Mamici norocoase de sept-oct 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor intra omul dupa 3 zile si ce observa?... o multime de mamici si pitici .
Felicitari multe tuturor si sanatate multa mamicilor si bebeilor lor !
Felicic ce ganduri ai? Credeam ca ramai cu mine pe baricade si tu ce faci? Cand am citit m-au luat transpiratiile de emotie. Bafta multa si sa auzim de bine de la tine si de la un bebe "voinic" .
Eu astept... mai avem destul... da zic sa ma apuc macar de bagaj. Oficial de sapt viitoare incetez lucrul, dar presimt ca totusi voi mai trece pe acolo .
Astept duminica sa ma duc la baby expo poate gasesc patut si carucior.
pup toate fetele si toti bebeii!

34+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici si mamici

Cafeluta de dimineata

Ankusa ce faci mamico ? Cum esti ? Sper ca la ora asta esti la spital si te pregatesti de venirea lui bebe...

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza fetele

Babytza multam de cafea

Ankussa te-ai dus la spital? Sper ca da

Zambetmic bblina mea e mai mica cu 3 saptamani decat UM iar ca si greutate avea saptamana trecuta 2.300gr, recupereaza ei cand ies afara . Test non stres nu am facut pana acum dar nici nu stau pe spate.

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Musette, mie mi-a curs enorm sange in prima saptamana iar dupa aceea doar cat timp am mai luat medicamente pentru retragerea uterului. Apoi s-a oprit cateva zile si mi-a revenit dupa aceea, insa mai deschis la culoare si doar din cand in cand. Si acum la mai bine de o luna de la operatie inca imi mai curge cate ceva, trebuie sa pun mereu absorbant zilnic.

Felicic, tinem pumnii sa mai stea puiul cumintel pana duminica

Ankussa, sper ca esti bine

July, hai ca mi-e dor de tine, treci la apel

Eva, ce face Luca? Cum mai e cu colicii?

Kid, cu care dintre suita de medicamente pentru colici enumerate ai obtinut rezultate cu Maria?

Irina, offf, mi-au dat lacrimile cand am citit cat s-a chinuit puiutul. Sper din tot sufletul sa-i treaca urechiusele. Dar de ce ti-a spus doctorita ca lapticul tau nu e bun?

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

khristin multumim frumos

angelynna82 are dreptate, draga zambetmic, iti spun din proprie experienta, Mihnea s-a nascut cu 2640 g la 37s1z si intr-o luna a luat mai bine de 1500 g, si medicii spun ca cei nascuti mai mici recupereaza rapid si iau in greutate mai mult decat cei mai marisori in primele luni. Cred ca vor sa ii ajunga. Asadar, stai linistita, sanatosi sa fie, asta e de fapt cel mai important.

deci, multa sanatate tuturor si bafta Ankussa, tocmai am citit ca ti s-a rupt apa. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate mamicile si puiutii lor

EDIT: Apropos de lapticul matern...ma intreb de unde stie doctorita Irinei, oare, ca nu are ea laptele bun?? Imi amintesc ca am intrebat-o pe pediatra din spital cand am nascut cum pot fi sigura ca bebe al meu se satura, oare am laptele destul de bun? Si mi-a raspuns ca laptele mamei e cel mai bun aliment pentru copilul ei.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata fetelor! Am baut deja o cafeluta mica, insa nu va refuz nici pe voi!
Ankussa, sper ca esti la spital sub supraveghere si ca in curand ne aduci vesti bune.
Am vazut falculte frumoase de Mina Alexandra...o minunatie de copil!
Codruta si tu mai ai putin, iar dc Vladut apare chiar de ziua lui tati va fi o nebunie!!! Cu siguranta va fi cel mai frumos cadou.

Noi ne retagem un pic sa calcam lenjerii, prosopele si scutecele mici si dragute. Asta ca sa fie toate in regula, sa nu ne ia bebelina pe nepregatite.

Andreea
37+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Corrina, felicitari pentru Mihnea, ce frumos a evoluat Intr-adevar, astia mici cresc mai repede, sunt tare papaciosi, Carla a scazut in maternitate la 2550g (de la 2900) iar acum la 1 luna si 6 zile are 4000g. Ma topesc de drag cand ii vad pliurile de la picioruse si pernitele de la labute

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Multumim, Anca!! Felicitari si frumoasei Carla-Alexandra pentru ca a luat in greutate asa bine. Si Mihnea a scazut in maternitate la 2400 g, era usurel ca un fulgulet, acum il simt greutz, dragul mamei drag

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna ziua si de la noi

Noi fff bine, puiul meu a facut aseara frumusel baitza, adora foehnul, thanks Laureta!!! Si apoi alaptat, dormit 20.30-03.30, apoi alaptat, si dormit din nou 04.00-08.00, alaptat si acum iar doarme!Minunee!!!!!
A facut o sg mica criza de colici, are f multe gaze, de fapt, desi ...alta minune, eructeaza singur, fara sa il bat pe spate!

Poooop!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

A nascut Nally doi baieti grasi si frumosi unul 3200 si unul 2900, natural fara epidurala.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

------------------------------------------------------------------
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput