Uter hipercontractil (2)
Raspunsuri - Pagina 12
BraveGirl spune:
Joanna, imi pare rau ca ni te alaturi. sa stii ca si eu tot la 20 de sapt am ajuns la spital cu amenintare de avort. Am facut tratament cu gynipral si uite ca am ajuns la termen. Usor nu a fost, durerile sunt mari, dar merita. Fii optimista ca totul va fi bine. Fiecare zi in care rezisti, esti mai aproape de ati vedea minunea.
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Joanna, imi pare rau ca ni te alaturi. sa stii ca si eu tot la 20 de sapt am ajuns la spital cu amenintare de avort. Am facut tratament cu gynipral si uite ca am ajuns la termen. Usor nu a fost, durerile sunt mari, dar merita. Fii optimista ca totul va fi bine. Fiecare zi in care rezisti, esti mai aproape de ati vedea minunea. ========== Corina 36+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
Mersi de incurajari, sper sa stea cat mai mult la mami in burtica.Ma sperie ca sunt cam multe medicamente, diazepam, duphaston, ceva perfuzii care nu stiu exact cum se cheama si injectii cu no spa.Dar altefl mi-a zis medicul ca nu tin sarcina, mia coborat si placenta e jos de tot inserata pe peretele anterior.
Dar ne rugam la Doamne Doamne sa fei bine.
am intrat si aici pt ca ma intelegeti mai bine prin ce trec si mai imi da-ti sfaturi utile.

20+ probabil 
BraveGirl spune:
Si la mine coborase sarcina pt ca bebelina era angajata...dar au reusit sa-mi controleze contractiile si dupa cateva zile bebelina s-a intors. De atunci am luat in fiecare zi medicamente. Duminica le opresc si-mi astept nerabdatoare minunea. O sa vezi ca daca urmezi traamentul si sai cuminte la pat, o sa ajungi cu bine la termen.
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Si la mine coborase sarcina pt ca bebelina era angajata...dar au reusit sa-mi controleze contractiile si dupa cateva zile bebelina s-a intors. De atunci am luat in fiecare zi medicamente. Duminica le opresc si-mi astept nerabdatoare minunea. O sa vezi ca daca urmezi traamentul si sai cuminte la pat, o sa ajungi cu bine la termen. ========== Corina 36+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
Mersi mult.Sa dea Domnul sa va intalniti cu bine.
20+ probabil 
Mirela_1 spune:
Fetelor spuneti-mi si mie durerile de burta (ca la CM) continue (5-10-15min) si fara intarirea burticii sunt tot contractii? La voi cum se manifesta contractiile?
Si la mine bebelina e f jos cu capul, s-a scurtat colul si am tot felul de dureri, ba ca la CM, ba niste taieturi care vin din vagin. Eu iau 3 gynipral pe zi si no-spa intre ele, dar nu par sa cedeze. Cam la 2 zile am 1-2 zile naspa. Voi ce tratament aveti?
BraveGirl spune:
Mirela, si eu patesc la fel. Mai ales noaptea. Ieri noapte nu am dormit DELOC, azi noapte am adormit de pe la 4,30 pana la 6, apoi am mai atipit putin pana pe la 8.30. Sunt daramata psihic, nu credeam ca o sa indur asa dureri. Si eu iau tratament tot gynipral si no-spa, dar degeaba. Durerile nu trec cu NIMIC. Si daca am si contractii e si mai si. Am vb cu dr si a spus ca daca am contractii la 10 minute, sa ma prezint la spital, daca am doar dureri ca la ciclu si contractii rare, sa stau linistita acasa. Dar efectiv imi vine sa-mi iau campii. Daca inainte ma rugam de bebelina sa stea cat mai mult, acum ma rog sa nasc...apoi regret ca-mi doresc sa nasc, ca e mai bine pt ea sa mai stea. Nici eu nu mai stiu ce vreau, nu se mai intelege nimeni cu mine. La mine durerile au inceput pe 19 octombrie. Cat sa mai rezist???
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
M-am grabit sa ma plang, si nu ti-am raspuns la intrebare. Cica nu sunt contractii durerile ca la CM. Doar se pregateste corpul pt nastere. La mine in urma durerilor s-a sters colul. Contractiile le simti in toata burtica..adica tot uterul.
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Mirela_1 spune:
Off Corina, credeam ca-s unicat, cam asa am si eu dureri. Cand incep nu mai trec si ma tin 12-24 ore, apoi am 1-2 zile mai linistite si apoi o iau de la capat. Doar ca eu am avut toata sarcina dureri ca de CM dar abia acum se pare ca a inceput sa se scurteze colul. Si mie mi-a zis dr (Peltecu Filantropia) sa vin la spital doar daca-s contractii la 10 min dar in per de criza imi zic ca e ultiuma pe care o mai indur si la urm ma prezint la spital. Macar tu ai trecut de sapt 36 dar eu mai am si pana implinesc 34. Azi mi-am facut bagajul, macar sa stau linistita ca-l am facut.
Mirela
33+
BraveGirl spune:
Mirela, la mine colul nu e scurtat, e sters. La fiecare control ma astept sa-mi zica ca am colul deschis. Nici medicul nu se astepta sa rezist pana acum (sunt la dr. Haiduc, Filantropia). Daca eu am rezistat de pe 19 oct cu el sters, eu zic ca poti si tu. Mai ai putin si treci si tu de 36 s. Fii optimista!
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Mirela_1 spune:
Corina, e incurajator ce-mi spui, nu stiam ca ai colul sters din 19 oct. Atunci am si eu sperante. Pe dr Haiduc il cunosc si eu, la el am fost ultima data cand m-am internat (dr meu nu era in tara). El ti-a zis sa stai la pat? Mie mi-a zis doar repaos fizic, nu neaparat stat la pat, dar eu sunt cuminte si stau in patut. Din cat in cat timp mergi la control sa verifici colul?
Mirela
33+