Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 5
andy_galro spune:
angemersi
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
Xor spune:
buna dimineata!
Anca, si noi suntem utilizatori de batistuta si e super ok...eu pun aspiratorul in camera alaturata sa nu il sperie zgomotul prea puternic si...golim nasucul.....nu spune nimic micutul...ii place..sta cu niste ochi mari si curiosi...
pupici la toate fetele si bebicii
CD27 spune:
babytza sa ne dai de stire daca e astazi
mamidestefan hai ca poate nu te opreste astazi, maine merg si eu sa vad ce zice, poate ne intalnim totusi
m-am trezit cam ametita si la masa mai aveam putin si imi pica capul in farfurie, cred ca am tensiunea mica...ca doar n-oi fi chiar in halul asta de obosita la o ora dupa trezire, sincer..parca as mai baga un somn acum....dar....m-am trezit cu gandul la baby expo
andy_g la multi ani pentru puiutzul tau
anca ce bine ca s-a linistit un pic printesa
leny ce putin mai ai
39s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
_irina_ spune:
Super inventia cu batista bebelusului.
A fost o faza draguta ca i-am pus-o pe lista lui tati si cand a vazut ce e a zis ca el nu vrea asta... se gandea ca e iar ceva scutec sau stiu eu ce chestie.
Of, azi am fost de am facut si analize, bebelina mea e asa de suparata... Dupa analize am mai facut si injectia si ne-a mai suparat si doamna doctor care ma sfatuieste sa nu ii mai dau lui bebe sa suga de la mine, ca laptikul meu nu e bun. O sa intru si pe la topic-urile de la alaptat, dar
Nu am alaptat-o nici o saptamana, toata lumea alapteaza la greu si eu sa ma apuc sa o intarc...
Cred ca sunt plangacioasa forum-ului.
fericita de - Andreea
CD27 spune:
irina nu fi trista lasa sa se faca printesa bine
dar de ce ti-a zis ca nu e laptele bun? ti-a facut o analiza ceva sau cum a ajuns la concluzia ca nu e bun?
39s+
Mikul Robert Constantin
anca81 spune:
Irina, cum adica lapticul tau nu e bun???
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ si ne-a mai suparat si doamna doctor care ma sfatuieste sa nu ii mai dau lui bebe sa suga de la mine, ca laptikul meu nu e bun. |
Da' ce are? S-a branzit?
Nu te supara ca glumesc pe faza asta, dar de unde a mai scos-o si pe asta? Pune copilul la tzitzi si...have fun!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
andreea_and spune:
Salutare mamici, am reusit in sfarsit sa intram si noi pe forum, intr-o pauza de somnic a printesei.
Am vazut ca s-a marit serios lista de bobocei, felicitari tuturor proapetelor mamici, sa aveti pui sanatosi si norocosi!
Multumesc tuturor de urarile facute cand a venit Mina pe lume!
Noi suntem bine, inca ne reglam programul de somnic, papica si avem si ceva colici dar ne descurcam cu sab simplex inainte de fiecare masa.
Am pus poze cu fetita pe contul comun, cand voi avea mai mult timp voi scrie si povestea nasterii - mie mi s-a parut destul de grea operatia de cezariana, de fapt recuperarea de dupa, de-abia de cateva zile ma pot misca si eu mai bine. Lapticul ne-a venit de-abia dupa 4 zile, am fost disperata..acum e bine, beau ceai de lactatie la greu si iau si Galafor, un stimulent din plante recomandat in spital. Pitica mananca mult, laptic sa fie si mami odihnita sa-l produca.
Inca nu am iesit afara, pediatrul ne-a dat voie abia dupa 2 saptamani implinite, am facut si baita si ne place, dar sa fie numai mami si tati.
Despre spital - prima zi a fost ok la recuperare dupa cezariana, apoi ne-au mutat dintr-un salon in altul...asistente unele foarte dragute altele varza, tot ce pot sa spun e ca ma bucur ca am stat doar 3 zile, mai mult nu cred ca rezistam.
Mami super fericita de Mina Alexandra (07.09.2008)
Poze
Ankussa spune:
Salut mamici si burtici (si pitici/e)
Raportez, apa rupta la 7 dimineata, mers la spital, dop eliminat, un pic de febra, moasa dat paracetamol, luat sange, fara contractii, trimis acasa, daca nu am pana duminica nimic se induce nasterea.
Khristin ti-am zis eu sa nu ma pui in fata ta in listutza, uite ce-mi faci? Apropos, cand imi trezesc soata azi de dimineata (ca fuse schimbul 3) si ii zic ca mi s-a rupt apa, replica lui a fost :" Pai la ora asta nevasta?" (era 7 dimineata si se culcase saracu` de o ora)
Ma duc sa spal niste vase si sa fac un dus, cel mai mult ma enerveaza ca curge apa asta de ma gaseste batzul.
Pup si va tin la curent (de 220V )
38+ Vladut
CD27 spune:
mai Ankussa nu pot sa cred, cum adica ti s-a rupt apa si tu esti acasa????
nu vreau sa te sperii, nu am experienta, dar din cate stiu bebe trebuie sa iasa curand daca s-a rupt apa, fie ca ai contractii fie ca nu, apa il tine pe bebe, e vitala pt el, nu rezista mult fara lichidul amniotic
39s+
Mikul Robert Constantin