Gravidute si mamici de Constanta (31)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Yannia spune:
Andicu, cred ca te-am vazut ieri in parcul de la Casa de Cultura.Am trecut una pe langa cealalta, am vrut sa te abordez dar nu eram sigura ca esti tu, fiindca eu te stiam blonda. Eu eram cu un carut verde-kaki deschis.
Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
Nu vine nimeni azi la pitici? E cald si frumos afara.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Mirela79 spune:
Andicu, frumoase poze! Te tii de petreceri nu gluma. Filip e un scump. Parca imi parea rau dupa parul lui de fetita.
Mokika, toate fetele te lauda ca ai slabit. Felicitari!
Madalina, sanatate multa copiilor. Cred ca trebuie sa te obisnuiesti de acum cu boli la dublu. Este inevitabil sa nu ia unul de la altul. Eu nu prea stiu ce se intampla cu infanrixul. De ce nu se mai gaseste? Trebuie sa-mi fac griji? La 2,5 ani trebuie sa facem si noi vaccinul.
Doc, eu te-am sunat vineri cand conduceai. Vroiam sa vad ce mai faci, ca nu am mai vorbit demult, dar n-am mai reusit sa sun vineri, iar in week-end nu vreau sa deranjez.
Sa va spun si cate ceva despre noi. Suntem la faza "Nu pleca mami la servici, nu plecaaaa!" Urletele le aud pana la jumatatea strazii. Mi-e groaza de inceperea gradinitei la anul. Maria cred ca va fi "exmatriculata" din cauza urletelor.
andicu spune:
Yannia, incerc sa-mi amintesc...parca, da mi-e greu. cu Filip ma uit mai mult in jos decat inainte!
dar daca ma mai vezi, trage-ma de maneca, te rog! ar fi pacat sa nu vorbim daca tot ne intalnim in parc!
Mada, sanatate multa! of, ramai in continuare mama eroina! daca eu am dat in depresii cu unu, inteleg ca tu esti muuult mai tare psihic decat crezi! Ospamoxul e bun pt bebei ca e mai slab si are efect rapid la mucii acumulati in gat! pe Filip l-a vindecat in 3 zile, dupa ce ne-am chinuit cu tot felul de ne-antibiotice inca vreo 5 inainte!
Mirela, multumim! sa stii ca si eu ma uit la capsorul lui de baietel si cam tanjesc dupa mocutza de bebe cu bucle! dar ii las parul sa-i creasca si o sa-l fac pletos iar pana la vara!
Si mie mi-e groaza de inceputul serviciului desi mai am vreo 3 luni si ceva) pt ca Filip a inceput deja sa planga cam tare dupa mine cand plec de langa el.
In alta ordine de idei,imi vine sa mor de gat cu muncitorii din spatele casei care ridica o alta casa! frate, numai la ora 13-14.00 ii apuca cu bormasina si ciocanitul, eu n-am vazut asa ceva! deci , e liniste toata dimineata, si la ora pranzului incep sa ciocane! nu stiu pe cine sa chem sau cum sa reclam ca m-au terminat psihic! dupa ce ca Filip acum doarme o data pe zi , il si trezesc astia dupa maxim o ora de somn si pe urma chinuie-te sa-l adormi la loc, daca mai reusesc . Urmarile cu un copil obosit si fara somnul facut, il stiti toate!
Angi, daca vii dupa-amiaza la pitici in Tabacariei, vin si eu cu Filip. Dar pot pe la 5 , ca pana atunci dormim si mancam.
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Marinarul vesel
![](foto.gif)
Asa cresc
AngeliquedeS spune:
si eu tot la 5 pot ca acum am de facut mancare. Asa ramane?
Cine mai vine? daca nu ploua....
Inimioara mea
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AngeliquedeS si eu tot la 5 pot ca acum am de facut mancare. Asa ramane? Cine mai vine? daca nu ploua.... _Ok, asa ramane! dar unde, mai exact?asta daca nu ploua.. Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Marinarul vesel
![](foto.gif)
Asa cresc
AngeliquedeS spune:
eu inca nu am plecat. chiar in centru unde sunt 2 leagane pt bb, al meu e fan leaganele alea
Inimioara mea
docdecap spune:
bunaseara!
mamacita,madaluta, aveti de la mine multe si
, sa auzim de bine de la voi!!
Mirela, mi-am dat seama ca tu erai la telefon, oricum dup-aia am intrat in treaba si am uitat sa te sun si eu. poate zilele astea ne vedem . sau in we, ca pleaca tati vineri si se intoarce sambata seara, o sa fiu cam husbandless.
maine si eu la intalnire!!
despre noi,analizele au iesit bine (coprocultura si prima proba de parazitologic), am fost azi la Dr Plaiesu, ne-a dat bilute si solutii, inca nu se stie de ce are deranjul sau ce o fi la stomac, o sa videm cu timpul... mai ies cativa dinti, balul este in plina desfasurare.
pupam toata lumea
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
AngeliquedeS spune:
vreau la plimbare!! Cie mai vrea? :)))))
Inimioara mea
andicu spune:
Angi,nooi, noi venim afara!
Dar pe la 11.30-12.00. Zi-mi cand ti-e mai bine si unde si venim si noi!
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Marinarul vesel
![](foto.gif)
Asa cresc