Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

LARISIM
Trimis la - 19/09/2008 : 16:04:25
--------------------------------------------------------------------------------

DRAGI VIITOARE MAMICI, EU AM DATA NASTERII 12 OCT 2008 LA ELIAS CU DR RODICA CRISTIAN, SUNT FOARTE FRICOASA. AS DORI SA SCHIMBAM UNELE PARERI POATE MA NASTE CINEVA ACOLO SAU A MAI NASCUT.SUNT LA PRIMA NASTERE! MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

rain_lover,nikolici,kllemi va multumesc mult pt raspunsuri!
infectia nu cred sa o am pt ca analizele mi-au iesit bine toate, insa ce-i drept si bebelina mea este cu caputzul foarte foarte jos...durerile astea le am doar de cateva zile si ma gandeam sa nu fie altceva, stiti voi paranoia de gravi

34+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARISIM spune:

VIITOARELOR MAMICI NASTE CINEVA IN CURAND SAU A NASCUT DE CURAND ELIAS, EU ACOLO NASC CU DR RODICA CRISTIAN AS VREA SA MAI AUD PAPERI MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetele am si eu o intrebare....
Cine va naste la Bucur sau a nascut la aceasta maternitate???

Karina Alessia am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 21 zile
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

LARISIM
Trimis la - 19/09/2008 : 16:04:25
--------------------------------------------------------------------------------

DRAGI VIITOARE MAMICI, EU AM DATA NASTERII 12 OCT 2008 LA ELIAS CU DR RODICA CRISTIAN, SUNT FOARTE FRICOASA. AS DORI SA SCHIMBAM UNELE PARERI POATE MA NASTE CINEVA ACOLO SAU A MAI NASCUT.SUNT LA PRIMA NASTERE! MULTUMESC

Draga roxana, suntem mai multe mamici la spitalul Elias. Cateva au nascut deja. Te asteptam cu intrebari.

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 6 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LARISIM spune:

BEBE STA IN SALON CU NOI? ASISTENTELE SUNT INTEPATE? DUPA CEZARIANA MERGI IN SALON? SI DACA SE POATE CUM PROCEDAM CU ATENTIILE CARE TREBUIESC IMPARTITE PE LA CEI CARE NE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza nu stau in zona dar mai vin pentu ca am o prietena foarte buna care sta pe acolo. Si in plus am nostalgia locurilor de cand stateam si eu pe acolo. Tocmai bine pana nasti si il scoti tu afara o sa circul si ei singura cu muschetarii.

Multumesc de urari pentru prietena mea.

Am uitat sa va zic dar am fost si noi la Baby Expo. Eu m-am dus sa iau haine la juniorul mic si pantofi la ala mare. Sunt multumita de ce am gasit, poate hainele puteau fi ceva ceva mai ieftine dar per ansamblu ok. Daca nu ati luat inca un pat, carut, acareturi etc. merita sa dati o fuga si sa aruncati o privire. Cosmetice parca mai multe ca niciodata dar si caruturi, patuturi se gaseau.
Pentru cele ce au si copii mai mari, daca vreti incaltari pentru ei si body-uri inarmati-va cu rabdare si cautati si pe aripile alea laterale. Eu i-am luat lui Alexei ghete de iarna imblanite de la o firma Hokide, arata foarte bine, au fost 80 RON si din experienta de anul trecut stiu ca sunt trainice nene, stiu ca nu sunt foarte ieftine dar raportul calitate pret mi s-a parut bun. Body-uri am gasit si cu 10 RON bucata, de la o firma de la care am mai luat si s-au comportat bine (Kara parca le zice). Sigur am vazut si body-uri care costau 44 RON, fara gluma, dar nu sunt genul meu.

Intrebare: pentru iarna sa ii iau lui Dimitri over all cu picior sau din ala gen paturica in partea de jos? Sunt putin in dilema. As opta pentru unul clasic cu picior dar ma gandesc si la ala gen patura in jos, mai ales ca se poate prinde si de centurile de la carut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nerantula ce bebe zambaret si frumos ai tu!

kid eu intrebam de medicamente pt retragerea uterului ca nu auzisem pe nimeni si nu stiam exact daca se dau preventiv sau cu motiv.

Muuh eu nu stiu cum este over all gen paturica,unde ai vazut?suna interesant,eu cred ca o sa-i iau si unul clasic dar as fii curioasa sa vad si asta gen paturica dar nu stiu unde.

Am pus poze cu Luca in contul comun!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Ce bucurie pe mine sa va transmit mesajul de la roxana (CD27)

"Am nascut, cezariana, bebe are 3.600kg, 51 cm, nota 9."

FELICITARI MAMICO
REFACERE CIT MAI GRABNICA
BEBE SANATOS SI MANCACIOS

Sper sa ne vedem miine in spital ....

LIDIA (39w+)cu Izabella-Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Cd felicitari!!!!!!!!Bebe sanatos si mancacios!!!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput