Gravidute si mamici de Constanta (31)
Raspunsuri - Pagina 11
jojo_miha spune:
Multumim frumos! si pt felicitari si pt laudele aduse.Dupa cum v-am spus motzul l-am facut in famile si a fost super frumos.Teodora a fost argint viu,a stat treaza pana la 8,a adormit dansand in bratele lui tataia,s-a trezit la 10 si a stat treaza pana la 2.Normal ca a plins cand a dezbracat-o si a imbracat-o nasa.Mi-as fi dorit sa fac sute de poze cu rochita de miresica dar nu a vrut si pace.De pe tava a luat bani,rujul,agenda(nu aveam caiet in casa) si cheile de la masina.A mancat o groaza,numai ce nu trebuia(soacra mea e de vina,parca a baut apa la caine,eu ii ziceam nu-i dati d-aia,nu faceti asa,insa..........)a dansat,a rupt coifurile si fluierele cand eu eram la bucatarie.
Sprea rusinea noastra nu am avut timp sa-i cumparam nimic de la noi,insa maine ne vom repara greseala.Azi a fost la fel de frumos ca in ziua in care am nascut-o ,sper sa fie la fel de cald pt mult timp de acum in colo.Poate ajungem si noi la pitici zilele astea.Va pupam!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
mihaela77O spune:
multumi si celorlalte fete,care ne-au urat la multi ani..
madaluta,mocutza,tare ghinioniste,mai sunteti mama
alina(mav),esti asa de frumusica cu burticutza!dar mai ai putintel,nu?
si
MIHAI 5 ani
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
madaluta spune:
de-ale lui darius....
Ieri am mers in bucatarie amandoi sa-mi termin eu cafeaua dupa ce a adormit briana. Darius imi arata cana si zice:
-sale( sare)
-eu: nu-i sare, mama , e cafea
-el:saleee...!
-eu: ca-fea..si iau o gura....
...
avea dreptate...turnase sare...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AngeliquedeS spune:
Mada, sa iti fie invatatura de minte sa nu te mai contrazici cu baiatul
Super!
Mai, fetelor, dar chiar asa? Unde sunteti? Maine care pe unde iesiti la plimbare?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
mamacita spune:
Din pacate,nu mai am timp de nimic;am dat jos gheata,de vineri,azi insa a inceput din nou sa ma doara piciorul.Ortopedul zice ca este normal,mie parca mi-e teama,om vedea...
Va citesc inca,asta am reusit.
Vreau neaparat sa urez "La multi ani!"lui Mihaita si Teodorei,nu vreau sa creada ca i-am uitat,scumpii
!
A propos de fetite frumoase,azi s-au nascut prin cezariana trei fetite si un baietel,dimineata,unul mai frumos ca altul,demult n-am vazut asa copii frumosi.E imbucurator ca se naste din nou si femei care au ce oferi material si spiritual unui copil,nu numai aurolace...
Mada,am si eu de nu stiu cand niste bonuri,dar nu stiu cum ne vom intalni...
angelique,parca duminica te-am vazut la pitici,plecai,daca erai tu,dar,nefiind sigura,mi-am vazut de oalele mele...![]()
Fug acum,ca am o mancarica de fasole verde pe foc si sa nu o dezlipeasca maine bona sa le-o dea![]()
jojo_miha spune:
Buna seara! Azi cand am fost si noi la pitici nu era nimeni,sau cel putin eu nu am vazut.
Mamacita poate si de la statul in picioare te doare.
Am si eu o intrebare,florile mele,unele din ele au mici puricei,cum scap de ei?Am fost in cardur si i-am luate cate ceva lui Teo si am pus bonul in galeata,sper sa nu se fi murdarit,ma duc dupa el.Am cumparat olita,de maine incercam .....
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
docdecap spune:
mamacita, daca tot doare e de rau sau e de bine (vindecare)?? oricum, mult aputere de munca si refacere cat mai rapida.!!
madaluta
SUPER-TARE!!
miha, la pitici?? cand??
si poze??
andicu, cred ca azi l-am vazut pe filip in mall cu tati, il iau direct cu 'filip?' si el fuga-fuga la tati. nu m-am mai bagat in seama, ar fi zis tati ca sunt cam apucata (eram singura, fara bb). nu m-am apucat sa-i explic ca vezi tu, forumul, trebi...
si am vazut ca filip are puloveras ca serban si ca pupi, de-ala cu gluga si oite si tot felul de chestii pe el. ![]()
eu am trecut de inceputul saptamanii, cand sunt mai prinsa de treburi. asa ca ziceti ora si locul, si ma bag.
la pitici?
si nu ma uitati, va rog, va rog va rog, maine vreau sa recoltez pentru urocultura, si la ce laborator e mai bine sa duc?? pliiiiiiiiz
toate cele bune de la noi,
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
jojo, lasa cateva tigari fara filtru (cu cat mai puturoase cu atat mai bine) in apa -nu multa si apoi cu zama aia dai la radacina, poti si sa stropesti. eu asa am facut. si in plus, cu copil in casa, cat mai putine chimicale, cu atat mai bine!!
eu am ajuns in parc cand era deja noapte, ca daca la ora aia am terminat treaba si eu si tati... asa ca am facut la plimabre niste alei si apoi l-am adus acasa, ca era rupt si zbiera d ederanja toti porumbeii pusi pe pupat si pipait pe banci pe acolo...
Cand sta cu femeia nu o lasa inima sa il lase sa se bazaie un picut cand sa-l puna la somn, asa ca sta treaz aproape toata ziulica si seara e nechezol, se aude pana departe...
iara pupici
edit: jojo, am vazut pozele, ce mai printeeesaaa!! si tortul a fost frumos, normal, daca avea poza cu teodora!! iar mami a mai slabit, felicitari, stiu ca lucrezi pentru asta!
dar revin, ce printeeeesaaaaa
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
AngeliquedeS spune:
E, asa da, vad ca s-a mai animat subiectul
mamacita, da, duminica am fost la pitici de la 10.30 pana la 12 cand a adormit baiatul, am plecat apoi in mall dupa care m-am intors pe la vreo 1 si am stat pana pe la 2, 2 si ceva. Eu desigur conform "bunului" meu obicei nu am vazut pe nimeni, dc vreodata ma vedeti trageti-ma de maneca pt ca eu nu vad oamenii pe strada si mi-am auzit inclusiv vorbe ca sunt cu nasul pe sus si nu bag lumea in seama
jojo, si eu stiu ca e fff bun pt purici de plante ceaiul de tigari, mama le fierbea, facea ca un ceai si intr-adevar dispareau destul de rapid
Doc, sincer, eu mrg tot pe ideea de Synevo pt analize sau mai am incredere intr-un laborator pt urocultura unde face si antibiograma - Steaua Sudului Med, vis-a-vis de spitalul mare, pe str N Iorga, fata in fata cu electrica mai bine zis, la parterul unui bloc.
Pt ca si maine se preconizeaza a fi cald si frumos as propune tot la pitici, cand vreti voi sunt disponibila. Sa ma vedeti ce frumoasa sunt si modestaaaaa ca am fost azi la coafor am stat 3 ore, vopsit si suvitat, timp in care Pupicu l-a deshelat pe ta-su in parc pana n-a mai putut si mi l-a adus plocon la coafor ![]()
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
andicu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madaluta de-ale lui darius.... Ieri am mers in bucatarie amandoi sa-mi termin eu cafeaua dupa ce a adormit briana. Darius imi arata cana si zice: -sale( sare) -eu: nu-i sare, mama , e cafea -el:saleee...! -eu: ca-fea..si iau o gura.... ...avea dreptate...turnase sare... ![]() Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |

Noi suntem cam pleostiti azi. A facut febra de dimineata, cred ca spre 39 (dar nu 39), ca dupa o ora de la Panadol avea 38.3 . Culmea e ca n-a dat nici-un semn ieri sau azi-noapte de ceva! a dormit dus, si la 6.30 cand a marait am descoperit ca avea temperatura. O fi de la masele? ca i-au iesit 2 sus, dar nu integral si e gingia umflata rau si jos! voi ce credeti? ca nu mi-a facut niciodata febra dela dinti!

Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc