Gravidute si mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Noi am fost in parc,nu prea am avut timp de discutii ca Teo era precum argintul viu,Mav are o burtica super,mi-e dor si mie sa simt un bebe cum misca,dar nu de burta ,ca inca nu am scapat de ea.
Angi noi pe la 6 fara ceva am ajuns.
Doc in loc sa-ti transmit tie sanatate i-am transmis lui Ina,bine de fapt doresc sanatate la toata lumea,dar tie ca esti bolnavioara,in special.
Andicu sa se faca bine.
Of si noi trebuie sa mergem sa facem vaccinul de un an,luni cred si mi-e groaza,pana acum nu am avut probleme dar am auzit ca la un an e jale mare.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Jojoooo ce cupilasa draguta...iti vine s-o mananci...
Am pus si noi poze de la botez...aici...http://good-times.webshots.com/photo/2428267370103835853rLnYre

MAV bebe mai sta in burtica....sau te grabesti tu...abia astepti sal vezi?

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am semnat si noi condica azi la pitici, cam tarziu, dar decat delc, mai bine si asa.... Nu stiam cum sa ma impart acolo caci aveam 3 grupuri de prieteni diferiti si aveam doar vreo jumatate de ora la dispozitie... Am cunoscut-o in sfarsit pe jojo si pe minunatia ei mica si am reinatalnit si o veche prietena de la fulguleti acum colega de odisee cu mav si le-am facut cunostinta...
cand le vedeam asa burticoase pe bancuta, mai ca ma apuca dorul de burtica ..adica de bb in burtica...probabil sunt dusa cu capul nu???

andicu: ma gandam eu k nu-i de la dinti asa febra..sper sa n-ajungeti la antibiotic sanatate multa!

Citat:
Mada, scrie si tu cum s-a rezolvat pana la urma cu examenele, ca poate i-o mai prinde bine si altei mamici experienta ta!

mav: pai nu prea s-a rezolvat..de-asta n-am mai scris... e cam in coada de peste. La cele 2 examene pe care le-am sustinut nu am primit nota, iar la cel la care am uitat sa merg( sau ma rog, am incurcat zilele) i-am trimis un mail profei in care o rugam sa imi puna nota doar pe cele 2 referate trimise care faceau 80% din nota si sa considere k nu am facut nimic la testul grila, dar dansa mi-a raspuns k nu stie dc e corect asa k altfel n-ar avea nimic impotriva.
daca nu imi pune nota sunt pe picior de exmatriculare, caci am deja 2 ani de pauza nemotivata.sau dc nu ma exmatriculeaza mai pot da examenul din nou tocmai in sesiunea din vara..deci la anu...si disertatia la anul celalalt.....dar asta e..prostia se plateste...
totusi azi am trimis copiile certificatelor de nastere ale copiilor, caci mi-a zis secretara k dc am intrerupt cursurile din cauza concediului maternal n-ar mai intra in discutie exmatricularea....k doar n-am stat cu mainile in san 2 ani si k daca statul sprijina mamele li se pare normal k si ei sa le sprijine... Acum om vedea ce- mai fi...
cred k n-ati intels nimic din ce-am scris eu pe-aici...da in fine...
va poop noapte buna...

aaaa mocutza: superba balerina ...acolo cu mana in buzunar e mortala dar si in combinezonul ala urias...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Noi n-am ajuns in parc.

Ieri Gabi a sarit o masa si ne-am cam ingrijorat, asta ptr ca deja maninca destul de rar. Iar in apartament am iar dezastru, din cauza unei mici "inundatii" am schimbat o teava. Iar tati a trebuit sa plece la serviciu... A fost o zi....
Si surpiza vecina de sub mine mi-a aratat ca si ea are un nepotel dulce foc... si e dulcic... cine credeti? Mateiutz de Andreea...

Concediu e in noiembrie.. as vrea eu unul acum. Pina in prezent sint incitata de un sejur in Tunisia. Dar e timp sa ne hotarim.

In schimb am alte cele. .. in citeva zile aniversam casatoria, apoi Gabi face 6 luni, apoi e ziua de nume a baietilor mei, apoi ziua de nastere a sotului. Aveti idee cam ce daruri sau surprize sa fac?
Anul acesta sint in pana totala. Prima e casatoria. Peste citeva zile....

Imi dati idei?

Va pupam. Multa sanatate tuturor.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

INAAAAAA!... CINE E VECINA TA? ... ca despre noi cred ca vorbest, sau asa am inteles eu..

Mama lui Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment

Mergi la inceput

Ina:poate te ajuta articolul asta:www.supereva.ro/info.asp?id=1246" target="_blank">DARURILE DE ANIVERSAREA CASATORIEI
Eu acum 2 ani,cand inca nu aveam copiii si aveam timp liber, m-am gandit la 100 de motive pt care il iubesc, le-am scris pe biletele si le-am ascuns in toata casa. A fost foarte incantat, mai ales k nu le-a gasit pe toate in aceeasi zi si cand mai desfacea o pereche de sosete, mai gasea un biletel, cand voia sa se barbiereasca, dadea de altul...si tot asa...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ziua buna!

andicu sa va treaca repede! multa sanatate!!!!

mada....... ce frumooooosssssss!!!!!!!!

azi mergeti la pitici/ ca e cald, soare?

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna constantencele mele dragi,
Eu sunt o mai veche aspiranta de un bebic, cu o foarte mica activitate pe forum in ceea ce priveste scrisul, pentru ca am preferat ca in acesti 4 ani de asteptare la un bebe, sa va citesc, sa ma bucur si sa plang odata cu voi, dar fara sa scriu prea mult..
In schimb acum simt nevoia sa ma descarc voua, pentru ca sunteti cele care sigur imi veti intelege simtirile care le traiesc acum..
In fine.. mi s-a implinit si mie visul mare ..sunt insarcinata.. dar fetelor nu oricum.. Daca pana aseara stiam de la doi doctori ca am o sarcina care evolueaza bine si totul este bine, aseara am fost la un echo de rutina, sa vad ce mai face bebe, la Provita, si ce sa credeti..am sarcina gemelara de 8 saptamani.. Suntem amandoi socati..si inca nu ne vine sa credem... Este in acelasi timp ca o poveste, ca un vis, dar in acelasi timp ma gandesc si la riscurile care le implica o sarcina gemelara. Sunt si fericita ..dar si speriata..
Noi nu avem nici unul gemeni in familie si sa nu mai spun ca asteptam un bebe de 4 ani si s-a intamplat acum, normal, fara nici o stimulare sau ceva...si sunt si gemeni.. Nu e o minune fetelor??
Va pupic pe toate..si pe copilasii vostrii frumosi, si va mai tin la curent cu povestea noastra frumoasa cu doi bebici..

Mergi la inceput

ela: wow..ce surpriza placuta si veste frumoasa ne-ai dat...sarcina usoara si bebei sanatosi...D-zeu ti-a rasplatit dublu asteptarea, suferinta si increderea in EL...
Intr-adevar o sarcina gemelara presupune multe greutati...dar si mai multe bucurii..totul va fi dublu, iti dai seama?
Chiar daca nu am gemeni am tot doi si ma bucur de doua ori cu orice prilej...
sanatate multa si nastere la termen

mavnoi venim la pitici, dar cred k mai tarziu k darius inca nu s-a trezit si mai trebuie sa merg sa-i iau si mamei cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Intrebare urgenta....se ia cadou nasei la botez?
Si daca da, dati-mi va rog idei, plsssss

Poop.

Mergi la inceput