Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Muuh, felicitari prietenei tale pentru bebelina grasunica!

Si eu i-am taiat unghiile Carlei dupa prima saptamana, cand mi-am facut curaj sa pun mana pe ea. Acum le taiem tot la 4-5 zile, cresc foarte repede.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Muuh in Ioanid o sa merg ca acolo e si multa verdeata si are si Valentina toate prietenele... Abea astept sa ne plimbam cu copiii impreuna...

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 6 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

o Gargaritza. Suntem bine, in asteptarea zilei cea mare... Parca trece timpul asa de incet....

Plimbare placuta mamicutzelor !!!

Valentina 37 + David

poze

AMR 6 ZILE !!!

babytza ce a fost mult a trecut...dar asa este...cu cat esti mai aproape de momentul x ...cu atat ti se pare ca trece mai greu timpul. mai ai putina rabdare ca o sa il ai pe bebe in brate in curand. abia astept sa vad si sa ma bucur de vestile bune despre tine si bebelica

34+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Felicitari mamica norocoasa de gemeni!!! Chiar sunt emotionata...si eu tot din gemeni "ma trag". Am un frate geaman si normal, nu semanam deloc.O sa vezi ca este superb, va fi o relatie deosebita intre ei. Oricum, felicitari si pentru greutatea lor (eu am avut 1.900 iar Dragos 2.000, dar ne-am nascut si la 32 de saptamani) si mai ales felicitari pentru nasterea naturala!!! Abia astept povestea nasterii

38+ Eva Gabriela
Mai e atat de putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Nerantula ce baiat mumos ai tu acolo....si ce seamana cu tine

am o intrebare pt cine are timp sa-mi raspunda si mie pls...are vreuna dintre voi dureri jos jos de tot, in ovare asa, foarte intepatoare si taioase, care dor si cand te ridici de jos sau te intorci de pe o parte pe alta?sau ar trebui sa-mi fac griji?

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Garga, nu cred ca trebuie sa iti faci griji.Acum depinde. Eu la ultimele dureri de genul am fost diagnosticata cu "infectie urinara", dar daca ti-au iesit analizele ok nu e panica. De obicei sunt normale astfel de dureri, se petrec modificari in asteptarea marelui moment

38+ Eva Gabriela
Mai e atat de putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Draga Gargaritza

Eu de vreo saptamana ma infrunt cu aceste probleme.Ma doare destul de rau, ma deranjeaza cand ma ridic...am mersul de ratza si seara ma chinui sa ma intorc numai ca sa nu ma mai doara ...dar tot ma doare.
Bebe este destul de coborat de aceea se intampla toate astea.
Nu ti face probleme...baga ratza la mers.

Karina Alessia am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 21 zile
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Muuh dar tu parca nu stai prin zona , pe aici ...Cum ajungi in Ioanid ? Nu ca nu m-as bucura...

Felicitari prietenei tale !!! SA ii treaiasca grasunelul !!!

Valentina 37 + David

poze

AMR 6 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

Nerantula ce baiat mumos ai tu acolo....si ce seamana cu tine

am o intrebare pt cine are timp sa-mi raspunda si mie pls...are vreuna dintre voi dureri jos jos de tot, in ovare asa, foarte intepatoare si taioase, care dor si cand te ridici de jos sau te intorci de pe o parte pe alta?sau ar trebui sa-mi fac griji?

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

daaaaa.....se pare ca si eu le am dar nu pot sa iti spun de la ce este, eu una mam gindit ca este ceva normal, stie altcineva, mai concret????

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Ahaaaaaa.... gata mam prins se pare ca de la infectie sar putea sa fie, pt. ca mie mi se scurge un lichid v-am mai zis eu(este un pic spre alb, cateodata miroase cateodata nu) si iam spus dr. si mia zis ca este de la infectia pe care am tratat-o mai superficial, pt. ca nu putut sa imi dea cine stie ce alte pastile ca sa nu ii faca rau lui bb, dar dupa ce voi naste o sa imi dea un alt fel de tratament......

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput