Gravidute si mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

Neata! Inca nu am nascut va astept si pe voi. Cristi cu cine sa petreaca daca toti sunt plecati? cred ca e super acolo, distrati-va si pentru noi. pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut.

Mai am vreo 5 masini de spalat si in vreo 2 ore revine copilul din plimbari! nu stiu cand apuc sa termin treaba si sunt ne-manechiurata, ne-epilata, ne-de toate, maine e vineri, ne vin neamurile de prin tara , sambata e nunta si eu dau din colt in colt! Asa ca, Mada, desi e diferit subiectul, ma alatur tie la !

Mada, imi pare rau din nou cu examenul! poate reusesti sa rezolvi cumva, sa te primeasca mai repede!
Jojo, junioara ta e de nota 200 cu pisoiul! e dulceee foooc!!! imi pare rau, dar nu cunosc admiratori de pisoi intr-atat incat sa-l ia acasa! noi toti avem caini si nu ne riscam .
Fisun, bine ca esti bine! ma gandesc la voi si imi vine sa rup foaia din calendar mai repede!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Buna dragelor....haideti sa va povestesc un episod din serialul toate mi se intampla numai mie: sambata avem botezul la Tulcea.....eu de azi trebuia s aincep un modul la formarea pe care o fac.....si sambata eram la botez si duminica dimineata eram inapoi la ultima zi de curs pt ca daca lipsesc mai mult de 7 ore trebuie sa recuperez ziua in alt oras.
Miercurea viitoare recuperam in galati modulul pe care nu lam facut cand am nascut....si ca toate cele legate de formarea mea sa se duca draq azi cand ma indreptam spre curs intra unul la semafor in fundul meu......bara facuta varza a cazut, stopul unul dezmembrat si el....portbagajul nu se mai inchide ca e indoit si fierul de langa roata de rezerva ....si ..sunal pe tati ...imbraca tati repede copilul...vine acolo....chem o prietena sta cu copilul in masina ...tati la politie eu am plecat la curs sa vad daca gasesc o solutie sa nu renunt anul asta ...(si am dat si peste un dobitoc de taxi care nu stia locatia si ma lasat la mama naibii si am mers si pe jos o gramada). Bineinteles ca sa dus naibii tot ...asadar pierd un an de formare profesionala ..pt ca la galati daca nu pot ajunge cursul acesta nu are rost sal fac...DECI DE AZI INCOLO TREBUIE SA NE FERIM SI DE ALTII SA NU INTRE IN NOI....daca eram in America il dadeam in jhudecata sii ceream daune pt ca eu pierd mult mai mult daca nu am masina decat avaria acesteia....
Nu ssiu daca ati inteles ceva ins.a...eu sunt varza ..inca mai tremur la ce impact am avut ....

mocutza
andreea alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

AAAA...si la botez vom ajunge ....a legat sotul bara la masina...si sa speram ca in noaptea asta nu o fura...ca am golito...insa...daca nu s einchide portbagajul sa vedem ce se intampla.....

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna seara la toata lumea...

in primul rand madaluta imi pare rau pt examenul tau..stiu cum e ..am patit-o si eu...dar asta e...mereu exista o rezolvare....
multa bafta si iti tinem pumnii.!!!

in al doilea rand...mocutza...am patit-o si eu cand eram in luna a 8-a...sa ne pupe unul in "fund"...noroc ca era tata la volan..eu eram in spate cu sotul dar, impactul a fost destul de puternic si m-am speriat putin..trebuie sa recunosc....tare a fost faza ca toata lumea nu se uita decat la mine..la masina cam dupa 5 minute au inceput sa se uite sa vada ce are....dar multumesc lui Dumnezeu totul a fost bine..ma bucur ca nu ai patit nimic...fierul se indreapta..cu noi oamenii e mai greu...multi pupici din partea noastra si DA sunt de acord cu ce ai spus...trebuie sa ne ferim noi de altii ca altfel..uite cate se intampla!!

pupici la mamici si burtici...

ellen79i + bebe Bogdanel (4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Umflatel,sa-ti traiasca baiatul!LA MULTI ANI MIHAITA!
Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti si sa treceti peste aceasta mare durere din viata voastra.de la mine si Teo,si pisic ca tot la noi e ,in balcon.Ce zici nu vreti un cadou,chiar daca e cu o zi dupa?

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Madaluta imi pare rau pt examenul tau,oboseala e de vine,te-ai zapacit de tot.
Mocutza petrecere frumoasa la botez si bine ca voi nu ati patit nimic,masina se repara.
Andicu stai linistita nu esti singura in pom.Noi azi am plecat sa luam cadouri nasilor si sa cumparm pt motz.Stiti ce am facut?Ne-am luat geci de piele si eu si sotul,eu inca una pt vremea asta,o percehe de cizme,un trening ,mi-am luat un sutien belea si maruntisuri pt prajituri.Am venit acasa cu 20.000 lei in portofel.Nu am facut comanda nici de tort,nu am cumparat nimic.Miane voi fi ca un titirez.
Si cred ca ieri cand am puricat pisica m-am pricopsit cu un vizitator ,ca am bubite pe picioare si eu sunt alergica la ciupituri,sa vad maine ce patesc .

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut!1
doamne, ce vreme nasoala!! brrrr! si trebuie neaparat sa ies cu copilul din casa...

Mihaela, LA MULTI ANI pentru mihaita! ieri n-am prea stat pe calculator, asa ca nu am apucat...

jojo_miha, alateieri era sa ma pricopsesc eu cu un matz, era asa scumpel!! da' noi am avut discutii mari de pisica, rezista pe metereze de ani buni, am incercat cu chinchilla, acuma vad ca asta mica s-a mai potolit, acuma are bac si admitere, nu-i mai arde de pisica.
la curte l-as lua, dar am un catel nebun care de prea multa iubire si joaca a raposat vreo 2 pisici, nu risc nimica...
sa aveti o serbare frumoasa pentru Teodora, am admirat-o in poze, e o zanica!! nu te uit, poate saptamana viitoare te calcam intr-o vizita, mai vorbim, sa faceti voi serbare frumoasa!

madaluta, , daca e vreo consolare, stiu oameni care erau siguri ca e duminica 9 si de fapt fusese sambata 9 si au pierdut avionul spre romania.... nu eram eu, din fericire.

toamna frumoasa va doresc!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

LA multi ani cu sanatate, Mihaita! Mihaela, sa dea DD sa fie un an plin de progrese!

Monicule, ziceai ca poate azi, eu va astept, am chiar si mancare pt Seban!

35+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Salutari din Capitala!

N-am mai scris o perioada ca s-au strans prea multe. Matei cu tratamentul, apoi cu mucisori pana in brau, venirea scaunului auto comandat de pe BimboM, plecarea la Bucuresti etc.
A trebuit sa mergem pentru ca programasem piciul la o serie de investigatii ca sa dam de cap acestui E coli persistent pe care l-a avut. Suntem la a 2 infectie in interval de o luna si nu vrem sa ajungem la cistografie.
Intre timp au bufnit si mucisorii de toamna 9 ca nu are rosu in gat sau tuse) si ii tratam si pe acestea. Cand vede aspiratorul... o ia la fuga... dar nu avea incotro..
Felicitari Andicu! Iti sta f. bine. Ma mir ca nu ai incercat pana acum. Te prinde, iti da un aer "stilish' ce sa-ti zic. Sa-ti fie de bine. A propos, ce dulce e Filip in poza de la dr. Sima (panou). Poate ca exagerez dar seamana mult cu fi-miu la expresia faciala.
Doc, imi pare bine pentru Serban intr-un fel, ca nu ati descoperit cine stie ce, dar ce e cu tot misterul acesta? Sper sa-i dati de capat. Si sa stii ca la sf lunii oct cand ma intorc ( pentru ca stau mult la mama in Bucuresti) promit o intalneala la mine cu multe placinte moldovenesti cu branza dulce si stafide... pentru toate mamicile si .... gravidutzele pofticioase.
Alina (Mav) stiu ca stai ca pe butelie, nu mai e mult si vei naste bebicu' sper sa te prind inca 2 in 1 cand revin, pentru ca as muri de ciuda daca as rata momentul " la maternitate".
Ina, ce mai face Gabitzu? O pasarica mi-a soptit ca are 7 kg! Felicitari! Cu ce il hranesti?
Madalutza, nu te mai da cu capul de peretzi, ca iti mai trebuie sigur (macar sa te prezinti la urmatorul examen ) As vrea sate pot consola cumva... aaaa si eu am facut o boacana recent, am ars blatul de bucatarie aproape nou cu o oala prea fierbinte (n-am avut incotro, ca il vedeam pe Matei in usa venind vertiginos cu capul direct pe gresie si am sarit sa-l prind din zbor si normal am lasat oala din mana unde am nimerit. S-a ofticat Claudiu tare de tot, bucataria era mandria lui ca a lucrat la mobila de la A la Z (hobby).. si eu am distrus-o in cateva secunde...
Ce sa mai scriu...
Ce bine e la Bucuresti! Spectacole, plimbari prin oras, prietenele mele de facultate si din copilarie... baiatul cu bunicii... dormit pana tarziu dimineatza.. un concediu adevarat!
Va pup si mai intru sa va scriu.

Mama lui Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment

Mergi la inceput