Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 20
Nerantula spune:
Multumim din suflet pentru complimente!

Nally si CD, felicitari!! Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si papaciosi si voua, mamici, refacere super-rapida, sa va puteti bucura din plin de primele clipe ale bebeilor!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Muuh, babyza ne primiti si pe noi la plimbarica? Ioanid e parcul cel mai aproape de noi, daca va referiti la cel de pe Dacia (nu stiu daca mai exista altul). Poop ![]() Victoria, binecuvantata de Anna SofiaAnna Sofia "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Sigur ca te asteptam in parc.
Da, este cel de pe Dacia. Eu acolo merg mereu cu fata si acum voi merge si cu piciul.
Felicitari Roxana !!!!!!!! Mikul a venit pe lume !!!!!Sa iti traiasca , sa fie sanatos si papacios !!!!! 
Valentina
37 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
AMR 6 ZILE !!!
iepurila spune:
fetelor va pup. imi cer scuze ca intru asa de rar. dar mai am o gramada de treburi d pus la punct. acum ne luptam cu mobilierul. a venit palul taiat fasii fasii si tati il asambleaza de zor.... eucu galeria, mana a doua (bisturiu, clema, sterge fruntea...)
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR!!!! REFACERE RAPIDA, BEBELUSI SANATOSI SI PAPACIOSI!!!!
Anca, am vazut si eu ca a devenit disponibil acel suport de baie, dar in acelasi timp am citit ca se foloseste doar in cada mare.
Mamicilor, ma ajutati si pe mine cu un sfat? Intra acel suport (plutitor cu bilute) in cadita copilului? Sau sa iau unul clasic?
Eu, iepurica
34+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Nerantula spune:
Eu sunt consemnata la pat 

, refacerea merge extrem de greu, mi se pare chiar ca regreseaza
, acum ma dor mai multe in zona si fiecare miscare e insotita de icnete 
Gruia insa e foarte bine, deja a prins MARE, MARE drag de tzitzi, nu o lasa mai deloc si orice alt pat decat al lui mami si al lui tati parca au tzepisori!
Asta din cauza ca eu nu ma pot deplasa mai deloc, imi este adus la alaptat si nu se mai dezlipeste de mine!
Uooooof, nu stiu ce o sa ne facem mai tarziu, dar acum sunt topita!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
khristin spune:
Nally si CD,
felicitari pt. bebelusii vostri 
Nerantula, refacere usoara....ai grija de tine, adica atunci cand doarme bb-ul, dormi si tu....multe mamici vor sa recupereze din treburi si uita sa aiba grija de ele. Puiul tau are evoie de tine in forma 
Deschid capitol nou, daca asteptati un pic.
Cristina
le bébé
37w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Eu sunt consemnata la pat ![]() ![]() , refacerea merge extrem de greu, mi se pare chiar ca regreseaza , acum ma dor mai multe in zona si fiecare miscare e insotita de icnete ![]() Gruia insa e foarte bine, deja a prins MARE, MARE drag de tzitzi, nu o lasa mai deloc si orice alt pat decat al lui mami si al lui tati parca au tzepisori! Asta din cauza ca eu nu ma pot deplasa mai deloc, imi este adus la alaptat si nu se mai dezlipeste de mine! Uooooof, nu stiu ce o sa ne facem mai tarziu, dar acum sunt topita!www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia |
Mai tarziu vei avea un copil sigur pe el, increzator si asta pentru ca a primit o groaza de dragoste si caldura in momentele in care avea cea mai mare nevoie de ele. Refacere rapida, iti tin pumnii!!! Sa stii ca la cezariana miscarea e cheia refacerii. Foarte dragut piticul.
irina ai tu impresia ca face diaree de la laptele de san. Asa fac cei alaptati exclusiv, un scaun moale, grunjos si de o culoare ce variaza de la mustar la verde inchis in functie de ce mananca mama.
larisim da stai 24 de ore la reanimare dupa cezariana. Copii stau la neonatologie si sunt alaptati la program din 3 in 3 ore. Daca rasfoiesti cateva capitole in urma o sa vezi ca eu am scris si cat am dat la fiecare. In rest afli tot ce vrei fie de aici fie intreband la fata locului sau la asistenta de cabinet a doctorului tau. Cu cine nasti? La anestezist dai inainte, la doctor dupa, la neonatolog daca vrei. In rest la asistente in functie de ce si cum presteaza diferite servicii si daca vrei.
CD sa traiasca MIKUL!!! Fericire si mult noroc va doresc alaturi de el!!!
kid2003 spune:
CD27, felicitari mamica frumoasa!!! Sa iti traiasca bebelachele si sa fie sanatos si papacios
Iepurila Cum ai citit ca se foloseste in cada mare? Nici vorba (sau poate da, daca esti mai curajoasa, dar mie mi-ar fi frica). Eu l-am folosit cu succes si la prima fetita si acum, la a doua. E super. Si numai in cadita de bebe l-am folosit, cadita clasica dupa dimensiuni (nu are suport inclus). Am eu poza cu fetita cea mica in suport, in cadita aici
Irina doctorita aia a ta e cam nebuna...citeste te rog peste tot, cauta site-ul La Leche League si citeste acolo. Este o mare minciuna, cica laptele de mama e intotdeauna bun, chit ca mama e subnutrita, organismul face ce face si ia din rezervele mamei si face lapte bun. Nu te mai lua dupa ea! Si inca ceva: nu se poate vorbi de diaree la un copil alaptat. Constipatie de la laptele praf, da, se poate. Nu are diaree bebelina, stai linistita, kk de bebe nou nascut alaptat poate sa aiba orice culoare (de la galben deschis, trecant prin mustar pana la verde -verde). Ei fac kk exploziv, cum scrie prin carti, trag si parturi, scot si putina pasta din aia care uneori are bobite ca de mustar, uneori e lichida. Poti citi peste tot chestiile astea, nu te descuraja si alapteaza daca iti doresti. Nu baga completare, vezi cum creste asa, completarea inseamna ca tzitzi vor produce din ce in ce mai putin pana la deloc.
Muuh am vazut si eu alea paturici jos si eu zic ca sunt mai practice decat alea cu picior pt ca sunt mai usor de imbracat si cred ca ii tine mai cald. Eu am unul cu picior si m-am abtinut cu greu sa nu cumpar unul d-ala paturica, dar daca nu aveam deja, d-ala cred ca luam.

binecuvantata de Anna Sofia