Gravidute si mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

teodora : multa, multa sanatate si noroc sa fii cuminte si ascultatoare si sa le aduci parintilor , numai si numai bucurii!

Mihaita la multi ani ( scuze de intarziere, dar am multe zile de cand n-am mai intrat pe-aici) si multa multa sanatate. Sper k DD sa faca in asa fel incat sa fie bine pe viitor!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

angi, ai dreptate in ce priveste absenteismul pe aici pe la noi...
Nici nu-mi vine sa cred k au trecut vreo 4-5 zile de cand n-am mai postat. saptamana trecuta inca am fost prinsa cu ultimul examen , iar in w-end..am inceput meditatiile...
Din categoria "toate mi se-ntampla numai mie" sa va mai povestesc ceva: vineri ma prezint morcovita ( a se intelege cu morcovul undeva, cu frunze cu tot)la ultimul examen, fara a fi reusit macar sa termin cursul de citit...avea 250 de pagini si efectiv n-am avut timp sa-l parcurg... Am zis k ce-o fi o fi... n-or fi toate subiectele numai din finalul cursului etc... Merg la examen...mi se dau subiectele ( examenul se da pe calculator si apoi se trimite la bucuresti pt corectare) scriu si eu cat stiu, cat pot .... vine asistenta da trimitere..astept... si in loc de Ok..ii da eroare...suna la bucuresti sa vada poate totusi s-a trimis, dar nu ajunsese nimic...Solutia: " mai dati doamna inca o data examenul, va rog..."Deci la 18.30 eu ma apucam de un nou examen, cu alte subiecte bineinteles ( caci calculatorul alege aleatoriu testul....)cu nervi cat cuprinde..cu alt morcov, alte frunze si iepuri dupa el...
acum astept rezultatul si ma chinui sa obtin si o reexaminare la ex pierdut...
copiii sunt mucosi, briana mai si tuseste..darius isi face de cap in continuare , tati va pleca 5 zile la istanbul la o intrunire..si tot asa....numai bucurii pe capul meu...

Andreb: oho..asa vacanta vreau si eu... Matei e un scump in toate fotografiile si a crescut f mult de la ultima nastra intalnire..se vede k-i prieste aerul de bucuresti..
angi:pai s-o tineti tot asa cu somnul...cred k e de la aerul asta rece...
Mai veniti la pitici azi? Cine mai vine?
Noi suntem nelipsiti de pe-acolo mai ales in zilele insorite, dar intotdeauna dupa 16.30 dupa ce vine tati de la serviciu.
ma intrebai despre bonurile pt florina, parca... da inca puteti aduna( daca le si stampilati si daca au pe ele numai produse pt copii, inclusiv mancare,)Pana la sfarsitul anului e valabila chestia.Nici eu nu i le-am dat pe cele pe care le-am adunat...

Andicu: cum a foost la nunta? hai si povesteste, dar mai ales pune-ne poze...

Ina: ati plecat? ce faceti? n-ai mai scris nimic de mult timp..Sper k sunteti bine..

Doc: Mi-a soptit o pasarea k acum vreo 2 zile a fost ziua d-lui inginer senior..La multi ani si numai impliniri!
Crisis: nu ne mai zici nimic? au inceput grturile, ametelile? ce faci? pe cand echo?Sper k sunteti bine...
yannia: ce mai faceti? nu ne mai scrii nici tu?

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

La multi ani Teodora, pui de Jojo Miha, sa fii sanatoasa si norocoasa ca frumoasa esti

Mada, am sa fiu si eu la pitici azi impreuna cu sumnata si cu nepotelul, vom pleca de acasa pe la 3 si oricum vom ramane destul asa ca va prindem si pe voi. Imi pare rau ca nu stiam ca sunt valabile si bonurile pt mancare, ca le-am aruncat pe toate, aveam de la borcanele si cereale. O sa ti le dau pe cele pe care le am.

Cine mai vine la pitici?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

Mergi la inceput

angi: ne vedem acolo dupa amiaza!

Zilele astea ma gandeam k au trecut vreo do ani de cand cunosc pe mav si de cand am inceput sa citesc "perlele lui Sebi". Eram insarcinata cu darius si ma gandeam cat de departe este ziua in care voi scrie si eu asemenea lucruri... Acum am realizat k timpul a trecut ..k darius a crescut si k incep deja perlele..Trebuie sa-mi fac si eu timp sa le notez undeva , caci altfel le uit....Asa k pana voi avea tip sa deschid un jurnal vi le scriu voua pe cele pe care mi le amintesc acum...

- o schimbam pe briana odata si vine curios sa se uite.cica: "iote putza..."..eu ii raspund k bb nu are putza ci pasarica ca care el incepe sa bata din palme: sio, sio!!( k la gainile lu bunica-sa)

- darius ce ai in pampers?
-putza!!!!...( se rusineaza)
-si mai ce?
-ousoooor...(rade)
-cate?
-doi..( bucuros)

-cand ma vede cu parul desfacut( de obicei il tin legat) ma ia in brate de gat ma mangaie pe par si imi spune.."mami bes"..( mami te iubesc) mor de drag, nu alta....( nu e perla..da nu puteam sa nu ma mandresc cu astfel de declaratie de dragoste..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare si de la noi, petrecaretii!

Scuze pentru intarziere, dar trebuie sa urez si eu copiii minunati:

Umflatel, sa-ti traiasca Mihaita, La multi ani!! sa fie sanatos , fericit si iubit si sa va ajute Dumnezeu sa scapati de probleme!!

Jojo, La multi ani pt Teo!!! sa creasca mare si sa aiba parte de tot ce e frumos in viata!

Noi am avut un week-end plin, frumos si rapid! atata am planuit la nunta asta si atrecut tare repede! a fost foarte frumos si emotionant, sunt mandra de fratiorul meu si de proaspata cumnatica si ii iubesc tare mult! ne-am simtit f bine si am sa va arat si poze imediat ce le primesc!

Mada, of, e mare baiatul tau! si mor dupa perlele lui, asa cum mi-e drag si de Sebi de nu mai pot!cel putin aia cu "pasarica" e cea mai tare!!! si n-am uitat nici vestitul raspuns la :"u..eee??" sper sa va povestesc si eu in curand perlute de=ale lui Filip!

Aaa, si vin si eu la Pitici , dar tot dupa 4.30-5.00. Ne vedem acolo, pe langa leagane .

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

si noi pe aici, balamucu' doarme si eu frec netu', in loc sa fac curat in living!! (da, a fost ziua lui tati, l-am serbat ieri, si inca ma privesc toate paharele, farfuriile, resturile, bauturile... si ma uit si eu la ele, dar mai rar!!)

as veni si eu in parc, dar mai dureaza somul lui vreo ora, apoi masa de pranz (ca daca ne trezim dimineata la 9 se decaleaza toate)

si mai am si alte treburi, normal! de-aia e asa bine sa pierd timpul la calculator..

andre, matei e si mai bulfei parca, e numai bune de rontait!! creste mare-mare!!

andicu, bine ca v-ati distrat frumos, sa fie intr-un ceas bun!

mirela, sau oricine altcineva, stii ce laborator din cta lucreaza bine urocultura?? ca sa nu pierd vreme aiurea, sa stiu din prima daca e ceva, maine sa ma duc sa si duc proba, daca-mi iese recoltarea

Madaluta, e un dulce Darius!! eu cred ca o sa incep sa ma simt cu adevarat mami cand o sa-mi spuna cu intentie 'mama'. asa ca ii tot repet, da' el nu se lasa, tot a-ba-a-ba ale lui.

ina, como estas??

pupici

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

M-am enervat ca nu am putut intra pe profilul meu .Am pus poze ,sper ca se pot vedea.Ma grabesc si d-ai nu raspund,intru la noapte.Teo a fost o dulce ,uitati-va la semnatura.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

vai mihaela ce copil frumos ai,o scumpete este teo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Jojo, subscriu inca odata la ce a scris Rubia, este o scumpete Teo, o fetita superba, cea mai frumoasa fetita pe care am vazut-o vreodata Si ma uit iar si iar la pozele cu pisica aici e mortala http://good-times.webshots.com/photo/2549479840102128129FddwdM cum o tine de urechiusa pe saraca pisica si aici cum o cauta http://good-times.webshots.com/photo/2263993210102128129pbxJHS dupa ce saraca a fugit vazand cu ochii

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

LA MULTI ANI MIHAITA!!!
La multi ani TEO!! sa cresteti , sa cresteti, sa cresteti!!!

Madaluta eu continui serialul" toate mi s eintampla numai mie"
Am plecat vineri la tulcea, impacata ca am amanat cu un an formarea mea, (numai sa fie toate bune, ca scolile se fac) cu bara de la MASINA LEGATA CU 2 FUNII, cu capacul de la stop lipit cu super glue.Toate bune pana sambata la ora 15 cand eram la biserica si ne intreaba numele copilului si sa dam bineinteles certificatul de nastere care ERA LA CONSTANTA...iara doamna spune repede "nu cred ca va boteaza fara certificat"...am simtiti ca innebunesc......vorba Mirelei79 am simtit ca parca ceva ne opreste sa botezam copilul.....in final am facut botezul, maine dimineata trimitem certificatul....
Deci sper ca sa fie totul in regula, si sa ne poata elibera certificatul de botez...
Voi posta poze dE la botez cand voi mAI avea putin mai mult timp, momentan mai am bagaje de despachetat.....

mocutza
Andreea Alesia

Mergi la inceput