Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 15
Nerantula spune:
poze la semnatura
puuuuuuup!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia
_giulianna_ spune:
Buna fetelor!
Si noi iesim afara astazi la o mica plimbarica. Am tot stat in casa, au fost zilele astea asa urate si friguroase...nici gand sa-l scot pe pitic afara. Acum s-a mai incalzit putin, are si el nevoie de putin aer. Astept sa se trezeasca, ii dau sa manance si afaraaaa!
Anca intrebai despre produsele de ingrijire? Eu folosesc Sanosan, pentru Edi sunt foarte bune.
CD bafta multa! Nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida!
Mai vroiam sa scriu ceva dar nu mai stiu, s-a trezit bebe!
Va pupam, plecam la joaca :)
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller
Codruta27 spune:
Nerantula, sa traiasca frumuselul 1001 ani! E tare dulce si frumos!
Si...seamana cu tine!
Giulianna, sa va jucati fumos, bine?
Sa va bucurati de plimbarica!
38+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
nikolici spune:
Multzu mult Babytza
Karina Alessia
am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 21 zile
noi doua
nikolici spune:
Super Gruia de Nerantula!!!
Karina Alessia
am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 21 zile
noi doua
_giulianna_ spune:
Hehe
Codruta ![]()
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller
babytza spune:
o Gargaritza. Suntem bine, in asteptarea zilei cea mare... Parca trece timpul asa de incet....![]()
Plimbare placuta mamicutzelor !!! 
Valentina
37 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 6 ZILE !!! 
_giulianna_ spune:
Hai ca mi-am amintit! Uffff memorie scurta mai am 
Nerantula bebe Gruia e un frumos! Imi place mult! Sa va traiasca!
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula poze la semnatura puuuuuuup!! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia |
Ce satisfacut este printul la mami in brate ...

E foarte dulcel , sa va traiasca !!!
Valentina
37 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
AMR 6 ZILE !!!
kid2003 spune:
Wow, Nerantula, ce bebeu frumos ai tu acolo, parca e o papusa vie! Si ce mare era cand s-a nascut, se vede in prima poza! Super! Sa fie norocos si sanatos flacaul ca fericit sigur va fi cu asa parinti mandri!
Babytza, dr nostru nu da medicamente pentru contractarea uterului (Ergomet luau alte fete in spital). Mie mi-a zis ca nu e nevoie, se produce oxitocina cand suge bebe, atunci se contracta si uterul si scapi de chimicale. Anca probabil a luat pentru ca nu a alaptat exclusiv si era nevoie de un "ajutor" sa elimine de pe acolo.
Anca, nu ma mai laud...azi-noapte fii-mea pe care o credeam cuminte nu m-a lasat deloc sa dorm intre 2 si 6.30, a fost horror, s-a tot arcuit, inrosit, a plans, a supt din ora in ora, a tras parturi de zic eu ca nu are efect nimic din ce am pompat in ea (toate produsele existente)...Nu stiu efectiv ce sa mai fac, eu care militam pentru o alimentatie din toate grupele de alimente am ajuns sa nu mai mananc fructe, lapte, legume crude etc doar-doar ma lasa sa dorm noaptea. La noapte o chem pe soacra-mea si o sa stea ea de veghe la crizele de colici! Ea s-a oferit sa vina si aseara, ufff, de ce oi fi refuzat-o??? Si ce crezi? Acum doarme ca ingerasul, de la ora 9...si e 13.30. De ce nu doarme 5 ore legat si noaptea, habar nu am (acum doua nopti a dormit, azi noapte nu, te pomenesti ca la noapte e iar cuminte, sa imi faca in ciuda ca doarme soacra bine)