Pepenasi de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
diarux spune:
TECKY pai sapt viitoare e sorocu' la doctoresa.
ANNABABY da, am retinut povestea cu scoica, da parca ziceai si ca te lasa cu carutu'...ori asta era din alt film cred...

ai iesit ieri? ce curajoasa. eu inca nu. si mai tot streseaza si ai mei:vezi, sa nu raceasca baietu'!!! ca nu mai stiu ce sa fac acuma. mi-au adus si caloriferul lor sa ii fac caldurica ![]()
deci la mall zici...daca ai fi vazut ce mutra faceau farmacistele cand intrbem de asta...
PICA din cate stiu , nu mi-a pus fire din alea de se resorb . stiu ca discutia a fost chiar acolo sub ochii mei. asistenta mea "personala" ii adusese firele astea si ea a zis ca prefera sa puna de celelalte de se scot, ca stie ca nu apar probl mai tarziu. si deci mi le-a si scos. acuma...o fi zis numai de alea de la exterior...or mai fi altele inauntru...haba nu am.ca la cat a cusut acolo, eu am zis ca au fost mai multe.
VIO vreau si io la tara!!!!!!!
LAREMI
cu prosop am incercat si io, da atata le-am spalat de s-au subtia. ce bine ca la tine e cald...Bine, nici perioadele cu ploi nu le-as suporta. prefer iernile noastre urate, macar cu astea sunt obisnuita.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Serenity90 spune:
Gata! Cred k o sa explodez de nervi zilele astea..de dimineata il astept pe Fat-Frumos al meu sa mergem la notar si abia acuma ajunge la mine in 15 min...si la notar mai dute deniso, k aia te asteapta pe tine acolo!! asa imi face mereu stau si il astept k proasta...mam saturat!! Cred k il iau la palme cand vine k vad k il cam doare in dos de toate!!
Denisa mamy de
Radu Mihai
diarux spune:
mai, VASILICA, golanule!! ca altfel nici nu pot sa-ti spun!!!
ba da, pot: denaturatule care esti! pai adik il logodesti pe fii-tu in las vegas si pe mine ma tinusi as'vara pe prispa si-mi spusesi ca ma iubeeesti, ai???? nici macar floarea de la palarie nu mi-ai dat-o!desgraciado!!!!![]()
gata, m-am descarcat!![]()
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
SERENITY, fata, nu ushidi baietu'!!!ca e tanar si far'de esperenta...de aia face asa!Da vreo 2 perechi de palmi poti sa-i dai! preventiv.![]()
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
laremi spune:
Ileanna, ma bucur ca ti-am fost de folos. 
Serenity, pe mine m-ai ametit numai povestind cat alergi dupa hartii ...
Kimmy, spor la treaba
diarux, pune si tu un servetel, si scapi de spalat prosoape [:P] Daca e ceva acasa de care nu imi este dor, frigul este. Chiar daca am bocit eu un pic dupa zapada la Craciun ...
In sfarsit am reusit sa pun poze cu Bumpi, acu' poate ma trimite careva sa fac un pic de treaba pana nu suna alarma.
diarux spune:
LAREMI eeeiii...am o intreaga strategie cu prosopul...![]()
am vrut si io sa vad poze cu BUMPY da bineinteles ca iar nu ma lasa, tot in ceatza le vad. si nu mai deschid modzilla acum ca imi da restart de bun ce e calculatorul asta al meu...
Ma duc sa fac ceva de papa ca vine barbacmiu de la munci. dupa care prestam o ciorbitza de afumatura ca asta a vrut mnealui si l-am trimis sa faca cumparaturi.![]()
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
ileanna spune:
Auzi zeitzo, pi tini te-am tinut sa gusti frumusetile naturii si ale patriei, nerecunoascatoare-o k asa-s fomeile astea ... orice le-ai face nu-i bine. 
Pai bini mei ... zi si mia care-i strategia cu prosopu'. Au nu mai mai lasi sa copiez? ![]()
Vasilica ![]()
PS In sfarsit m-am prins si io de ce uneori apare "pauzari" in textul mesajului ...
http://community.webshots.com/user/my_margaret
MissJJ spune:
Buna fetele!
Diana ms.
Sorelix ce concert ca eu is in urma cu stirile.
Diarux da mah tot eu cu, capitolul nou eu peste tot nu vezi?
Si ia nu te mai lega draga de Vasilica aka Mama soacra, ca de acu e ruda si vezi ca e si treaba mea.![]()
Si tu mai lasa frigiderul si apuca-te de alte sporturi, de ex: 
Bubu uff ce aiurea oricum tinem pumnii sa rezolvati si sa iasa bine. Spor la treburi.
Narcisa hai ca m-ai distrat cu povestile tale.
De mica sirena e logic ca toata lumea o admira la as afata frumoasa.
F bine simtit hotul de ar fi toti asa.
Biri vai ce faza dura.
Is belea astea mici.
A mea acu a apucat-o dragostea de sora-sa mai inainte s-a dus la ea Ami era in gym si se duce si o pupa pe mana o mangaie si apoi pune capul pe ea asa dragatos ca si cum ar strange-o in brate.
Dma drum bun!
Mergeti in holiday sau...?
Estrella 
Cristina da nu ma astept la schimbari enorme mai ales la cantar dar daca o tin asa tre sa mai scada si din kg. Ca am fost tare sedentara de vreo cativa ani asa ca acuma vreau sa imi revin ca face tare bine miscarea si la fizic da mai ales la pisicul meu dus cu pluta.![]()
Mama soacra sa stii ca eu aerobic fac ca ala imi trebuie mie sa ard sunculitzele ca nu trag de fiare sa fac muschi ca de aia nu e nevoie.
Miky mi se pare extrem de devreme pt diversificare si mai ales iar povestea cu sucurile.
Vezi ca am tirmis pe mailul comun o carte despre diversificare cu retet si etc si explicatii despre ce e bine si ce nu etc. E in engleza sper sa iti fie de folos.
Aaa Vasilica si Diarux sa stiti ca si Ari se inscrie in clubul ala ca e tare happy cand e la peleul gol.![]()
Nati ma bucur sa aud ca sunteti bine. Multi pupici lasa-l in ritmul lui daca e in grafic inseamna ca e ok. Poate mai pui si tu poze noi.![]()
Anna wow ce super ca se pricepe sotul eu nu le am cu muraturile bine ca aici nu se practica asa ceva noi cumparam gata puse daca avem nevoie da la cat de putin papam noi e bun si asa.
Ileanna pai na imi stiu locul.![]()
By the way pozele de la nunta nu se arata decat in urma unei licitatii oricum toti banii merg spre caritate adik plata albanezului.
Prietenii stiu de ce.
Kimmy
.
Vio drum bun si sper sa va simtiti bine.
Laremi vazut pozele, f faine mai ales aia cand doarme cu funduletzul in sus si Ari a dormit asa pana acuma aporpe de 2 ani.

Tecky vazut si la voi pozele. F faina aia cu voi trei.
Pupici la printesa.
Gini ce fain ii sta la printesa in costum popular.
Gabriela ce scumpa e printesa in utlima poza. Iti vine sa o papi.
Cum se mai simte?
Dana81 ce faina e poza cu tortul.
Gata atata am apucat sa mai vizionez tre sa fug sa pun pe Ari la nani si sa intind o masina de rufe apoi tre sa fac papa daca reusesc sa o fac pe Ami sa doarma.
de
Ari si
Ami
Kimmy spune:
Ia sa vad ce am retinut asa rapid
Laremi super bebele tau.Apropo,e dat?![]()
Vazut poze si cu bebele lui Dana81,Sun si Anaxena.Foaaarte dulce bebici 
Ileanna si Diarux nebunelor nu ma lasati sa-mi fac treaba tot fug sa dau refresh sa vad ce a mai nascocit capshoru vost ![]()
Intre timp am haranit iar copchilu si iar a mancat binisor,deci cred ca subiectul asta nu-l mai dezbat.Sper sa fie bine si de acuma,pentru ca chiar nu vreau sa ma apuc de diversificare inainte de 4 luni.
Miky si dr nostru ne-a dat o lista de diversificare de la 6 saptamani cu sucuri de fructe dar nici vorba sa-l ascult.Apopo ca nu se simte bine bebe,eu ti-as recomanda sa renunti o vreme,macar cateva zile si sa vezi cum se comporta.Daca e mai bine,inseamna ca e indicat sa intrerupi o vreme si sa reincepi mai tarziu.
printesele
Izabella mami de Timea Cristina
Marina_1609 spune:
daca tot suntem in plin sezon de PITICI, de ce sa nu prezint si eu unul in premiera absoluta:
vai ce buric simpatic aveam eu inainte! cand a crescut burta, buricul a iesit afara de tot , cam 1 cm si se vedea prin toate rochiile, ca imi venea sa-l lipesc cu plasturi! Acum cand burta s-a retras, s-a retras si buricul meu dar de data asta cu ~1,5cm in interior si ce nashpa arata....
o alta suparare....vreau si eu sa intru pe pepenasi sa mai vad poze si uite ce pagina mi se deschide: Ne pare r#259;u...
... dar interogarea dvs. seam#259;n#259; cu solicit#259;rile automate ale unui virus pentru computer sau aplica#355;ie spyware. Pentru a ne proteja utilizatorii, nu putem procesa chiar acum solicitarea dvs. 

o sa turbez asa ca mai bine ma duc fuguta sa-mi innec piticii intr-o cada plina ca doua zile nu am avut apa calda si abia acum am prins momentul!
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi