Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri-9

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

IRLANDEZA nu e greu. Daca vrei te invat. Am vazut si eu pozele cu Patty si e un copil extraordinar de frumos. Albastru ochilor e superb! Sa va traiasca! Am vazut si ca ai braduti ca bradutul pe care mi l-am cumparat daunazi. Tu ii ai de mult? Vroiam sa stiu...iarna....rezista afara? Cate grade sunt la voi iarna? Si ai o priveliste faina....nu sunt blocurile ca aici: cur in cur.

Da, n-ar fi rau sa mai invat si eu cate ceva, nu se stie niciodata cand am nevoie.........

Multumim de laude.......Toata lumea zice ca Patti are ochii f. frumosi, culoarea o mosteneste de la bunicu'(tatal meu)

Iar bradutii i-am cumparat abia in august, cand ne-am mutat aici, nu stiu cum se comporta iarna, dar oricum la noi nu e frig, cel mai rece e 0 grade iarna. Se simte poate mai rece din cauza vantului puternic care vine de pe mare. Sunt si eu curioasa cum vor rezista. Si intradevar privelistea e destul de OK, e putin alfel decat privelistile cu care am crescut eu in Ro.

Am vazut poze cu Alessio, e tare dragut si ce bruetel e., seamana cu tati din cate am vazut.......nu mai are nevoie de soare Sa va aduca numai bucurii.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!![b]03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Scriu la fel in fuga, dar am intrat ca sa iti urez IRLANDEZA La multi ani fericiti, sa fii sanatoasa sa te bucuri de familie si sa reusesti sa-ti realizezi ceea ce-ti propui in viata!

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Irlandeza, la multi ani! Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun alaturi de familia ta.

http://tt.lilypie.com/5JRSp3.png

Mergi la inceput

Mie mi-a venit in sfarsit ciclu...si m-am linistit. Sunt chiar bucuroasa...pt ca imi era teama ca am ramas gravida, mai ales ca luasem niste antibiotice puternice...De acum...gata, nu mai i-au pastile..si ma apuc de treaba serios.
Fetelor, voi ati luat cumva inainte acid folic? Si daca da...cum il luati si cu cat timp inainte de a ramane insarcinate?

http://mt.lilypie.com/oz9up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ninia poti incepe sa iei de acum. Mie dr mi-a spus sa iau 3 luni inainte de a ramane, cate 5 mg/zi. Doza necesara e mult mai mica, 0.4 mg. Sau poti lua vitamine prenatale, daca stii ca ai carente in organism.

deMiruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Danangie, Ninia, multumesc frumos.

Ninia, dr. recomanda cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata. Dar vezi si tu ca nu poti programa sarcina cum vrei. Eu am luat aproape 2 ani pana am ramas a treia oara insarcinata si inca in primele 3 luni de sarcina. Nu are efecte negative, asa ca poti lua oricat. Pastilele mele erau de 0,4 mg, iar in timpul sarcinii de 0,5 mg. Si am luat si vitamine ELEVIT parca.Tot in sarcina.
Multa bafta iti doresc si sa vi cu vesti bune in curand.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Va multumesc mult fetelor pt raspunsuri. Se ia si in timpul cm-ului? Ca ma gandeam sa i-au de maine.

http://mt.lilypie.com/oz9up3.png

Mergi la inceput

Irlandeza...unde este felia de tort? Ca eu vreau sa pap tort!

http://tt.lilypie.com/Tbpep3.png

Mergi la inceput

Initial scriam: !Asaaa, sa vedem daca reusesc sa scriu mesajul pana se trezeste Alessio...." si am inceput a scrie...cand deodata ecranul pc-ului s-a innegrit!! si a trebuit sa inchid calc ptr ca sa-si revina! Am un noroc!!

Deci, reiau:

NINIA cum ziceau si fetele, acidul folic se ia cu 3 luni inainte de sarcina. Dar exact cum zicea Irlandeza, parca poti stii cand ramai! Deci, normal cand ti-ai propus sa faci un copil te pui imediat si iei acidul folic. Doza e de 0,4 mg dar eu luam de 4 mg. Ce e in plus se elimina prin urina si deci nu tre' sa te preocupi. Il luam pe la 16,00. Uite iti dau un link despre www.desprecopii.com/info.asp?id=296" target="_blank">acidul folic. Si da, daca ai luat antibiotice e mai bine ca ti-a venit ciclul....acu' tre' sa fii foarte atenta, ca nu poti lua nici macar o ranitidina. Poti lua doar paracetamol. Si poti lua acidul folic si pe timp de ciclu. Nu are nici o contraindicatie.

Revin... trimit mes asta ca mi-e frica sa nu-l pierd iar....

Mergi la inceput

IRLANDEZA asa, sa-ti raspund la mai multe chestii. Nu conteaza ca sarcinile erau mici. sunt oricum ingerasii tai, 2 suflete. Aveau activitate cardiaca deci.....existau. Uite eu am pierdut sarcina la 11 s dar samburelul se oprise din evolutie la 9 s. Si sa stii ca avea maini, cap , picioare. Si acum mi se rupe inima cand imi aduc aminte imaginea cum statea pe o parte si cum aluneca usor la vale........
Multumesc de cuvinte ptr Alessio, la fel va doresc si eu sa va bucurati de Patty. Chiar frumos foc numele. Asa se chiama o prietena de-a mea de aici. Seamana cu tati din toate punctele de vedere. De la mine nu a luat decat somnul asta de kk! °Iepureste! Si toti ma intreaba: vai dar deja a fost la mare?? Ce ma mai distreaza chestia asta!
Deci, ca sa deschizi un nou capitol, trebuie sa te loghezi cu user-ul name : sufletistele. Introduci parola pe care am sa ti-o trimit prin PM. Trebuie sa deschizi 2 pagini de "despre copii". Cu acelasi user name. Prima pagina o folosesti ca sa copii lista de pe prima pagina a subiectului nostru. Se copie asa: dai edit la lista de inceput...copii cu mouseul lista.......te duci pe pagina a doua deschisa cu acelasi user name.......apesi pe Subiect nou, acolo pui numele de la subiectul nostru: Mamici,etc...etc.... si ceea ce ai copiat cu mousul.....pui la subiectul nou. Apesi pe creaza subiect nou si asa ai un capitol nou de la subiect. Trebuie sa copii adresa de la subiectul nou care e sus sus pe pagina de internet si incepe cu : http. Si trebuie sa pui aceasta adresa pe ultima pagina de la capitolul vechi de la subiectul nostru. Asa....trimiti fetele exact la capitolul nou. Nu trebuie , de asemenea sa uiti sa pui capitolul vechi pe lista de inceput. Deci, te duci pe prima pagina a capitolului vechi,......copii adresa care e sus pe pagina de internet si care incepe cu http si o pui pe lista de inceput de la capitolul nou. Stii cum se face ca sa apara numai 8 sau 9, nu? Si sa nu apara tot carnatul ala de cifre si litere. Si uite asa ai deschis un nou capitol. Ca sa adaugi ceva sau sa modific ceva la lista....trebuie mereu sa te lochezi cu username-ul de la sufletiste......dai edit la lista de pe prima pagina a capitolului si asa adaugi ce vrei. De exemplu, fiecare fata care e pe lista are asa un carnat de litere si numere ca sa apara cum e lista:
[sizepauza=1][pauzared][pauzaurl="http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=4969"pauza]Pepsi - DN 20.11.1974[/urlpauza]
[mamicapauza] de [pauzabonjovi][pauzablue]Dominic (17.05.2004)[/bluepauza] si [pauzabebic] David (22.06.2007)[/redpauza][/size=1]. Am scris cuvantul pauza ca sa vezi cam cum arata. Daca scoti cuvantul asta iti va aparea exact cum apare pe lista. Si ca sa desparti nick-urile intre ele prin linia aia continua trebuie sa apesi pe HR de la sectiunea Format atunci cand raspunzi la un subiect.....sau scrii: [pauzahr].....dar si aici fara cuvantul pauza. Cam atat.....oricum....cand adaugi pe cineva trebuie doar sa te uiti cum e scris la celalalte fete si sa copii. Inlocuiesti doar adresa de la datele personale....DN a persoanei...numele,etc. Dar schita e peste tot la fel. IRLANDEZA ai inteles ceva din ce am scris aici? Ca sper sa fi explicat bine. Daca mai este ceva care nu ai inteles, spune-mi te rog si iti explic. Asa pe viitor modifici si tu sau deschizi capitole ca e distractiv.

Mergi la inceput