Gravidute si mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angi, eu trebuie sa plec deja, dar ajung la plimbare dupa 11.30; daca iesiti , da-mi un sms ca la net nu mai am acces, cu locul si ora!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

La 12 eu si Andicu suntem la pitici, daca mai vine cineva ne gasiti acolo. Pupam!!!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Vai azi am avut dusman in casa,sotul meu era sa calce o pisica cu masina si a venit acasa si mi-a adus-o.Era plina de purici si scaieti,dupa ce am stat o ora si am spalat-o si am puricat-o Teo a trecut la treaba,nu aveti idee de cate ori ne-am schimbat azi,si eu si ea.Asa ca am cautat stapan pisicii,insa uitati ce a facut Teo cu ea,la semnatura.Stapan nu a gasit sotul,nu vrea cineva,e spalat,puricat.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

jojo_miha m-am distrat copios. E superba fetita ta si o vad foooooarte incantata de . Cam chinuita ce-i drept saraca , dar macar Teo s-a distrat de minune.

Eu azi am facut setul de analize dat de D-na Lutescu (500 RON )si daca tot m-am intepat am mai bagat si un Beta. Rezultatul 968. Vineri era 217 si astfel am observat ca nu se dubleaza la 48 ore. Sa ma ingrijorez?

pentru mamici si burtici!

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

jojo-miha,e ,TEO...ce mai...iti vine sa o manananci,dar pisicuta....cred ca mai bine ii era in balcon,nu?
fetelor,aveti careva cunostinte care lucreaza in presa?ma gandesc sa mediatiatizez putin problema noastra,dar daca nu ai conostinte ca sa nu le zic altfel....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81
Eu azi am facut setul de analize dat de D-na Lutescu (500 RON )si daca tot m-am intepat am mai bagat si un Beta. Rezultatul 968. Vineri era 217 si astfel am observat ca nu se dubleaza la 48 ore. Sa ma ingrijorez?

pentru mamici si burtici!

Cristina 4+
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Daca vineri era 217, atunci duminica trebuia sa fie 434 si marti trebuia sa fie 868. Deci daca azi, miercuri era 968 are tot timpul sa se dubleze pana maine Eu zic sa nu te mai stresezi, cum zici tu, o sarcina sanatoasa e sanatoasa, orice ai face. Cu Doamne Doamne inainte.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor nu am gasit pe nimeni care sa vrea pisica,am fost si in locul unde a gasit-o tati,am zis ca daca plinge o aude pisica-mama,am sunat la toate cunostintele care stau la casa,ajutati-ma si pe mine,poate stiti pe cineva care vrea o pisicuta.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bai..un loc de dat cu capul aveti pe-aici????
daca nu, sa infiintam unul caci am mare nevoie de asa ceva....
Stiti k aveam azi examen , nu?
ei bine, azi e 24 si eu aveam examenul pe 23 de fapt......da...asta e...prostia se plateste, nu?
Am fost ferm convinsa k azi e miercuri 23...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mamacita,multa sanatate puiutilor.de asta imi e si mie groaza,si nici nu am inscris-o pe ege la gradinita.nu vreau sa vina cu boli de la gradi.desi ar fi bine daca ar socializa,dar mai vedem noi.
noi suntem bine,azi am fost la plaja,apa e super.ege e cea mai fericita.
deocamdata atat,vroiam sa stiti ca sunt bine.
bavi,ce faci,esti bine?tu tr sa nasti.asteptam vesti
pupici

ege 35+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput