Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Madutza felicitari pentru bebe cuminte!
Simo aoleu, asta e cheful care o sa-l astepte dupa cativa ani?
Elilov ce faci tu acolo...dai cumva rezolvari prin PM? Vezi ca te tin minte si-n cativa ani vin la meditatii
carmendu abia astept poze cu camera lui bebe dupa punerea tapetului si aranjarea ei!
Alexa suuuper article, multumim frumos!
Monicabo multumesc frumos de intrebare! Este bine pana acum in clasa 1. Nu stiu pentru cine e stresul...pentru el sau pentru mine..cred ca pentru mine! Am umblat dupa rechizite zilele astea..am reusit sa gasesc in care ce mi-a trebuit. Ii face placere sa mearga la scoala, a facut cuminte temele..ca deja are din a doua zi (nu multe, dar are).
Chiar ma bucur ca mi-am luat concediu astea 2 saptamani de inceput de scoala!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anes ma bucur ca ai reusit sa faci testul ala! te asteptam cu vesti bune!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Acum am putin timp sa citesc din urma.

Brave, sper ca esti bine!

otilia, de acord cu tine, nu naste nimeni in septembrie..!

diana, Multumesc! Unde sti tu grasa? Esti doar insarcinata!

Deea, nu de regim ma tem eu... Ci de faptul ca BB ar putea fi afectat in caz ca am diabet gestational! Mi-a spus dr, ce efecte are ce ar putea conduce pana la deces. Doamne fereste!

ocean, esti bine dispusa astazi! Bravo tie! Sa ne molipsim si noi!

VonHelen pai de ce ai intrerupt Elevitul tocmai acum1 Necesarul se vitamine si minerale creste in trim. III. Ia/le pana la sfarsit si dupa cand alaptezi! Felicitari pt. schimbarea prefixului!

andreyutza sigur ti-au raspuns deja fetele, dar BB nu misca in mod constant. Daca vrei sa il simti, mananca o bucatica de ciocolata si apoi aseaza-te in pat. Iti va da sigur de veste!

mav, ti-a venit mintea la cap! Bine ca te-ai hotarat sa mai stai si pe acasa! Sper ca nu a fost vorba de dop si BB va mai sta in casuta cea neincapatoare!

Eli, multumesc pt. galerie! Maine am rezultatele!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

pai le iau in continuare dar este recomandat sa faci pauza o saptamana intre cutii ! scrie si pe prospect parca...

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Sa inteleg ca maine vvei veni la Dr. T pt. eco ??
S-au faci eco Tg. Jiu ?
Ptiu si eu nu sunt in Craiova ...sunt la scarbici.
Multa bafta !

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

Am modificat intalnirea cu bb la echo deci mergem maine la ora 13.15 sa il vedem am niste emotii ca vineri avea sotul ore si numai putea sa il vada si tati pe bb ...ah pana maine....magneb6 ah linistea vietii mele
31+Dimitrie

Mirtha 34 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

mav, asta este colectivitatea! Te inteleg atat de bine pt. ca eu insami nu pun mana pe "ceva" (orice) si nu bag in gura, fara sa ma spal pe maini sau sa spal acel "ceva" (fructa leguma etc). Sunt de-a dreptul caraghioasa, la serviciu cand ma serveste cineva cu "ceva" si nu sunt spalata pe maini in momentul acela, iau un servetel si apuc. In privinta cpilului... ce sa mai zic... sunt si mai exagerata! "Doamnele" ar trebui scuturate ca asa te trezesti ca pustiul face limbrici!

futuremother ce scumpica fetita ta...! Auzi, o doare capul de la copiii care plang dupa parinti!!

33+

Mergi la inceput

Simonescu am fost la bunica sotului de pe la ora 15 si am halit pe nerasuflate o mincare de masline .
Dupa care , pina pe la ora 18,30 am dormit ca un sac de pietre. Nici nu m-am intors , nici nu am visat , nici la WC nu m-am dus desi am tras o duca de apa plata exact inaite de a ma pune in pat.
Acum vreu sa merg sub dush dupa care slafen de voie. Tot mi-e somn si in plus ma tot ustura ochii de la o vreme din cauza intreruperilor de somn din timpul noptii.

Cit priveste pe Radu ...treptat , treptat isi intra in mana.
Mi-e greu mie "om mare" dupa ce vin din concediu sa ma acomodez la regimul de om al muncii dara el...

PS.Sa nu crezi ca tin cu eeellll!

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Mirtha, mai esti pe la noi????

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
30+
AMR cel mult 10 pana la

Mirtha 34 + Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara

alexa - si eu am nascut natural, fara epidurala. a durat 10 min si vreau sa nasc tot natural acum. nasterea a fost indusa pentru ca dra lia nu voia sa iasa din garsoniera si singurul anestezic a fost o injectie cu mialgin... nu m-a durut nimic si as naste asa inca de 10 ori

noapte buna tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Abia astept sa ne spui rezultatul.
Iti pumnii sa fie bine !

Citat:
citat din mesajul lui anes

Fetelor, am facut astazi testul de glicemie provocata. Maine am rezultatele. Mi-a luat sange imediat cum am ajuns, apoi am baut un pahar MARE de solutie cu glucoza (am suportat-o) si apoi, din ora in ora m-a intepat si mi-a luat sange (in total de 4 ori). Cel mai greu a fost sa astept atat...

33+

Mirtha 34 + Eva

Mergi la inceput

mav, am fost gand in gand. Tocmai am citit ca Sebi a avut paraziti... Pai de unde crezi ca ii ia? De pe mainile nespalate! Si, da, treaba cu igiena este foarte serioasa!

andutza_02 pai la tine in burtica este o adevarata batalie! . In privinta kg luate... organismul tau are mai mult de "indurat".

Otilia, ...mentalitate occidentala! Stiu ca prin vest ii lasa pe copii incaltati in pat, sa manance cu mainile nespalate, mai dezbracatei fata de temp. de afara etc.

Mirtha dar uita-te draga mea la burtica ta miscatoare si voluminoasa! Mai ai nevoie de alta confirmare?

33+

Mergi la inceput