Uter hipercontractil (2)
Raspunsuri - Pagina 13
BraveGirl spune:
Si mie tot repaus fizic, nu neaparat la pat mi-a recomandat. Dar in ultimul timp am stat numai la pat, de frica sa nu nasc prematur. La control merg saptamanal.
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Mirela_1 spune:
Corina, cum iti verifica colul? La mine la eco abdominala nu se mai vede pt ca bebe are capul prea jos. Iti doresc sa dormi bine la noapte.
Mirela
33+
BraveGirl spune:
Mirela, acum colul se verifica prin tuseu. Nu e placut, ca sta si mi-l evaluaza pe toate partile, imi apasa pe uter sa vada cum reactioneaza
....
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
andreeeea spune:
Bun gasit!![]()
Sunt o viitoare mamica de gemeni de aprilie 2009 si, de la 12 saptamani am cerclaj (am pierdut o sarcina la 6 luni, iar acum greutatea urmand sa fie mare..). Dupa vreo doua saptamani in care n-am avut probleme si am mers la servici, au inceput insa durerile de burta. La mine nu prea sunt asociate cu contractiile (nu am prea multe pe zi), iar durerea e contiua si nu cedeaza la no-spa. M-au internat cateva zile si dupa repaus au trecut. Acum, acasa stau mai mult in pat si cum am mai multe zile bune, cum ma mai ridic cate putin sa mai fac cate ceva prin casa, dar, uneori urmeaza durerile si iar ma linistesc (medicul a zis ca "mai pot face cate o ciorbita", dar nu pare a fi valabil
).
Nu stiu daca fac parte din grupul celor cu uter hipercontractil (colul pare a fi ok deocamdata), dar vreau sa aflu de la voi daca aveati si astfel de dureri mai pe la mjlocul sarcinii: durere difuza in parea dreapta si stanga, jos sau mai sus, pe langa uter(ca si cum ar fi de apendice, ficat, nu ca la menstruatie) si, mai dureros e ca se duce durerea in picior. M-a durut un sold, acum ambele, dar tare, ca durerea de reumatism, de ma trezesc si nu mai pot dormi de durere. Si cand inceteaza, inceteaza toate durerile si nici uterul nu se mai contracta deloc (cam dupa 2 zile de stat 23,5 din 24 de ore doar in pat). Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Iau utrogestan si no-spa 2 pe zi, elevit si acid folic 1 pe zi.
Andreea,
19+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
Mirela_1 spune:
Corina, ai oprit gynipralul? (cate luai pe zi?). Cum mai esti?
Eu am avut 3 zile bune, acum ma doare putin burta, sper sa treaca mai repede.
Andreea si eu am avut dureri de burta toata sarcina (am si acum) dar ca la menstruatie. Nici la mine nu cedeaza la nospa etc, dar au trecut 7 luni, o sa mai rezist eu o luna jumate.
Mirela
33+
Gabrilici spune:
Mai stie cineva ceva de Valeria72 si de puiutii ei?
Sanatate tuturor si bebei sositi la termen!
Gabrilici graviduta in 7 saptamani
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirela_1 Corina, ai oprit gynipralul? (cate luai pe zi?). Cum mai esti? Eu am avut 3 zile bune, acum ma doare putin burta, sper sa treaca mai repede. Andreea si eu am avut dureri de burta toata sarcina (am si acum) dar ca la menstruatie. Nici la mine nu cedeaza la nospa etc, dar au trecut 7 luni, o sa mai rezist eu o luna jumate. Mirela 33+![]() |
Am oprit tratamentul duminica. Nu am prea dormit si de dimineata aveam burta beton. Uitasem cum e sa fie tare cu orele. Nu ma mai menajez exagerat, pt ca vreau sa nasc mai repede. Nu fac efort fizic, dar nu mai stau la pat toata ziua. Durerile ma mai lasa peste zi, dar noaptea revin in forta. Tu cum mai esti?
==========
Corina
36+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
Mirela_1 spune:
Pai Corina, nastere usoara de-acuma. Bravo ca ai ajuns la termen. Te-ai mai hotarat cum nasti? Si pe mine de 2 nopti ma doare burta fara sa am prea multe probleme ziua. Dar mi s-a parut ca ma simt totusi mai bine (burta se intarerste mai putin, raman doar durerile) si m-am hotarat sa mai reduc gynipralul de la 3 la 2/zi. Tu cate luai pe zi?
Mirela
33+
BraveGirl spune:
Mirela, si eu tot 3 luam. De nascut am zis ca incerc natural. Sunt f nehotarata pt ca nu vreau sa risc. O sa vad joi la eco daca bebelina are iar dubla circulara sau nu. Daca are, mergem pe cezariana pt ca nu as putea sa trec printr-un travaliu. M-as gandi numai ca sa poate intampla ceva. Stiu ca sunt pitici de gravida, dar asta e.
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Mirela_1 spune:
Corina si eu cochetam cu ideea de nastere naturala dar pana la urma m-am hotarat la ceza (desi imi ramane o urma de regret ca nu trec natural prin experienta asta). Dar nu vreau sa risc nimic, am obtinut sarcina asta f greu, e prima nastere si la 38 de ani... Dr tau ce zice?
Te rog si aici, spune-mi si mie de unde ati luat decoratiunile pt mobila si camera?
Mirela
33+