Pepenasi de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
Marina_1609 spune:
hehee
si cum sunt o mamica desteapta, am reusit sa pacalescx google-ul si tot am intrat pe pepenasi.
laremi,ce simpatic baietel ai
sa va traiasca
tecky ce scumpa e Ana si ce costumas frumos are cu buline verzi!
dana81, vazut si la voi poze. ce sta Clara parca e gata sa infulece tortul![]()

gata, a inceput sa scartie bebe. ne schimbam, papam si la plimbare!
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
ariadnabr spune:
Deci si prin urmare, copilu' de 3,5 ani e la zoo! Si-a luat bebele de jucarie cu ea, cu patura cu tot si ce-i trece prin bibilica?
Pai domle, cupchilu' de jucarie trebe sa si manance nuuu? si oare cum mananca cupchilu' de jucarie?? La tzatza omule ca asa a vazut ea acasa!! 
Si uite ase, face fii-mea educatie la oameni in Zoo Dublin!!!
M-a sunat ta-su sa-mi zica
si pt ca orice masa la bebe se termina cu batut pe spate, a batut oameni buni papusa pe spate...
noroc ca au ajuns la maimute si i-a trecut de hranit papusa, ca nu stia ta-su cum s-o opreasca 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
dia_filipas spune:
Ziua buna fetelor!!
Noi raportam o noapte linistita, o zi la fel, pana acum...sper sa fie tot asa...
Spor la pregateli si distractie placuta fetelor ce au botezul in weekend!!
Ileanna am avut aseara o sclipire de geniu si mi-am dat seama ca is la semnatura pozele
, hmmm, Vladutz e un dulce...nu ai zice deloc ca e scandalagiu, iar tu esti fooarte frumoasa si nu pari deloc antisociala, mai degraba blanda si intelegatoare...asta din ciclul "aparentele inseala" (daca tu te autointitulezi antisociala)... Ai grija cu dieta si spor!!
Narcis m-a distrat faza cu hotul...om de "omenie"...in schimb parinti...
Va sa zica Anais e deja frangatoare de inimi...ce simpatici cu "bucatica buna"
Biri super faza cu pupatu'...ce personalitate are Anna, e o scumpa!
Dma drum bun si te asteptam repede inapoi!
Cristina da, deja am inceput plimbarile, chiar imi faceau bine, din pacate le-am intrerupt pe motiv de frig...sper sa le reiau curand, dupa ce-i cumpar la fata haine groase...
Mickycris imi pare rau ca aveti probleme...si eu cred ca e de la burtica, zic si eu ca Iza ca poate ar trebui sa intrerupi sucurile, sa vezi daca de la ele urla asa...macar sa stii o treba.
sa treaca repede crizele
Ruxi bine ca ai scapat cu molifta, sper sa rezolvi si cu botezul. Cat despre fire...si eu am patit ca si pica dar si ale mele erau resorbabile. Parca si Capri a patit ceva asemenetor si ea avea de-alea de se scot. Sper sa tin bine minte...
Sun mersi de raspuns, distractie placuta la concert si La Multi Ani mamei!! Spor la trebi pana una alta...
Nati spor la trebi, sa le rezolvi repede si sa ne scrii mai des! Ce face Matei, tot asa tare si mult urla? Mai doarme cu voi in pat?
Denisa imi pare rau ca te chinuie astia cu birocratia..brrr ce tara de tot "calcatul"...nervi de otel iti doresc...
Annababy spor la muraturiada! Si la noi tot sotzul e cu trebi de-astea, si ii ies taaare bune. V-a lasat pitica sa va "destrabalati" cu muraturile?
Violeta drum bun si distractie placuta!
laremi vazut Bumpi. E un duuulceee!!! Mai ales in poza cand doarme cu fata intre maini si cu manusi
. Si mi-a mai placut si scutecelul ala, sau ce e care se pune sa ascunda pampersul...ce e de fapt?
Chiar vroiam sa te intreb...cum te descurci cu limba de acolo, ai invat-o sau vb in engleza?
Iza spor la smotru! Ma bucur ca ati inceput sa papati mai bine!
Marina si buricul meu arata mai nashpa ca inainte...si e marooo (pigmentat)
Ruxi, Vasilica Miruna nu a facut niciodata pipi sau kk altundeva decat in pampers...si am lasat-o des goala...e o lady adevarata...
Aaaa, si desi e fetitza, nu suporta sa fie imbracata...urla ceva de speriat!
Ariadna ce misto faza cu papatul!!!
Ce dulce e Sonia!!
Cum de m-am intis atata, intrebati? Ei bine am invatat un nou trick...mutza mai si adoarme dupa ce maraie. Mai nou o las sa maraie, (ca se deosebeste de altceva maraitul pentru somn) si adoarme in cateva minute
!!! Acu ma duc sa dau tarcoale bicicletei de camera...poate poate imi fac curaj si o incalec o tzaruca...
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
ladymina77 spune:
Fetele, ms fain de raspunsuri si urari.
Laremi ,frumos piciul tau
.
Sun,ador poza cu pantalonasii mov si cizmulite asortate.Foarte frumoasa!
La cat timp ati schimbat masura la pampi?
Noi am inceput direct cu 2 si cred ca trebuie sa trecem la 3 ca uneori ii lasa urme vizibile pe picioruse desi nu il strang mai mult ca inainte.
Ma dispera vremea asta care ma face sa dorm non-stop noroc ca am mancare facuta.
Cam atat pt acum ca ma dor degetele:) E tot de la vreme probabil :D
SI acum pe bune,ma seaca durerea de picioare dimineata pe voi nu?Oare ce remediu sa gasesc pen`ca la gimnastica am renuntat dupa o sapt din motive dde lene:).Pe aparatul de fittness iar nu ma urc din acelasi motiv.Si ma mai si uit in oglinda cu speranta ca ...dar raman cu speranta.
Gata ,paaaa fug la intins rufele
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
ladymina77 spune:
Aaa si apropos,azi am ridicat banii de trusou,peste o luna prima de nastere dar alocatia cand se primeste?
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
M&M spune:
Am revenit si noi din peregrinari...E asa frumos afara, dupa atatea zile ploiase!!!
Diana M , fontanela are 3/3cm....hmm...Asa cum am scris si in alte mesaje inca nu ma agit...
Narci, sa inteleg ca Anais e deja curtata,,,
Is de groaza picii astia...A propos de stirea din Brazilia, imi aduc aminte ca si la noi acum vreo 3 luni o mamica isi lasese bebeu in masina, si masina la soare, de a trebuit bietu copil dus direct la spital sa il rehidrateze...

Biri...
super faza cu Ana..
Laremi, am vazut si eu pozicile cu Bumbi ...
Ce simpatic si ce scump e!!!...
Miha, Boti, Anka...sa aveti parte de vreme frumoasa maine si distractie muuulta!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
oanasm spune:

noi va citim de zor..da' cu scrisu stam tare prost! in plus..sunt nelinistita..speriata..ca puiutul Raul are rosu in gat (dar nu are febra)..dar mai mult de atat..are un ganglion inflamat in lateralul gatului, in partea stanga...dr de aici a zis ca poate e de la vaccinul bcg facut in ungaria..sau de la gat..dar dr din ungaria zice ca nu poate fi nici de la vaccin nici de la gat...asa ca sunt speriata rau..sper din suflet sa nu fie ceva aiurea..si sa se retraga..chestia e ca nu il putem duce dincolo la dr, ca nu are gata actele..asa ca am sa merg eu dupa dr din unagria..in careva zi...
va pupez pe toate!
Oana
de
Raul
filmuletz bb
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr Deci si prin urmare, copilu' de 3,5 ani e la zoo! Si-a luat bebele de jucarie cu ea, cu patura cu tot si ce-i trece prin bibilica? Pai domle, cupchilu' de jucarie trebe sa si manance nuuu? si oare cum mananca cupchilu' de jucarie?? La tzatza omule ca asa a vazut ea acasa!! ![]() Si uite ase, face fii-mea educatie la oameni in Zoo Dublin!!! M-a sunat ta-su sa-mi zica si pt ca orice masa la bebe se termina cu batut pe spate, a batut oameni buni papusa pe spate...![]() Madalina, mami de Sonia si bebe Julia Mai, dar au copiii astia niste faze in ei...te prapadesti de ras, nu alta!!!...Cred ca era asa scumpa Sonia cum hranea ea bebeu!!... |
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Dianami spune:
Salutare! ![]()
Ruxi, ca tot intrebai de ce am baut cafea la ora aia...eram ocupata cu ebay-ul. Si am avut un spor, am luat f. multe chestii utile:
-un wrap bleu de bumbac cu 3% spandex, f. dragut
-un wrap cu 2 fete, fiecare intr-o culoare (astea vin din China, cu un curier, cica, pret acceptabil)
-i-am luat lui bebe niste sosete cu maimutoi si un fel de bratari cu maimutoi, se numesc foot finders, ii ajuta la descoperitul picioarelor si manutelor
.
-o pernuta care il fixeaxa pe bebe intr-o anumita pozitie la somn (pe spate sau intr-o parte), asta am luat-o mai mult ca-mi placea cum arata si are niste jucarele frumoase pe ea.
-o salteluta de activitati
-jucarii pt. carucior
-un set de 2 tavite pt. mancare de bebe, pt. congelator. Arata ca o tavita pt. gheata dar are cutiutele alea mai mari, cam cat un borcanas de piure si are capac plus o carte cu retete
-pungi pt. stocat laptele la congelator
-o pisica pt. fi-mea, ca-si doreste de mult si n-am gasit una sa-i placa...de plush
-tot pt. Iulia cizmulite de piele Chipmunks, sper sa-i vina nr., superbe si f. accesibile ca pret, si papucei cu totul (ca niste botosi cu talpa tare) pt. gradinita si casa.
Acum astept sa vina toate...am facut o super afacere, mai ales ca toate sunt noi. 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Caprioara spune:
Mamaaaaa cat ati mai scris! Am citit iar in diagonala
.
Mona, Dma, Dia, Flo, Diana M multam de urari si ca ma bagarati si pe mine in seama
. Ca daca sunt absenta, na, nu ma asteptam sa mi se mai adreseze careva.
Ieri am reusit de am ajuns la Baby Expo pe la 4 si am plecat de acolo pe la 5 jumate. Raportez ca am luat salteluta www.lifebaby.ro/product_info/p-tiny-love-gymini-centru-de-joaca-loveste-si-canta-627" target="_blank">asta de la Tiny Love cu 230 ron si interfon cu proiector de la Primii Pasi cu 210 ron. Carusel nu am mai luat. Io zic ca au fost mai ieftine decat in magazine sau pe net, deci a meritat sa merg. Insa trebe sa stii bine preturile, ca alte lucruri nu meritau. Acu sper sa le si folosim, cele 2 obecte pe care le-am luat
.
Fug ca ma cere fata.
Petrecere frumoasa celor care au botezul in weekend!
Va pupic
pe toate.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)