Gravidute si mamici de Constanta (31)
Raspunsuri - Pagina 17
ege spune:
andreea,acum ca m-am intors suntr in febra pregatirilor,doar ca sunt putin virusata,adica racita si nu ma simt prea bine.pe 14 sunt programata la dr ,probabil pe 16,18 o sa nasc.
mav,cand tr sa nasti?tu nasti normal?poate ne vedem in spital.
ege
37+ sapt
si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
florin-a spune:
Hm....da nu mai intreaba nimeni de noi!Ne-ati uitat!
Veveritza mea, e bine sanatoasa, face lucruri corespunzatoare varstei(nu vreau sa insir ca sa nu plictisesc,,oricum o sa le descoperiti si voi in viitor).Ne jucam foarte mult, este foarte atasata de mine, plimbari in aer cat mai mult atunci cand ne permite timpul.
Jojo-cred ca incep sa intelegi ce simti pt ca in perioada asta am visat-o pe Ana de 2 ori moarta.Cumplit.. m-am trezit in plansete!teo e o scumpica mai ales cu pisicutza.Felicitari pt motz.ati fost frumosi cu totii!
AndicuVeve tot humex ii dau cand are nevoie.Dc Filip nu raspunde la el incearca ceva pe baza de ambroxol gen Rinathiol.sanatate multa.
Mada-de abia astept sa ajungem si noi la perioada ''perlutelor''.
Ina-ce mare se facu Gabitzu!Si arata foarte bine
Doc-Pup Serban si cand am timp citesc cu placere blog-ul tau.
Angi-Pup fata si printisorul Pupi care creste ca din apa.Sper ca nu mai aveti probleme de sanatate!
Si nu in cele din urma Mav-care a trecut prin atatea cu sarcina si care nu mai ea stie cum a depasit toate problemutele.Sa dea Doamne-Doamne sa ai o nastere usoara si un bebic sanatos/oasa.
Florin-a si
Ana-Maria(veve)
madaluta spune:
am ajuns si azi la pitici, dar bineinteles k iar nu ne-am intalnit cu nimeni...
Angi: cred k sotul tau m-a injurat azi in trafic...probabil ar fi facut-o cu voce tare dc nu ma recunostea...da n-am fost vinovata...
Tomai ce se luase unul de mine k ii lasam sa se bage pe toti cei care nu aveau proiritate ( asa sunt eu..ii mai las k sa fluidizez traficul) si risc sa ma busesca unul in spate cand opresc brusc pe un drum cu prioritate sa-l las pe altul fara, sa treaca. tocmai asta era sa mi se intample putin mai devreme de a-l intalni pe sotul tau...Si el a fost unul din cei care au vrut sa se bage si pe care eu nu l-am mai lasat..ba l-am mai si claxonat sa-l avertizez sa stea la locul lui... da atunci nu m-am uitat la sofer...abia la semafor am vazut cine e...
andicu:stodal ai incercat? ambroxol ?septilin?
florina: ma bucur k sunteti bine si k faceti mari progrese...de uitat nu v-am uitat ..cred k e invers..voi ne-ati uitat de nu mai scrieti... de fapt o multime de fete ne-au cam uitat in ultima perioada..eu credeam k dc e frig aveti mai mult timp de forumit ..da...m-am cam inselat...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
florin-a spune:
De citit, v-am citit dar nu pot sa raspund pt ca dc ma vede Ana la calc vrea in brate, dc nu o iau plange, dc o iau mi-l inchide.Si uite asa ma enerveaza si renunt.Va felicit pe voi ca reusiti....eu nu pot.0000000000000000000000000000000000.Poftiti d0ovada000000...
100000.0.0.000;,'['...00,/
Pupici
florin-a spune:
AAAAA.....la noi nu tine treaba cu frigul..iesim afara de 2 ori pe zi,,chiar si cand e mai recisor. .
..
AngeliquedeS spune:
Mada, nu te-a injurat... si eram si eu in spate
Te-am recunoscut de cand ai trecut prin fata noastra.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
jojo_miha spune:
Of nu-mi place vremea asta deloc,mai ales azi am inghetat.......Daca vreti sa va pierdeti vremea aiurea si sa va mai si enervati duceti-va la marvimex.Nu am mai fost de nu stiu cand si cum am cautat geaca Teodorei de vreo 2 zile hai sa merg si aici,ca doar e la doi pasi.Vroiam si pt mine o bluzita sau un maieu negru,simplu pt un costum mai elegant.Este plin de porcariiiiii,si vanzatoarele se mai si ofenseaza ca nu cumperi si ele iti arata toate tiganismele.
Am gasit in doraly ce vroiam dar era 1 milion(asta primavara i-am cautat pardesiu Teodorei de am inebunit,am gasit dar am si dat 1.800.00,nu stiu daca l-a imbracat de 5-6 ori,in toamana asta doar 1 data) si am zis ca nu mai dau atat de multi bani.I-am luat din selgros ceva pana la urma ,nu-mi place mie dar e frig si ea vrea afara.
De doua zile iar nu mananca,e maraita mi-a zgariat o masuta din sufragerie si mobila,ursul l-a dat cu ruj,mi-a gasit pastilele in geanta si am tras o sperietura crezand ca a inghitit un nurofen forte.Nu o pot lasa o clipa singura.Sambata mi-am propus sa evadez.Vreau si eu sa-mi recomandati un coafor.Am fost la unul pe la groapa si acasa m-am spalat pe cap,vreau un coc simplu.
Sunt bucuroasa ca joi vine fratele meu,desi e un barbat in toata regula pt mine e tot fratele mai mic caruia ii duc grija.A trecut prin Franta de 2 ori si il strang de gat daca nu mi-a luat vre-un parfum.Pe Teo a vazut-o cand s-a nascut si asta primavara si e innebunit de dorul ei.Iar ea stie care e unchiul, in poza si-i da pupici.
Rozalia ma bucur ca ai scris,mereu cand ajung in navodari imi propun sa ajung si la voi ,dar nu am reusit.Mi-e dor de discutiile noastre nocturne
.
Eu sunt alergica la vopseaua de par,indiferent daca zice ca e din plante are si toxic in ea,stiu de pe pielea mea.Insa mi s-a pus pata sa mai fac si eu o schimbare si as vrea sa-mi iau hena(cred ca asa se zice) sper sa prinda culoarea si sa nu ma umflu iar,exista vre-un plafar in cartier?
Cam multe intrebari...........
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
andicu spune:
Multumim de sfaturi.
Mada,
.
O sa mai incerc cu Stodal, desi, alta data nu prea a avut efect, si cred ca si cu Ambroxol daca nici Stodalul nu-l ajuta. Avem deja o saptamana de Humex si ...mai nimic. Bine macar ca nu tuseste asa des, dar cand o face...ooof! [trist]
Florin_a, multumim!
veveritei! stiu ce spui cu calc. dar eu reusesc sa-l mai pacalesc ...ii mai pun muzica..si il folosesc mai des cand doarme! ![]()
O sa ziceti , poate, ca am innebunit sau sunt egoista, dar m-am hotarat sa incep serviciul mai repede, adica la o1 decembrie, cel tarziu. SIncer, nu mai rezist! simt ca intru iar in depresie!
cu Filip care nu sta locului o clipa, cu mine e cel mai alintat(desi NU il alint!), nu pot face nimic, si faptul ca stau singura cu el o zi intreaga ma face sa innebunesc! pur si simplu, cand stiu ca a2a zi raman iar singura sa ma descurc cu Filip, ma apuca plansul!
cred ca serviciul e solutia cea mai buna! chiar daca o sa fiu mai obosita, macar o sa mai schimb aerul si peretii ,mai vad alta lume decat parcul si vecinii, si o sa ma bucur sa stau cu copilul meu dupa programul de munca, chiar si obosita fiind! nu mai zic ca salariul normal m-ar scoate si mai mult din starea asta! 
Aaa, intrebare: stiti cumva daca exista lege pt mamele care ies mai repede din CIC ,sa aiba program redus de munca?? si cat presupune asta ca ore si salarizare ??
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
andicu spune:
Jojo, Plafar sau Magazin Naturist e unul in Piata Brick. La Marvimex nu mai merg demult, ca s-au nesimtit rau la preturi si au numai turcisme, aceleasi in toate magazinele! coafor, eu merg acum pe Mamaia,inainte de intersectia cu I.Gh.Duca, se cheama Infinity Studio. Dar trebuie programare. Da un search pe google ca au adresa si contact, eu n-am nr lor ca suna mereu cumnata-mea.
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
AngeliquedeS spune:
Andicu, pana implineste copilul 2 ani ai dreptul la program de 6 ore cu aceeasi salarizare ca daca ai munci 8 ore.
E f normal sa simti asta in legatura cu serviciul pe mine ma apuca depresia uneori si spun Doamne de s-ar termina ziua asta ca nu mai pot de oboseala si instantaneu realizez ca ziua de maine nu imi va aduce mai multa odihna ci acelasi lucru ca si azi. Nu imi spuneti ca etapa urmatoare va fi si mai grea ca stiu, dar simt nevoia sa ma descarc putin. Nici nu stiti cat va invidiez pe cele care aveti mame/soacre carora sa le lasati macar pt o ora copilul timp in care sa faceti altceva pentru voi, sa plecati la un shopping fara bebe, la un coafor nestresate (eu inclusiv cand am fost la coafor am "sfarsit" tot cu el pe genunchi, asa m-a uscat si aranjat ca incepuse sa urle la ta-su in parc dupa mine. Asa ca serviciul ar fi benefic pt ca te-ar face sa te bucuri cu mult mai mult de timpul petrecut impreuna cu Filip. Si nici banii nu strica. Eu am sa ma intorc in sept anul viitor, cu 4 luni mai devreme.
Mihaela, sunt de acord cu Marvimexul 
Rozalia, noi nu prea intrebam de fetele absente (vezi bisous) fiindca presupunem ca nu intra din lipsa de timp nu pt ca nu le-ar fi dor de noi. Dar de uitat nu v-am uitat.
Probabil va mirati de ora la care scriu dar de vreo luna de cand sunt ff obosita, parca am depasit un prag si i fiecare noapte am pb cu astmul. In noaptea parca e ceva mai rau. In plus ma doare mana i continuare 
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi