Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)
Raspunsuri - Pagina 5
anes spune:
Fetelor, am facut astazi testul de glicemie provocata. Maine am rezultatele. Mi-a luat sange imediat cum am ajuns, apoi am baut un pahar MARE de solutie cu glucoza (am suportat-o) si apoi, din ora in ora m-a intepat si mi-a luat sange (in total de 4 ori). Cel mai greu a fost sa astept atat...
33+ 
cata_myky spune:
gata am revenit si am vazut si capitolul nou
4 ore in oras ce sa zic isi face mami de cap ca de cumparat nu am luat prea multe ca suntem perpedes nu mai conducem ca ne este frica .
of mai am 4 sapt sa ma bucur de timp liber si asa am sa fac.coafor,sauna,masaj si ce mi-o mai trece prin cap ca apoi nu mai am timp nici sa-mi beau cafeaua.de asai cu BB mic.dar nu conteaza ca eu l-am cerut si DD mi l-a dat(cu ajutorul lui tati)deci fetelor care puteti profitati ca acum trece timpul si zau co sa plingem dupa momentele de liniste
33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt
monicabo spune:
Loren@, eu data trecuta am nascut naatural fara epidurala, caci m-am dltat destul de repede, anestezisul nu a venit cand trebuia,pe urma daca au vazt ca m-am dilatat atat, nici nu l-au mai cautat daca nu a ajuns in timp util. ASa ca eu am trusa de data trecuta..
De preturi..aveam pregatiti 200 ron pt anestezist..da' n-a mai fost cazu...am facut economie fara sa vreau ![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
31+
Ana Maria
Alexa.1983 spune:
Aoleo Monicabo......si cum fuse?????...cu amanunte te rog????....fara epi ???

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

loren@ spune:
Pai da..la anestezist..dar moasa?
Bianca Andreea
Larisa Elena
32+
A M R numai 8 saptamini 
simona_1402 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 Simona ai Pm daca vrea altfel sa imi spui ![]() ![]() 31+ Dimitrie |
Multumesc, a facut singurrr.... sau aproape, mai venea sa ma intrebe "cum se spune la cutare lucru?" Inca nu am citit, dar iti voi transcrie pe PM, cu tot cu greseli
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
30+ 
AMR cel mult 10 pana la 
simona_1402 spune:
Eli, am trimis PM.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
30+ 
AMR cel mult 10 pana la 
Alexa.1983 spune:
mi s-a umflat o masea de jos...nu doare...dar am o galma in gura si ma enerveaza...ce ma fac???....ultima data mi-a dat doc AMPICILINA....si dA eram tot gravida
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

monicabo spune:
Alexa, nu am vrut sa te sperii...
Intr-adevar a fost mai naspa decat daca faceam epi, am avut travaliu de cateva ore, dintre care 2 mai dureroase...
Dupa ce am nascut, am zis gata, nu mai fac nici un copil. Dar dupa cum se vede, mi-a trecut repede
din moment ce sunt aici cu voi.
Sa vedem acum cum o fi, poate prind epi de data asta, sa-mi fie ceva mai usor.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
31+
Ana Maria
madutza_bra spune:
Buna fetelor,
Raportez; astazi am fost la control, avem 792 gr(+-116gr) la 26 sapt, bb este in prezenta craniana si mi-a spus dr-ul ca asa va ramane pana la nastere
. In rest e totul ok, am luat pana acum 10 kg, sper sa nu mai iau mai iau multe...
DPN a ramas tot 24 dec
.
Mi-a recomandat sa merg la cursuri pentru gravide si sa fiu atenta mai ales la informatiile despre nastere, contactii, dop, apa etc.
Va pup!
Mada
26+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png