Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula ce bb frumos ai ascuns in burtica sa va traiasca

Nikolici daca vrei te poti uita si la pozele mele unde am pus carutul

Giulianna si Eva plimbare placuta

Fac putina curatenie cat e tati la baie caci pe urma plecam in cautare de patut

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Kid Imi pare rau ca si micuta ta a facut colici...

Nu eu am intrebat de pastile pentru uter, parca Musette o intrebase pe Anca de ce i-a dat dr ei. Nu mai stiu sigur...

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 6 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hehehe, am dormit lemn 2 ore!!! N-am crezut niciodata ca voi dormi asa pe unde apuc, m-am intins pe canapea si dusa am fost

Eva, plimbare placuta. Mie Nivea Baby Oil mi-a placut mult ca textura si miros insa i-au aparut bubite rosii de la el. Cred ca are ea pielea cam sensibila. Si Carla plange de cele mai multe ori cand o schimb. Eu cel mai bine ii tai unghiile cand mananca, il pun pe tati sa tina bibe si actionez ferm. Eventual cand il tii la san sa incerce sotul tau sa i le taie. Carla avea ceva cu gatul meu in timpul crizelor de colici, eram plina de zgarieturi si mereu rosie. Oricum si cu unghiile taiate tot ma mai apuca cateodata si are o putereeeee.

Kid, stiu ce inseamna, am trecut si noi prin asta. Totusi preparatul facut de medic da rezultate, mai are colici insa durerile nu sunt chiar atat de violente. Gaze are tare multe, mai trage cate un poc in somn si se sperie si ea de cat de tare se aude. E mortala cum tresare cu manutele pe sus.

Musette, mie in spital mi-au dat Oxistine iar apoi am mai luat inca 10 zile Ergomet, pentru retragerea uterului. Nu stiu de ce mi-a dat, asa e la maternitatea din Cluj, toate lauzele luau, fie ca alaptau fie ca nu. Cert e ca dupa ce luam medicamentul simteam efectiv cum se strange uterul si eliminam mai mult sange.

Nerantula, sa-ti traiasca frumusetea, e un dulcic mic si scump

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

pe burtici si pentru bebei
Am vazut ca discutati despre taiatul unghiutelor...eu stiam ca prima data trebuie sa fie taiate de nanuta la botez. Avand in vedere ca Mark are o adevarata manichiura si se zgarie cat de tare poate...nu stam decat cu manusele...am ajuns de la ultima baita i le-am lasat pe manute ca la penultima s-a tinut cu unghiile de burtica lui (sa nu cada) de i-a dat sangele.
In rest...raportam si noi 2 nopti agitate...el nu plange mititelul dar se strange, se inroseste si geme de mi se rupe sufletul...offf colicii astia, de ce trebuie oare sa existe??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Anca, noi folosim ulei de la Chicco pentru masajul lui Mihnea, se numeste Olio Detergente Delicato, avem si laptele de corp din aceeasi gama, insa deocamdata nu l-am folosit. Si samponul si sapunul lichid noi tot de la Chicco le folosim, suntem multumiti de ele.
La maternitate, una dintre pediatre sfatuia mamicile sa nu foloseasca cosmetice Johnson Baby, nu am inteles de ce.. Mai si accentua: "Orice, dar nu Johnson."
Eva plimbare placuta!!! Multumesc de sfat.
Am inceput sa scriu mesajul dimineata, si pana sa apuc sa il termin se facu orele 2.oo in amiaza, ca a trebuit sa alaptez, schimb, legan, pup, alaptez, pup, pup, pup In sfarsit, a adormit puiul.

Bafta CD, cred ca deja il tii pe Mikul in brate, sa fie intr-un ceas bun

nerantula, frumos rau bebele tau, sa fiti sanatosi

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Johnson da cel mai des alergii la bebei...am auzit multe persoane plangandu-se de asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

M-am topit dupa falcutele lui Gruia ... fumooooos
am eu ce am cu copiii falcosi
si vladutu' nostru desi e inca mititel, parea totusi falcos la eco...ce am putut vedea, ca statea cu o talpita pe moaca

36+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Xor, cica asa e, unghiile le taie prima data nanuta, dar nu la botez. Iti dai seama cat ar creste unghiile daca astepti atat ?

Kid, spre fericirea mea, la Sergiu nu prea am avut probleme cu colicii, dar stiu ca l-am dat odata peste cap cand am mancat o salata de rosii. Asa ca am revenit la regimul de 'fara fructe si legume proaspete' pana a facut el 2 luni. Eu zic sa profiti cat poti de socrela, daca se ofera cheam-o in fiecare noapte .

Lili 36s, mami de Sergiu (11.05.2005) si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Felicitari Nally!!! Ce mamica curajoasa avem printre noi!!!!! Sa iti creasca mari mari si plini de curaji flacaii!!!

Fiti serioase cu taiatul unghilor la botez sau de nasa, moasa etc. isi dau niste zgarieturi cu ele de ti se face mila. Eu i le tai lui Dimitri intre doua tzatze cat il tin putin pe picioare sa ma ragaie.

Eu sunt super emotionata, prietene mea, Miruna (nu sunt nebuna dar asa o cheama) a nascut acum 10 minute o fetita de 4050 g prin cezariana si cand mi-a spus m-a busit plansul asa din senin.

babytza tu dupa ce nasti unde o sa te plimbi cu bebe? Ca ma gandesc ca daca te duci prin Icoanei sau Ioanid venim si noi cand avem drum prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

HELLO mamicute si burticute, pt mamicute am si eu o intrebare, ce preturi se mai practica pt. nasterea normala???ma refer si la moasa si la dr. si la anestezist, adica per-total, nu stiu la ce suma sa ma pregatesc.....

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput