vrea sa iasa. Si ieri la eco mi-a spus ca e chestiune de zile pana nasc.
Eu am avut colul scurtat de la 20 de saptamani. Eram pregatita pt nasterea prematura. si uite ca am ajuns la termen. Si bebelina se lasa asteptata. Stai cumintica la pat, sa treci macar de 34 se saptamani.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput