Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 19
_irina_ spune:
Anca nu stiu de ce a zis doctorita ca nu e bun lapticul, eu nu am gasit nicaieri sa scrie ca e posibil asa ceva. A zis ceva de genul ca daca il mulg si il pun in sticla si ramane pe peretii sticlei inseamna ca nu e bun.
Eu totusi insist sa alimentez bebelina mixt adica si de la mine si de la bibe si daca gasesc formula magica o sa raman la ea. Cand ii dadeam numai laptik de la mine era tot cu diaree, de la laptele praf face constipatie deci impreuna ar trebui sa fie bine.
Mi-am luat sterilizator ca al tau.
e tare bun.
fericita de
- Andreea
nikolici spune:
FELICITARI ROXANA...BEM IN CINSTEA TA SI A BEBELULUI

Karina Alessia
am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 21 zile
noi doua
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh babytza nu stau in zona dar mai vin pentu ca am o prietena foarte buna care sta pe acolo. Si in plus am nostalgia locurilor de cand stateam si eu pe acolo. Tocmai bine pana nasti si il scoti tu afara o sa circul si ei singura cu muschetarii. |
Muuh, babyza ne primiti si pe noi la plimbarica? Ioanid e parcul cel mai aproape de noi, daca va referiti la cel de pe Dacia (nu stiu daca mai exista altul).
Poop

Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaAnna Sofia
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
gargaritza85 spune:
CD felicitari! sa-ti traiasca "Mikul", sa fie sanatos si papacios! refacere rapida!
mamidestefan multumim pt vestile bune 
34+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
joy ce mai faci? cum te simti? ce face bebelina? astept sa-mi spui cum a fost nasterea la Giulesti

34+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
kllemi spune:
FELICITARI ROXANA.....SA-TI TRAIASCA BB SA FIE SANATOS SI SA TE BUCURI DE EL
IAR TIE, REFACERE CAT MAI RAPIDA

Din ce,in ce, mai putine cu burtica ![]()
36 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui gargaritza85 mamidestefan multumim pt vestile bune ![]() 34+ Piccola e Fragile Ariana Stefania bebe si pe tati lu' bebebebelina mea |

LIDIA
(39w+)cu
Izabella-Cleopatra si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
andreutac spune:
Cd, felicitari mamico! Mikul tau sa fie sanatos si papacios!
Vad ca lipsesc de la apel destule burtici. Oare ni se mai imbogateste lista de bobocei?![]()
Ramoncza, tot 2 in 1 sau separat si nu ne-ai anuntat inca?
Nocom, tu ce faci mamico? Daca Dariuta nu se grabeste poate ne vedem saptamana viitoare la Polizu
Andreea
37+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
andreutac spune:
Uitasem sa spun ca am vazut falcute dragute de Gruia care seamana cu mami rau de tot!!!

Andreea
37+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
babytza spune:
| citat din mesajul lui LARISIM BEBE STA IN SALON CU NOI? ASISTENTELE SUNT INTEPATE? DUPA CEZARIANA MERGI IN SALON? SI DACA SE POATE CUM PROCEDAM CU ATENTIILE CARE TREBUIESC IMPARTITE PE LA CEI CARE NE AJUTA! |
Nu, bebe nu sta in salon cu mamica.
Despre asistente....unele sunt foarte dragute altele nu. Eu am prins una singura mai intepata,restul fiind niste scumpe.
Dupa cezariana stai la reanimare(asa am inteles de la fete) cam 24 ore, apoi te duci la salon.
Atentiile incap foarte bine in buzunarele lor largi
Daca vrei iti spun si de restul atentiilor catre anestezist .Dr ii dai cat sti ca i se da de obicei. Nu stiu ce dr ai si depinde de la unul la altul. Asta te interesezi la spital sau la alte mamici care au nascut cu el. La anestezist se da inainte de operatie.
Valentina
37 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
AMR 6 ZILE !!!