Gravidute si mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

jojo,doc,mav,va multumim pentru urari!asta ne dorim si noi un bun,cu reusite financiare sa putem incepe terapia!
promit pozici,cand le descarc!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cu intarziere, pt ca ieri nu am postat, vreau sa-i urez La multi ani lui Mihaita de Umflatel, sa dea Dumnezeu sa aiba noroc si sa se faca bine.

Mocutza, imi pare tare rau pt ce ai patit, si de sperietura, si de masina si de cursul ratat. Si da, asa este, in primul rand in trafic tb sa fii atent la ce fac ceilalti ca sa nu intre in tine!!

Jojo, fetita ta e o scumpa si o dulce foc, iti vine sa crezi ca a trecut deja un an de cand o aveti?

Am o rugaminte la voi daca puteti sa imi recomandati si mie un local dragut pt o masa de 17-20 de persoane pt cand o sa-i luam motul, pe 28 decembrie. Eu stiu ca mai e mult pana atunci, 3 luni intregi, dar eu sunt geul fff organizat care vreau sa le am pe toate puse in ordine din timp

Andre, sa stii ca m-ai omorat cand ai pomenit de placintele celea moldovenesti cu branza dulce si stafide si abia abia astept sa ne ivit la tine in acest nobil scop, nu de alta dar formele mele ajustate nu au mai mancat de fff mult timp asa ceva!!

Mada, vreau sa te intreb, pt prietena ta, 2peu, sunt valabile si bonurile de hainute de copii? Ca sa stiu daca sa il pastrez.

Doamne, cat ma deprima vremea asta. Dar fie ce-o fi, maine am programata carfureala cu sotul din dotare si de cheltuit niste bani pt sufletelul nostru. Jojo, bravo la voi, sa stapaniti cu placere si sanatosi cele achizitionate!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of sunt franta d eoboseala,insa am legumele pt salata la fiert si trebuie sa mai stau cu ochii deschisi.Azi eu cu fata mea ne-am cocarit si nu una ci doua feluri de prajituri.Mare curaj am avut cu ea.Sotul meu a spart o cutie de vin,din 4 doar una a scapat si s-a umplut toata casa de cioburi si miroase numai a vin.Cand ma hoatrasem si eu ce sa le iau nasilor s-a vandut produsul respectiv,maine am de colindat iar.
Pisicuta am dat-o,insa prinsesem drag de ea,ii luasem si provizii insa e mai bine asa,lasa par,miroase iar eu am avut toxoplasmoza.Mai rau e cu Teo,se duce la usa la balcon si plinge.
Angi tocmai fiindca si noi facem motzul mai restrans nu m-am hotarat asupra unui local,si sa se perinde alti pe langa noi nu-mi convenea,drept urmare facem acasa.Voi sta eu numai in picioare dar pt iubita mea orice.
Multumim mult pt aprecieri,si mie imi vine s-o mananc toata.Timpul a trecut atat de repede ,si acum cand inchid ochii retraiesc clipa in care i-am auzit glasul,momentul in care eram toti 3-cele mai minunate clipe din viata mea.E minunat sa fi mama!
Va pup si va urez wekend placut,sigur nu mai am timp sa intru.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

la multi ani mihaita!sa fi sanatos si ai mult noroc in viatza!
andreea,distractie placuta la nunta!
noi suntem bine,aici e f cald 30 de grade.ege e f incantata iar su ma rog in fiecare seara sa nu nasc aici.mi-a crescut burta f mult.mai avem o sapt ,sper sa reziste bb in burtica.apa e super,in piscina nu intru.deocamdata atat.ne pregatim,pt ca pe 30 e ziua lu ege si bayramul,deci dubla sarbatoare.
pupici

ege 36+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Miha, sa ai o sarbatoare frumoasa pentru teodora, asa, frumoasa ca ea

andre, asta mica ma tot bate la cap sa fac o pasca (aluat fraged cu branza proaspata si stafide), poate ti-o iau inainte
of, ce fain de tine... vreau si eu asa o vacanta... tot in bucuresti daca se poate, nu mi-am mai vazut prietenii de acolo de o vesnicie (un an cel putin adica) si ce as mai iesi la o bere si o noapte pierduta off, iara ma deprim...
in alta ordine de idei, vei primi un telefon de la mine , sa-mi explici daca se poate cum se folosesc pungutele pentru urocultura, am luat 3 ca sa am loc de eroare, iara imi face in fiecare seara cate un 37,7 sau 37,8 iar el in mod normal are 37,1. deci pentru el ar fi un pic cam mare. plus ca nici la analizele copro nu au iesit inca probleme, deci sa nu fie de acolo. parca fac pe detectivul de capul meu, da' zau daca stiu ce sa fac. mai ies niste dinti, de la ce o fi, nu mai am energie...

ege, 30 grade...

sa stea bb in burtica si sa aveti si voi serbare frumoasa pentru ege!

va pup cu drag,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Monica, ce situatie aiurea cu Serban al tau. E tare nasol ca nu cunosti cauza febrei. Am patit si noi una de-asta mai demult. Toate analizele erau bune si Maria facea febra mare. I-am facut coprocultura la Synevo si i-a iesit buna. Copilul tot facea febra. De abia cand i-am repetat-o la alt laborator i-a aparut Ecoli. Sper sa se rezolve cat mai repede problema si sa nu mai stresezi asa mult neuronu'. De intalneala nici nu poate fi vorba deocamdata ca noi suntem raciti. A racit Maria mai intai si eu am luat de la ea. Ma doare in gat ingrozitor si imi mai curge si nasul.
Jojo, Teo a ta e o mica printesa. Pisica insa era cam sifonata.
Madalina, as rade putin, dar chiar imi pare rau ca ai incurcat zilele.
Ege, ce bine trebuie sa fie la 30 de grade. Nici nu vrei sa stii cum e la noi aici. Bebe sa fie cuminte pana te intorci.
Mocutza, zici ca a fost ceva ce nu te lasa sa ajungi acolo.
Andicu, cheama niste ajutoare!
Crisis81, sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Avem poze noi la semnatura in "album Matei". Vizionare placuta!

Mama lui Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ce/i cu voi, fetele, ce se itampla de ati disparut cu toatele?

Azi Pupicu meu a facut 9 luni. S-a trezit azi la 8 si am plecat la Carrefour, a stat foarte cuminte in cos si am putut sa imi iau tot ce am vrut. I-am luat o bluzita, un plovaras si o pereche de ciorapei.

Pe urma am venit spre casa insa pe drum mi-a venit ideea sa mergem in parc la pitici fiindca se facuse ff frumos si cald. Dar nu aveam ghetutele la noi, asa ca am trecut pe acasa si am luat ghetutele apoi am mers in parc. Acolo am incercat sa il dau pe leagan dar nu a vrut, l-am lasat putin pe jos, a incercat sa pape putin nisip impreuna cu un baietel ceva mai mare si pe urma a adormit. L-am pus in carucior si am mers in mall. Mi/am luat 5 aripioare de la KFC :)) si am iesit pe terasa, am mancat si cand aproape am terminat s-a trezit si Pupicu dar l-am adormit inapoi la san. A dormit mai departe pana cand am ajuns in parc si s-a trezit. APoi iar leagan, iar plimbat, am sta o gramada ochi in ochi si am vorbit si ne/am intors acasa.

Fac atatea precizari legate de somnul lui pt ca e o minune ca a dormit atat, ba inca si in carucior. Mi-a facut si mie un cadou de ziua lui :))

Andreea, am vazut pozele cu Matei, e un scumpic, am vazut ca si el e fascinat de masina de spalat. Ma mir ca nu sta umai la pian :)))

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

teo de jojoLA MULTI ANI!

SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI MULT NOROC!,IAR VOI PARINTI SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EA!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

TEODORA-NATALIA!!!
Miha, sa va traiasca printesa superba si sa aiba fata parte de sanatate si noroc si iubire si tot ce-i mai bun in viata! Desigur si voi sa fiti sanatosi, s-o cresteti! Ati fost foarte frumoase amandoua! Felicitari si pt ca... ai slabit!

www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">ieri, la plaja

Fisun, mai poti?! ca eu... mai poc!

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput