Gravidute si mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Doc, ei erau ieri in mall. Tati s-a gandit sa-mi faca un bine si sa iasa doar el cu Filip si chiar ca mi-a facut bine! eram cam prost dispusa si ma incearca si o raceala! intr-adevar, are pulovar ca al lui Pupi si Serban, mi-a zis si Angi. Tot de la Bran!

Poate ajungem si noi azi in parc. Nu stiu sigur, depinde de cum se simte Filip. Oricum nu prea am timp de stat la povesti, fetele cu care m-am mai intalnit la Pitici, stiu.Filip alearga in toate partile,nu sta locului o clipa si mai si schimba directia brusc! O sa vedeti si voi pe la anul chestia asta!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Si noi am semnat condica ieri la pitici , dar pe la 14.30 caci si-a luat tati un liber de urgenta si am putut iesi mai devreme...
Liberul lui de urgenta a fost din cauza mea....m-a apucat de dimineata o durere de burta groaznica si s-a lasat cu dernajat la stomac si voma....Copiii plangeau, eu stateam in baie..n-aveam niciun medicament in casa..groaznic...Asa k l-am sunat pe Cip sa vina mai repde dar sa treaca si pe la farmacie intai...Am luat smecta si saruri de rehidratare si m-am pus cat de cat pe picoare....
Chestia mai naspa e k toata ziua n-am mai alaptat-o pe briana si acum face deja mofturi la san..sper sa-si revina si sa nu se interce singura cum a facut frate-su exact la 5 luni...

Mamacita:dc dr zice k e normal sa te dara..ai si incredere in medici..
cat despre bonuri, e bine k le ai..vedem noi cand ne intalnim..dar sa fie stampliate..altfel nu merg decontate...

jojo: stii cantecul...are mama o fetita frumusica foc...asa e la voi
doc: nu stiu ce laborator sa-ti recomand... eu i-am facut la Biotest...acum vezi si tu din ce mai zic fetele...
andicu: habar n-am cum e cu febra de la dinti caci darius n-a facut asa ceva, dar din cate stiu eu n-ar tebui sa ajunga la 39 doar din motivul asta... Vezi cum evolueaza si mergeti sa-l vada in gat..eu m-am speriat cati copii cu rosu in gat am intalnit in ultimul timp... sanatate multa...
Cum se numeau granulele acelea homeopate care le dadea dr sima pt dureri de dinti? Briana este in faza asta si eu nu mai stiu cum se numeau caci le-am terminat pe cele care i le-am dat lui darius...

aaa si apropo de pulovarasele astea minunate pe care le aveti voi de pe valea prahovei... vrem si noi..daca mai merge cineva la munte sa imi ziceti si mie k vreau si eu neaparat..sunt supeeer!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Mada, Camomilla Vulgaris, de 5CH, 3 gr/3-4 ori/zi.

Si sanatate multa! e tare naspa sa-ti fie rau si sa fii singura cu copilul/copiii mici acasa!

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

la raport!

una bucata mama racita bine si un copil un pic fornait
eu suflu nasul, el nu, i-am pus BB si a fost scandal mare, cred ca i-am tras si din gat, mancase niste grisine si eu i-am scos farame pe nas.

sunt chiauna rau de tot, ma doare si capul, si asta micu' nici nu doarme ca de obicei, nici nu rezista in patut mai mult de 20 minute, sunt zombie

i-am dus la IDS pt urocultura, acuma sa vedem, aseara avea un 38, o fi poate de la urina, nu mai am putere sa gandesc. rexultatele vineri.

noi vineri plecam la Bacau, face tati 25 de ani de la terminarea liceului, sper sa ne punem pe picioare pana atunci.

de iesit nu stiu ce sa zic, asa mucios si bazait nu stiu ce am putea face, mai vedem.

stiti cumva ce poate face iun copil atingand tastele de la laptop??(adica caps, shift, ctrl si ce mai sunt in coltul stanga) mi-a facut paginile de forum mici-mici-mici, totul e scris ca cu font 1, ma chiorasc pe aici sa citesc ceva. cum naiba dau inapoi???

raceala naibii!!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna ziua!!! Cu intirziere am aparut si noi. Am fost la o plimbareala - cu treaba la Tg Jiu, ieri m-am intors si dupa atitea ore de condus inca ma resimt, mai ales ca acolo am alergat in zona destul de mult.

La multi ani cu intirziere, aniversatilor. Multa sanatate.

Doc apasa pe ctr si da de rotita inainte - inapoi. Ar trebui sa functioneze.

Am citit printre rinduri ... Asa ca Andreea, Doc, Mada, Mamacita multa sanatate. Jojo ai o printesa, o putem curta? chiar daca sintem mai micuti? Mav mor dupa burtica ta... esti o dulcica rotunjoara./

Va pup si sper sa revin curind.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ina: cum a ramas cu plecarea in concediu? v-ati hotarat? tocami vorbeam acum cu o prietena si mi-a dat linkul asta sa-mi arate unde pleaca ei peste o saptamana: turica langa marmaris...
80-90 euro camera dubla la 5 stele sau all inclisive 120 euro...http://www.hotelaqua.com/ ...mi se pare supeeer...vreau si eu....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Andicu nu stiu ce sa-ti zic,noi nu am facut febra de la dintisori.
Ina sunteti liberi la curtat insa te anunt ca are multi pretendenti .Multa sanatate iti doresc!
Madaluta a fost super faza cu sarea.Cred ca e.......................cu doi copii.
Merge cineva in parc?mi-e greu sa ma car cu ea prin tramvai,ca tati ne-a sunat ca intarzie,insa daca se mai baga cineva venim si noi.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Ina... rotunjoara-rotunjoara... te ajung din urma... si pana la termen te si depasesc... Deja am atins 74kg/1,60m.... buuuun, nu?!

Oooof.... si bb cica e totusi mic (adica e in grafic, da' eu ma asteptam sa fie mai mare) pt burta pe care o am...
Aseara am avut niste dureri de bazin urate (simteam cum se dilata) si azi-noapte m-am trezit de la ora 2AM si n-am mai putut inchide deloc ochii, de dureri mari de simfiza pubiana.... Fapt pt care dis-de-dimineata am aterizat la dr de fam... care m-a pipait pe toate partile... hmmm... si mi-a zis sa merg neaparat la dna dr L... ca bb pare sa nu mai stea mult in burta....
Asa ca am prins-o pe dr L la spital... A fost f draguta (ca de obicei), m-a consultat, mi-a facut echo si testul non-stres (sau cum s-o numi)... Concluzia... bb e ok, colul inchis si n-are ce sa-mi faca pt durerile alea... decat... sa stau la pat.
Cica nici semn de nastere... bb mai sta in burta... ca tre sa mai creasca 1kg...
...Ei, cum sa stau eu o luna numa' in pat... nu stiu... Tre' sa va fac neaparat program de vizite!

Tinna, asa mult m-am bucurat ca ne-am vazut si am vorbit... Imi era dor de tine! Pune mana si mai scrie si tu din cand in cand, chiar daca a inceput anul universitar si esti mai ocupata...

Mada, scrie si tu cum s-a rezolvat pana la urma cu examenele, ca poate i-o mai prinde bine si altei mamici experienta ta!
Darius a crescut mult... Cand ma gandesc ce mogaldeatza era... si cum nu statea nici in fund... si acum... auzi... sa-ti faca el asa gluma... sa-ti puna sare in cafea...

Andicu... si eu zic sa te uiti in gatutul lui!

S-ar putea sa venim si noi la pitici azi, desi eu abia stau in picioare de dureri... jojo, vrei sa trecem sa va luam cu masina?

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Hello.
N-am rezistat si am chemat-o pe dna dr: rino-faringita! adica iar tratamente, nu antibiotic, dar muco...solutii si pt gat, ca deja ii coboara! cica e epidemie si ne-a recomandat sa evitam zonele alomerate cu copii de scoala-gradi, macar pana ii trece bine. Si apoi, imunizare cu vit C, Oscillo, vaccin homeopat ...

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Noi am fost si azi la pitici, de la 3 pana acum, m-a obosit ca pe hotii de cai, a vrut sa mearga peste tot si acum DOARME!!! O sa se trezeasca la 8 si o sa aiba chef de joaca si de mers pana la 12, la fel ca ieri. AM zis ca nu-l mai duc in parc....

Pe voi nici nu va mai chem la plimbare ca sunteti neserioase si nu vreti

Doc, stii ce poate face un copil cu tastele de la laptop?
le rupe asa mi/a facut mie intr/o fractiune de secunda cu sageata in jos

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

Mergi la inceput