Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirtha spune:
La care, la care intrebare - mesaj imi rapunsesi ca nu fusei pe faza?
Beiiiii nu te mai gandi tot timpul la varianta neagra - moarte uterina , nush ce alte complicatii - ca o chem pe Eli cu biciul
!
Pina maine mai este putin si apoi si pentru diabetul asta exista neshte remedii , nu s-o declansa asa brusc mai ales ca tu ai fost destul de des monitorizata ecografic si nu numai.
Deci ai luat lucrurile din scurt !![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Mirtha dar uita-te draga mea la burtica ta miscatoare si voluminoasa! Mai ai nevoie de alta confirmare? 33+ ![]() |
Mirtha
34 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
anes spune:
Miky-ea ai tot timpul sa cumperi!
Si un sfat.. fetelor faceti cumparaturi pt. BB cand aveti o stare bune, ca altfel doar va stresati inutil. Vorbesc din experienta!![]()
Mirtha si eu il simt pe BB ca se intinde (si intr-o parte si alta a burtii). Dar stiu sigur ca nu sta de-a lungul pt. ca nu mai are atata loc el fiind mare. Dar probabil intr-o parte sunt picioarele, iar in cealalta, spatele luiBB.
Ramo,
pai un castron de napolitane!! Ai grija la glicemie!
bebecris
off, cu cata incertitudine va mai confruntati si voi!! Sa va dea DD putere sa treceti peste tot! Ma bucur ca esti bine!
Alexa, NATURAL un BB de 5 kg?? 
simona,
Felicitari si la mai mare!
monicus la mine BB este pozitionat cu picioarele in dreapta sus si cu capul in jos. Deci eu simt suturi in ficat si coaste.
33+ 
brie spune:
diana, felicitari si bine ca te-ai calmat in legatura cu masuratorile
mav, am asteptat si eu cu sufletul la gura sa vad ce ai scris, pagina cu pagina. Eu iti tin pumnii, dar ai mare grija pls! Nu e de glumit !!
anes, iubita eu simt ca nu e nimic in neregula cu bebelusul tau. Oricum ai avut o sarcina plina de stres asta-i clar ! Si cine zicea "cea mai frumoasa perioada din viata unei femei".....eu oricum nu mai cred in lozinca asta
. Am asa un feeling ca e bine cu tine si cu bebelusul.
otilia, sper sa se recupereze repede si bine Anushca! 
cata_miky, ce sa-ti spun decat ca iti tin pumnii si uite cum deschizi tu lista de la Odisee!
SI ACUMMMMM..........SURPRIZA !!!!!!!!!! 

33+
Androniki
elilov3 spune:
Simona si tu zici ca baiatul tau nu stie nici in romana pai e super bine ce a facut si elemente de gramatica si tot...se vede ca face eng din clasele primare..la noi deabea merg copii..unii nu toti 

Amalia pai na acuma ma prinsesi in flagrant raportez ![]()
Mirtha nu nu vin in Craiova...fac aici la docul ce a vazut malformatia lui bb ma refer la hidrocefalie..deci de asta am si emotii..ca ce a zis el a confirmat buc..
..valeu am neste emotii
alexa pai eu zic sa mergi la stomatolog...nu sta cu infectia si in plus nu lua antibiotice asa...daca nu bate cu infectia
...sanatate
brie pai hai cu surpriza...ce faci ne ti in suspans scot biciul 
dea, ginye, babizapy, diana... la apel ca dau na na 
![]()
31+
Dimitrie
brie spune:
madutza, felicitari pt rezultatele bune
alexutza, LA MULTI ANI pt maine! Nu stiu daca maine pot intra pe internet sa te felicit. Iti doresc sanatate si tie si bebelusului tau.
33+
Androniki
Amalia spune:
Brie care e surpriza???????? Nu ne tine asa ca ma alatur lui Eli si scot biciul!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
brie spune:
elilov, imi picase netul exact cand scriam si io de surpriza ![]()
Sunt programata la cezariana pe 22 OCTOMBRIE. Am rezervat deja si la spital........asa ca....gata, ce-a fost mai greu si mult a trecut, putin a mai ramas.
Fetita are acum 2.400 si mi-a spus ca se va naste cu o greutate peste 3 kg. Trebuia sa nasc o saptamana mai tarziu dar medicul meu pleaca in concediu si nu vrea sa ma lase balta. De fapt la 3 zile dupa nastere va pleca si daca mai e nevoie de spitalizare ma va lasa unui alt medic in ingrijire.
33+
Androniki
BraveGirl spune:
22 octombrie???? Wooowww...incep si la noi la odisee sa vina bebeii. Va invidiez fetelor, eu mai am de asteptat.
==========
Corina
29+ 
My baby
Albumul meu
Amalia spune:
Wow cum incep sa se stabileasca zilele deja!
Va invidiez ca veti stii clar cand se va intampla evenimentul..pe mine asta ma omoara...faptul ca poate nasc la 38 de saptamani...sau poate bebe e puturici ca David si se naste aproape de 42...si sa vezi atunci asteptare!
Si nu atat asteptarea, cat teama ca fiind la a doua nastere sa nu ma apuce singura pe acasa si pana traverseaza sotul meu Bucurestiul...
Uf, incep si eu cu stresurile mele...
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel