Gravidute si mamici de Constanta (31)
Raspunsuri - Pagina 16
madaluta spune:
Criss ,Jojo:

va inteleg si stiu k orice as spune e inutil si nu diminueaza cu nimic durerea....
irina: bun venit in gasca si sarcina usoara!
ege: bine k v-ati intors sanatosi. asteptam poze.
Azi a plecat si sotul meu pt o saptamana la Istanbul, iar maine plecaca niste prieteni buni la Marmaris...Numai eu stau acasa....
dar daca nu voi mai alapta pana in nov, voi merge si eu, caci Cip va pleca atunci din nou pt 2 sapatamani, exact in perioada in care noi aniversam 8 ani de casnicie...
Anul trecut am serbat in Viena..poate am noroc si anul asta sa serbez altundeva decat in Romania.totul depinde de briana si de cat mai are chef sa suga. In ultimul timp nu mai suge decat noaptea , iar ziua ma mulg si ii dau cu biberonul de vreo 2 ori caci mai mult nu mai iese..
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
abibrinza spune:
Buna dimineata!
Madaluta, m-ai facut sa scriu.Daca vrei sa alaptezi in continuare, eu iti pot spune ce am facut pentru imbunatatirea productiei.Am luat ricin ch5 (ricin ch 30 este pentru ablactatie), ceai pentru stimularea lactatiei de la Humana si de la Fares, ceapa si daca este posibil odihna si relaxare cat cuprinde.Acum nu mai am probleme.Am inceput sa-i dau si cereale de orez caci ii era foame si saliva de cate ori vedea pe cineva mancand.Acum sunt multumita caci am vazut ca am si eu copil care mananca.Sper ca va lua si in greutate mai bine, caci in ultimele luni m-a disperat.
La multi ani sarbatoritilor din urma!Eu ca de obicei sunt tare intarziata.
In alta ordine de idei , i-am avut bolnavi pe amandoi.E groaznic, Mihai a avut doar mucisori, dar Victor a avut de toate.Si inca mai tuseste, dar o trece.
Crisis, felicitari pentru atitudine.Doar tu stii ce e in sufletul tau.
Jojo,
!
Madaluta si eu visez la o plecare.Dar totusi sper sa alaptez cat mai mult, adica 11-12 luni.Nu prea imi place ideea de lapte praf.
Vineri seara am chemat-o pe mama si eu cu Dragos am iesit la plimbare.Nu ai ce vedea la noi in oras, dar a fost extraordinar sa ne plimbam de mana
!Si deja vrem sa facem din iesirile astea un obicei. pacat ca magazinele din Constanta nu sunt deschise si noaptea caci tare dor imi e de un shopping fara copii dupa mine.
pupici,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
mocutza spune:
Abibrinza bine ca ai postat ca o sa incerc si eu ricin CH30 ca in rest am incercat de toate.....lac caninum, galactogil,ceai de la fares si d ela humana, odihnita sunt, si tot degeaba....mai sper la ricin acuma...
Si inca ceva daca intereseaza pe cineva Infanrix se gaseste in farmacii si in special in Sensiblu ...mergeti si daca nu are pe stoc face comanda si va aduce intr-o zi sau doua..La hipocrate are ..insa e mai scump cu vreo 30 de lei fata de sensiblu....
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
AngeliquedeS spune:
Mai fetelor, sa va intreb ceva. Acum o sapt a inceput sa ma doara degetul inelar de la mana dreapta, cred ca mi l-am dat peste cap, sau l-am fortat cumva, la cat il manevrez pe bb. Pe urma m-a durut si mijlociul, pe langa inelar, ba chiar aveam o vanataie la el, la prima incheieura de falanga cum privesti dinspre palma (v-am spart cu explicatia asta, nu
) De alaltaieri ma doare si podul palmei si de ieri usor si incheietura mainii. Ma doare cand scriu la calc, cand vreau sa ma ridic de pe spate si ma sprijin in maini, cand il tin pe bb...cand strang pumnul... cand pun mana
Maine merg la med de fam si o sa o intreb dar oare ce ar putea fi? se poate oare rupe un deget fara sa iti dai seama pe moment? Ma gadeam la cum si-a rupt mamacita piciorul de prea mult carat la bbici....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mocutza Abibrinza bine ca ai postat ca o sa incerc si eu ricin CH30 ca in rest am incercat de toate.....lac caninum, galactogil,ceai de la fares si d ela humana, odihnita sunt, si tot degeaba....mai sper la ricin acuma... Si inca ceva daca intereseaza pe cineva Infanrix se gaseste in farmacii si in special in Sensiblu ...mergeti si daca nu are pe stoc face comanda si va aduce intr-o zi sau doua..La hipocrate are ..insa e mai scump cu vreo 30 de lei fata de sensiblu.... mocutza Andreea Alesia 27.07.2008 |
Tu tb sa iei ricin CH5, pt ca ricin CH30 e pt ablactiune (oprirea lactatiei), asa a spus Arabela.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

docdecap spune:
mocutza, CH5 e pentru cresterea lactatiei, ch30 e pentru oprire!!
la pitici, azi, cineva???
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
salut fetele
am luat rezultatele la analize urocultura, m-am dus bou, m-am intors vaca
adica la sumar urina totul e ok, dar la urocultura avem >30 000, dar insuficient pentru anti-biograma, asa ca avem mai mult de 30000 dar nu se stie ce, mi-a recomandat inca o analiza peste o luna. evident ca maine merg la alt laborator sa vad daca e ceva.
avem gravidute noi, chiar cu gemeni!!
felicitari si va asteptam cu poze si intalniri.
Miha, sunt lucruri care nu se uita si nu se sterg, doar ca nu mai dor chiar asa tare. 
Crisis, multa forta pe drumul nou pe care intri acum! 
madaluta, cum mai e?
Mai poate mami?
azi am fost la pitici cu angi si ne-am intalnit apoi in mall cu bisous si cei doi copii, mama eroina, ce mai, viata e complexa.
nu prea am chef, ma scuzati, suntem obositi dupa drumul la bacau din weekend, plus un ciclu de m-a durut mai tare ca prima zi de travaliu, pe bune, am luat 2 nurofen si m-a lasat cat de cat, da' trebuia sa fiu pe faza, sa nu ratez momentul sa-l iau pe urmatorul, ca altfel ma rupeau in 2...nashpa rau de tot. si e al 4-lea, cand s-or stabiliza?
pe motivul asta cred ca m a apuc din nou de pilule, ca steriletul cred ca mai mult agraveaza. sau intru pe piafen 
da' tot avem poze noi incepand cu aici, pentru cine are timp si chef
http://www.flickr.com/photos/monicu/2915130707/in/photostream/
pupici,
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
jojo_miha spune:
Vai fetelor sa va spun o minunatie,o prietena de-a mea a nascut,dar cum a nascut? La 5 dimineata a dat desteptarea familiei ca ea naste,la sase fara ceva era in urgenta si la sase jumate a nascut.Ce n-ar fi toate nasterile asa!
Madaluta multa bafta cu doi copii,singura.Eu cu unu si seara o predau,cand vine tati.
Doc eu nici acum nu am ciclu regulat,dureri in prima zi dar suportabile.Tastatura si pt noi e o mare pasiune.
Arabela ce frumos ! doar cu sotul !Si eu mi-am propus pt sambata,avem botez si dupa vreau sa ne plimbam doar noi,chiar daca e noapte.
Irina bine ai venit si iti urez o sarcina usoara!
Angi poate e sucit ,sau vreo vena ceva.
Vai mi-e foame la ora asta,credeam ca mi s-a reglat metabolismul,evit bucataria.Noapte buna!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
madaluta spune:
neata...
noi suntem bine, numai k darius nu ma lasa absolut deloc la calculator. cand ma vede urla si trage de mine de zici k ce-i...
Calculatorul e deschis non stop pt k darius vrea desene animate si il deschide singur..
Am fost si noi ieri in parc dar pe la 17.30 si n-am vazut pe nimeni cunoscut....
Poate ne mai intalnim si noi mai ales saptamana asta k pot iesi la orice ora cu darius pt k e mama la mine si ramane cu briana.
abibrinza: multumesc mult de sfaturi...voi incerca, numai k briana nu mai vrea sa suga decat in somn. Si daca ea nu suge...la pompa nu-mi iese cine stie ce..dar voi incerca oricum.
Vom merge joi la medic si vom vorbi despre diversifcare acum k implineste si ea 5 luni.Credeam k va fi altfel decat la darius, dar exact la aceesi varsta darius a renuntat la san. De..sunt frati, nu? trebuie sa semene...
Doc : serbanel tot mai are febra? tu cum te mai simti?au trecut rushii si durerile?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
andicu spune:
Neata si de la noi!
Jojo si Cris, timpul trece si vindeca, dar in suflet o sa ramana mereu cicatricea! sincer, pe mine ma ia plansul cand citesc despre momente asa triste, si ma gandesc ce-o fi si in sufletul vostru!
Jojo, Teo iti umple golul ramas, bucura-te de ea si de copiii ce vor urma si sung sigura ca e protejata bine, de Sus, de Ingerasi!
Cris, sa dea DD sa te vedem mamica! la cum te stiu eu, o sa fii cea mai fericita, indiferent cum vei deveni mamica! sa-ti gasesti copilul cat mai repede! 
Doc, Serban e un frumos si un dulce! si nu-mi vine sa cred ce a crescut! si pare asa cumintel in poze!!! 
![]()
Mada, ma bucur ca e mama ta la tine! mai respiri si tu! sa treaca timpul repede si sa vina tati acasa!
Angi, si eu am avut odata degetul aratator dat peste cap; si pt mine a fost enigma cum am reusit, cert e ca m-a durut la fel, si destul de mult; trasesem eu concluzia, in final, ca poate in somn, cine stie cum , ca mai dorm cu mana sub cap...in fine, m-am uns cu ceva pt reumatism si pana la urma mi-a trecut.
Fisun, bine-ai revenit 2x1!
acum ca esti acasa, cand nasti ??! ![]()
Noi suntem mucosi, adica eu mai putin, Filip si tati, iar Filip tuseste la greu. Nu des, dar i s-a rupt haraiala aia din piept si acum se ineaca aproape cand tuseste.
Mi-e mila de el, dar totusi, am inteles ca e de bine daca i s-a "spart" tusea??! asa, noaptea, doarme f bine, ii curat nasul , ii pun Karvol si nu se trezeste deloc, nici nu tuseste in somn..mi-a dat dr sa-i dau Humex expectorant,dar deja are aproape o saptamana si nu ii trece!Mai stiti si altceva pt tuse la copii de 1 an ??
Aseara am dat o tura de vreo ora in Mall, si ne-am intalnit si noi la iesire cu Bisous si cu copiii; era terminata saraca!!! inteleg ca juniorul este Dl Zapaceala! ii doresc putere si rezistenta fizica! 
Azi, Filip s-a trezit la 7.00, a2a zi la rand!
ca urmare ca nu doarme cat trebuie, dimineata e marait si nervos si tipa , de-mi vine sa 
! asa ca, a cerut somn iar, pe la 9.45! si uite asa, o sa o tinem tot in dormit, si o sa continue in urma programului de odihna sa se trezeasca la 7.00! 
![]()
Nici nu stiu ce sa fac, sa-l scot din casa sau nu! mai bate vantul si mi-e teama sa nu-i agraveze tusea si nasul!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc