Pepenasi de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Diana, MAda, pompa e no-name (sau eu cel putin nu am vazut nume), e maaareee si greea, dar e buna. Si in plus e gratis ca e de la asigurari :).

Din ciclul fetele si amorezii De Sf MAria am fost si noi la un picnic cu o familie care are un baietel de 2 ani, Fabian. Maya a stat la picnic in scaunul de la masina, care era pus pe iarba (asta ca sa si vizualizati scena). Fabian cum a dat cu ochii de ea, dragoste mare, intr-una sa o mangaie pe cap, sa-i dea jucariile lui, si chiar o bucatica de paine sa manance (si-a dat seama ca bucata lui ar fi prea mare si a rupt o bucatica ). In timpul efuziunilor amoroase, o mai apasa pe burta sau o mai brusca, dar ea ce credeti nu zicea nimic, ii placea de numaa. Buuuun. Andrei, care se crede un parinte libertin, si cu o mare deschidere de minte, a fost un car de nervi, ca ala mic o tot atinge pe Maya, si pune mana murdara pe lucrurile ei. Cand am plecat de acolo, mi-a zis ca nu ar mai vrea sa mai mergem cu respectivii la picnic, din cauza lui Fabian, ca nu o lasa in pace pe Maya si o streseaza . OOOKKK. Peste cateva zile ca fapt divers ii spun ca trebuie sa merg in oras sa-i cumpar la Fabian un cadou ca e ziua lui si replica : Fabian nu merita cadou, ca a fost rau cu Maya. Astea despre al meu sotz cu "vederi largi".

Despre diversificare, s-au scris atatea nu mai repet, ca fiecare isi creste copilul in zilele noastre, sau in vremea bunicii. Este alegerea fiecaruia. As vrea totusi sa adaug ca mi se pare cam devreme sa se introduce cerealele la 6 luni. Cerealele satura si dau energie, dar la 6-7 luni un bebe nu face foarte multe, legumele si fructele ii ajung (parerea mea).

Si eu citesc in fiecare zi, dar nu prea apuc sa scriu.

Sursu, eu zic sa-i faci baie cand iti pica tie bine. Ce tu iti faci baie la ore fixe? Asa e, se zice sa-i formezi o rutina, dar i-o poti forma si independent de baita. Eu ii fac dimineata, ca asa m-am obisnuit de la maternitate si totul e ok. Maya doarme foarte bine noasptea (cate 8 ore) si fara baitza :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Dia da ... lucrurile nu sunt ceea ce par a fi ...

DianaaaaaMmmmmse poate comanda de pe e-bay in Roooo?? Vreau si euuuu! Hai poate te prind pe mess ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iuuui, am mai terminat si eu trebile, ne-am si plimbat o gramada.

Nati ce bineee ca mai scrii! Bravo pt ca sunteti bine, sanatosi! Pupam Mateiul drag si mai asteptam pozici, ca mie mi-e drag tare tare de el!

Madalinaaaaa ce tareee! Super Soniutza nene!Ahh, din putzul gandirii unui fotograf pasionat (dar amator), imi place rama cu mov da' ar fi fain sa pui pozica aceea cu aripioare si cornite! E dementiala!

Deciii party la Las Vegas Acuma ma bantuie intrebarea...daca Vasilica e cuscra lu' sor'mea, io cu Vasilica ce grad de rudenie am? Si daaaa, banii pt acel act caritabil, MUSAI!

Multumim fete scumpe pt urari!

Vazut Bumpi scump foc-foc!

Vazut Ralucuta draga si mamica roz, frumusica tare!

Marina are pitici cu buricu, vara'mea Ruxandra oricum are cate un pitic/ora, Mina are lene si somn, Dia a gasit solutia de fraierit cupilu si se apuca de sport.

Onutz, imi pare rau ca esti ingrijorata si mai ales, ca e puiul bolnavior! Va doresc sanatate muuulta!

Sor'mea, Leonard Cohen bre! La el ma duc, zeul meu zeu! (face 74 de ani da' asa sexi mi se pareeee...Dragos stieeee)

Dienutzu felicitari pt achizitiile faine! Sa le purtati cu placere!

Io n-am fost pe faza cand a pus Iza nick-ul...:(

Ma'c sa hranesc cupil flamand!

p.s. Visez numai la prajiturile cu care o sa vina mami....iaaamiiiii

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Alta pauza...am gem de prune pe foc si am facut catina si afine cu miere pt. Iulia, sa ne intarim imunitatea .

Miky, e prea devreme sa incepi diversificarea. Unii medici se incapataneaza sa spuna ca sucurile nu inseamna diversificare. Ba da, inseamna! Un stomacel asa mic nu e pregatit sa digere altceva decat lapte. Eu zic sa mai astepti, mai ales ca o alaptezi.

Cristina, trimit PM. Fontanela e f. ok, cum sa fie prea mare?

Narcisa, Biri, am ras pe infundate citind pataniile voastre. De ziua lui tati am avut musafiri, printre care si un baietel cu o luna mai mare decat Iulia. A tot vrut sa o pupe dar a mea e cam salbatica si l-a luat la palme cand l-a vazut ca insista. Abia i-am despartit.

Ileanna, da, de pe Ebay poti comanda si in Romania acum. Nu toti trimit, dar sigur gasesti. Trebuie sa ai cont Paypal ca sa scapi de grija platii, esti oarecum asigurata daca se intampla ceva cu produsul. Plus Internet banking si un Visa sau Mastercard.

Sun, multumim.

La Baby expo n-am mai ajuns ca am gasit afine si catina in piata si trebuia sa le pregatesc rapid. Maine ajung sigur.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Salutare din Franta !!

Tare ma bucur sa va vad active din nou ! Desi nu-s prezenta tot timpul, citesc cu drag ceea ce scrieti. Azi dimineata am inceput ziua bine cu stirea din Brazilia ... deci faza zici ca e scoasa dintr-un film !!!

Eu am oaresce motive de tristete si sunt destul de deprimata. Astept de undeva un semn ca o sa fie bine, deocamdata nu il am, asa ca am zile cand sunt ok si altele in care nu prea pot iesi din butoi ... asta e!

Pe 13 septembrie am implinit 5 ani de la casatoria religioasa si azi ne sarbatorim : luam cina pe un vapor, plecam ziua si ne intoarcem noaptea, sper sa fie frumos. Faza dura e ca cina asta e cadoul meu, imi doream de mult timp. Eh, nici sotul nu s-a lasat mai jos. Si el isi dorea de mult timp un veceu nou, asa ca sambata dimineata a plecat voios la magazin si s-a intors f mandru cu veceul sub brat pe care l-a si montat rapid. Cadou! Bun, am si o promisiune de sedinta foto profi in familie, abea astept ! Pana atunci ne delectam cu cina pe vapor si veceu nou la parter!

Trebuie sa zic ca am admirat pozele Marinei, are atata imaginatie! Bun, si modelul e superb, dar e clar ca Marina mi-a dat si mie niste idei ... desi e imp si aparatul cu care e facuta poza.

Si pt ca ma trezesc ca magarul in ceata, raspund si eu la ce imi mai amintesc, desi sunt unele intrebari care poate au fost puse la odiseea de mai-iunie, dar nu conteaza!

Micky, ai inceput mult prea devreme diversificarea, stomacelul ei nu e inca pregatit pt asa ceva si mai mult o chinui degeaba. Incearca sa ramai inca o luna pe lapte. Tendinta in ziua de azi e sa se inceapa diversificarea dupa 4 luni terminate, iar pt bebeii alaptai de la 6 luni chiar. Nu trebuie sa iei litera de lege ce spun pediatrii, mai ales ca unii uita sa se mai documenteze.

Sursula, daca bebe doarme bine nu trebuie sa-l trezesti nici pt baie, nici pt papa. Eu am inteles ca pe la ora 1 noatea il trezesti pt papa. Ideal e sa il tii putin ocupat in timpul zilei si daca el incepe sa isi faca un somn de noapte, nu mai interveni in ritmul lui. Cu timpul vei reusi sa-i decalezi somnul de noapte pe cat mai tarziu si va fi bine.

Eu nu-i fac baita in fiecare zi la Anna si nici nu o clatesc cu alta apa ( asta si pt ca folosesc f putin sapun, mi-au spus la spital ca la varsta asta trebuie cat mai putine chimicale pe pielea lui bebe).

Legat de colega care si-a luat jucariile si a plecat : eu cred ca nu exista un grup ideal si ca in orice grup exista tot felul de personalitati. Insa am remarcat ca in grupul acesta exista un mare concentrat de persoane exceptionale pe metru patrat. Ele dau viata grupului, sunt aici chiar daca au timp sau nu si de ele avem nevoie ca sa avem si noi, fiicele ratacitoare, unde sa mai venim "acasa".

Nu mai stiu cine era interesat de baby-phone. Eu am de doi ani unul cu vibrator si sunt f multumita ( nu, nu e ceea ce credeti ). Insa daca e zgomot in jur, pun pe functia vibrator si il tin in buzunar si cand se trezeste bebitza si face zgomot imi vibreaza buzunarul.

Io v-am mai zis ca in capul meu sec am mesaje de transmis la toata lumea, numai ca mi-e frica sa incep ca poate omit pe cineva si ...

Mai trec si saptamana viitoare, in week-end sunt plecata la Nantes sa pregatesc botezul.

Edit ; ca am mai citit un pic.

Oana, nu te speria inca cu ganglionul, daca zici ca e un pic bolnavior, poate fi un semn ca se lupta corpul lui cu boala.

Cristina, in Franta vara asta au murit 2 copilasi uitati de parinti in masina. s-a facut o campanie,iar apoi cel putin in zona mea in fiecare saptamana era o stire despre un copil uitat in masina si trecatorii care au spart un geam ca sa il salveze. Ideea e ca si pe o caldura de 23 de grade e nevoie de doar 15 minute pt ca un bebe sa se dezhidrateze; e foarte periculos gestul de a lasat un copil singur in masina.

Ariadna, m-a dat gata fiica-ta.

Sun, distractie la concert !!!

M-am mai delectat si cu pozele Ilennei in Bucovina. Frumoasa Bucovina, frumoasa si Ileanna!

Marina, buricul meu a intrat inapoi f bine, dar mi-a iesit o burtaaaa!!! Nu stiu cum o sa scap de ea, insa cat alaptez mananc dupa pofta inimii.

Mami de Matei si Ilinca, super interfonul vostru!

Mai Ruxandro, ia lasa-l tu pe vasilica in pace ca poate are si el famelie, nu ? :-)

Gata, acu chiar trimit mesajul ca poate se pierde.

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, nici mie nu mi-a venit nimic de la Cord Blood inca.
In schimb, azi mi-a venit alocatia ! Evident pe august, ca iulie nu primesc fiind nascuta pe 14 iulie...
Iar trusoul si prima aia de nastere le-am luat de la Sector 1 joia trecuta.

Mai, cu pupatul copiilor , Matei acu 2 seri mi-a zis un secret : cica a pupat-o pe colega lui de banca . Asta dupa ce imi spusese ca ea i-a zis ca e dragut si ii place de el, si el i-a spus ca si lui ii place de ea. Mi-a zis secretul asta cam asa: "Mami, am un secret, dar daca iti spun parca vad ca te superi." Si io i-am zis ca nu ma supar, sa-mi spuna. Asa ca nu m-am suparat , doar ca l-am intrebat unde a pupat-o, iar el a raspuns mirat ca pe obraz, si i-am atras atentia sa nu cumva sa pupe fetele daca ele nu vor, adica cu forta, si sa fie politicos cu ele.
E tare incantat de colega lui de banca !

Eu limpezesc fata la baita cu apa dintr-o craticioara, deci nu din cada. Fac asa ca asa am apucat sa invat de la Matei, nici nu mi-am pus problema pana acum ca nu ar fi necesar. E adevarat ca la Matei aveam o oala, deci acu am mai redus cantitatea .

Sibylle, .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

DianaM numa' paypal ala imi lipseste, tot aud de el si n-am reusit sa pricep ce pisici e ... Tot tre' sa te prind pe mess

Sun mda ... uite ca gasiram o problema ... habar n-am care e gradul de rudenie .
Si eu trimit bani unde zisareti da' eu investesc in ciot, sorry

Sybille sar'naaaaaaaa

Mcoca asta pentru barbata-to. Bai sunt criiiiimiiiinaaaali berbantii astia. Zau daca nu te lasa masca all the time.
Mai io cu diversificarea n-am studiat si nu stiu ce si cum, da' clar nu pricep de ce se intervina asa de repede pe stomacelul bebelului. Dar cum poooti sa zici ca un bebe de 6 luni nu face mare lucru??? U gotta be kiddin', zau asa. Pai stii ce face mnealutza??? Cresteeee. Astia micii rup caloriile because of this, nu ca noi care mancam o felie de paine si uneori nici pe aia n-o cheltuim ... ci o punem bine la ... hm ... rezerve. Pai calculasem io cu barbate-meu la Vladut candva ... procentual ... ca sa fiu "la nivelul" lu fi-mio trebuia sa beau vreo 15 litri de lapte pe zi si sa cresc cu vreo 30 de kile intr-o luna. C'mooon. Zi-mi mie cina mai face asta in afara de un bebel.

Mergi la inceput

Doamneeee Capri si fetele care aveti coppii mai maricei ... ma speriati ...
Oare ce ma faaaac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt super mega obosita
nu mai vreau salon!!eu sunt mama acum!!sunt deprimata de am ajuns sa ma irite orice plans al Mariei..offf
n-am citit din urma,dar citesc mai tarziu

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anaxena, . Respira adanc si linisteste-te. Maria te simte daca esti agitata si se agita si ea.

Ileana, hai mai, ca sunt de-a dreptul draguti copchiii astia . Sa-l vezi ce serios era el ca are asa un secret si ce fericit a fost ca nu l-am certat si ca i-am zis ca si mie imi place de colega lui, ca-i draguta, si sa aiba maaaare grija de ea. Fac o pereche frumoasa : el mititel si blondut cu ochi verzi, si ea mititica de inaltime ca si el, cu parul negru si ochi caprui, creola la piele si frumusica foc.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput