Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri-9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Cat despre bradut....oricum am sa mi-l infasor intr-un material special ptr acoperit plantele iarna.....ca asa ii mai tine de cald, de vant.....si face ca un efect de sera.....ca mi-ar parea rau sa moara.....aici e destul de cald iarna.....adica si la noi cam 0 grade....dar se mai duce temperatura pana in minus 3 grade cel mult.....ce traditii de iarna sunt acolo? E ca la noi cu colinde etc? Aici in It nici nu zici ca sunt sarbatorile de iarna....lumea se gandeste numai la facut cadouri si la mancat. Isi mai pun instalatii in balcon....am sa pun o poza sa vezi cum se face aici. Acolo ninge? Cred ca da,nu? sunt cam aiurita in chestii din astea. Iti plac si tie plantele? Ca eu sunt innebunita dupa ele....pacat ca am casa mica......cred ca atunci cand ma voi muta....imi umplu casa cu plante.....am o planta care acusi face 3 m si tare sunt preocupata ca ajunge la tavan si nu stiu ce sa fac......ca nu vreau sa o tai......

Noapte buna tuturor!

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irene, mi-au dat lacrimile citind despre fetita ta, Miruna Ce nume frumos! Sa va ajute Dumnezeu si de acum incolo si mii de felicitari pt reusita voastra! Sa fie mereu vesela si fericita si sanatoasa si cum va mai doriti voi!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, mersi mult pentru informatii. Sa inteleg ca ar trebui luat la o ora fixa?

http://tt.lilypie.com/Tbpep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Laura_Ioana, multumesc din suflet

deMiruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA ....nu, nu trebuie luat la ore fixe.....eu il luam pe atunci ca pe stomacul mai gol este mai bine asimilat de organism.

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, multumesc mult pentru tot!Am luat deja prima pastiluta de 1 mg. Sper sa ma obisnuiesc sa o i-au zilnic si sa nu o uit.

http://tt.lilypie.com/Tbpep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor! Iar nu prea e activitate pe forum.

Ninia spor la prestat si sa dea Doamne Doamne sa ne dai vestea cea mare cat mai repede posibil si sa ai si tu parte de bebele tau cat mai curand.

Noi am fost saptamana trecuta vineri si am facut vaccinul de 2 luni. I-am dat eferalgan imediat dupa, seara inainte de culcare si a doua zi dimineata si nu a facut deloc febra, a fost doar ceva mai agitat - nu a dormit deloc in timpul zilei. Insa a avut cel mai ciudat efect advers - a ras tot timpul. Nici macar cand ii era foame nu mai urla cum facea el de obicei. Cred ca e cel mai tare efect advers posibil. Ne-a dat doctora si diploma de curaj. A plans putin cat l-a intepat dupa care a inceput sa "vorbeasca" cu ea si sa rada. Asa ca....din fericire am trecut usor peste primul vaccin. Sper sa fie asa si la urmatoarele.

Sa aveti o zi cat mai buna. Va pup pe toate!

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Monysorescu stai linistita ca bebelusii nostri sunt niste curajosi. Asa imi faceam si eu probleme la primul vaccin, mi-era asa o frica, si mi-era mila de ea mititica, dar cand colo a plans un picusor si gata. Si nici o reactie nu a avut. Dar de faza cu rasul n-am mai auzit. E tare ghemotocul tau. Multi pupici si tie si ghemotocului frumos.

Pupici si voua la toata lumea,

Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Eu o aduc in week-end acasa pe buburuza, asa ca nu o sa mai intru cateva zile. Vreau sa le urez "La multi ani!" Lianei (pentru maine) si Mirelei (pentru duminica)!. Sa fiti sanatoase si fericite!
Liana - sa ai parte numai de bucurii de acum inainte, pe masura sufletului tau mare!
Mirelus - te imbratisez virtual si-ti trimit numai ganduri bune!

deMiruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutarr..salutare..
ateriza si Leana
va pup pe toateee..
Irene ma bucur din tot sufletul..te pup

5+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput