Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)
Raspunsuri - Pagina 8
anes spune:
eli, bafta la eco!
Asteptam doar vesti bune!
Amalia, 
Mirtha ma refeream la faptul ca vroiai sa ai colostru ca sa te simti cat mai gravida/mamica. Parca ma vad pe mine in primele saptamani de sarcina cand vroiam sa imi fie rau ca sa stiu sigur ca sunt gravida! 
brie
Esti o fiinta deosebita! Inca de la inceputul odiseei te-am simtit alaturi de mine, te-ai ingrijorat sincer pt. mine si m-ai inteles. Nu inseamna ca celelalte fete nu au facut asta, dar pe tine te-am simtit in mod special. Da am avut o sarcina plina de stres, dar si eu simt ca totul va fi bine cu noi!
Ti-am trimis PM ieri, sper ca l-ai primit. Din motivele enumerate mai sus m-am gandit la tine pt. asta
.
33+ 
anes spune:
brie, Minunat! Stim cand apare al doilea bebelus de la odiseea noastra!
Ce senzatie .... sa stii cand se va naste copilasul tau! Si eu voi afla in curand pt. ca tot cezariana voi face.
Amalia stai linistita ca va avea si sotul timp sa traverseze bucurestiul, iar BB va avea rabdare sa ajunga la spital! ![]()
33+ 
Amalia spune:
Of, Anes esti o dulce!
Partea cu traversatul Bucurestiului este chiar varianta optimista a mea
...de exemplu de astazi incepand, pentru o saptamana sotul meu este la Oradea in delegatie..deci daca o va tine tot asa, o sa iau meditatii de la Otilia si o sa ne "tinem amandoua de mana" la maternitate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
Otiliav spune:
Intru si eu la spartul targului, acum am terminat cu treburile prin casa.
Brie, Myky_Cris, deci veti avea bb balanta. Va preocupa treaba cu zodiile? Cel putin tu Brie e clar ca fiind asa la limita poti decide zodia.
Madutza_bra, felicitari pentru vestile bune!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+
Pozele noastre
brie spune:
amalia, stai linistita! in situatiile astea stii cum sunt ei? Zici ca le pune cineva un motor sau o elice la fund.
Dar probabil ca stii si tu.O sa ajunga mai repede decat ai sa clipesti.
anes, ti-am trimis si eu PM. Acum l-am citit pt ca mi-ai zis, altfel nu prea citesc zilnic mesajele de la PM.
Da, e bine ca stii ziua. Cel putin mie imi confera siguranta. Eu trebuie sa stiu dinainte ce si cum, sa le am pe toate pregatite. Ma enerveaza cumplit si uneori chiar intru in panica daca ceva se schimba sau raman pe ultima suta de metri. Sotul meu este opusul meu, suntem total diferiti din punctul asta de vedere. El este omul momentului, al secundei! Dar ne completam unul pe celalat perfect pt ca ne-am acceptat asa cum suntem fara sa incercam sa ne schimbam. Poate de asta il si iubesc atat de mult ca stie sa-si traiasca clipa la maxim.
E UN OM MINUNAT CU CARE AS VREA SA-MI PETREC INCA 10 VIETI DE ACUM INCOLO PT CA NU M-AS PLICTISI SI PT CA IMI PLACE SA FIU IUBITA DE UN ASTFEL DE BARBAT.
Il iubesc pt ca ma simt femeie cand sunt alaturi de el.
Cred ca e cam tarziu si ar cam trebui sa ma odihnesc. Incep sa o iau pe campii.......filozofii....intru in butoiul cu melancolie......si parca nu e genul meu sa ma revars.
Va pup si va doresc o noapte buna la toate.

Somn usor
33+
Androniki
anes spune:
Fetelor, citeam ieri primele capitole ale odiseei noastre si m-a apucat o nostalgie amestecata cu anxietate!! Doamne, nu imi vine sa cred ca acum sunt in luna a 8-a, cand pe atunci va spuneam ca dr. ma anuntase ca in doua saptamani mi se va declansa avortul!!
Daca bebele meu va fi si sanatos, atunci chiar DD ma iubeste!
Mi-am reamintit de sustinerea lui brie
, diana
, mav
, olivia
, lorena
, ginye
, care au fost inca de la inceput, dar si a altor fete!
De asemenea, cum va spuneam ca merg din saptamana in saptamana la eco si cum am plans cand am vazut ca ii bate inimioara, iar hematomul si chistul se retrag! Este adevarat, m-am consumat foarte mult cu sarcina, mai ales din cauza faptului ca dupa 4 ani am reusit sa ramanem gravizi. Nu imi "permiteam" sa o pierd pt. ca nu se stie cand sau daca voi mai ramane gravida!
In fine, am devenit nostalgica si nu vreau sa va indispun!
33+ 
Mirtha spune:
Anes , da ai dreptate , cu senzatia de mamica legata de secretia de colostru. Cred ca in intunecimea si cetosimea creierului meu confirmari de genul acela caut !![]()
Diamisha espesheli for iu pulloverul http://good-times.webshots.com/photo/2056257280103625916dBsCCd ,
http://good-times.webshots.com/photo/2084440860103625916Yzmjbo
si ...limba de pantofi http://good-times.webshots.com/photo/2188270560103625916wKHKJS.
Hai ca soata se uita cu cinshpe ochi la mine , ca gandacii aia cu 50 de ochi pe o parte si 50 pe cealalta , cind m-am vazut ca pozez limba de pantofi.
Deja are dubii cu privire la sanitatea mea mintala.
Cred ca daca voi continua in rimul asta isi va pune serioase intrebari cu privire la alegerea facuta in persoana mamei copiilor lui ![
alcool]
Edit Madutza_bra, felicitari si multa bafta in continuare!
Mirtha
34 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
wndyctygirl spune:
Elilov de ce dai tutzi cu biciu-n mine????/Io am prestat semnificativ azi, nah, ca-mifac norma din nou...da in OTILIA, DIAMISHA, ANDY si restul zanelor care trag chiulul...auzi la ele...cica sunt gravide si n-au energie suficienta( asta e scoasa de la mine din burtadin cotloanele ramase nescuturate de bebelina, nu va apucati sa va intrebati retoric cand s-au lamentat sus-numitele ...caci n-au facut-o, le bag io vorbe-n burta ca o mica imbarligatoare ce sunt...
Care-i faza cu hidrocefalia? Io cand am pierdut trenul????Nu mi-ai spus nimic, ce malformatie..ce???? Of Doamne, banuiesc ce e in sufletul tau si zau ca mi se rupe inima...dar va fi bine, PROMIT SOLEMN, ai incredere, te rog...bafta la eco oricum...te tzin de manutza...
Bebecris capu' sus baby, o sa gaseasca de munca..stiu ca iar suna stupid, dar nu te pnica...pune un zambet pe fatza si lucrurile se vor indrepta...
Anes are draptate MIRTHA...de ce puii mei le vezi asa in negru???? Auzi, deces intrauterin..pai astea honey sunt cazuri superextreme...si ca sa te potolesc definitiv, iti explic ca motivul principal de crestere al glicemiei este starea nervoasa...cum te superi/enervezi/plangi...cum creste zaharelul in sange...asadar, pe loc repaos te rog frumos!!!!Eu vreau sa raportez ca am inceput sa mai mananc zahar pe ici pe colo...in fructe , iaurt si cereale...nooooooooooooo....no tiramisu pana in noiembrie...dar pe urma imi voi baga si-n ochi...si voi clipi marunt ca sa pot savura fiecare firimitura...mmmmmmmmmmmmmm....
Si mai e o chestie...daca aveai glicemia atat de nasoala nu te trimiteau la testul de 3 ore, te diagnosticau pe moment.
In concluziune Mitzo, necuratu' nu-i asa negru, fereste-te de zahar asta e clar, dar nu intepeni pe altarul ambalatelor, te rog, da-te jossssssssssssssssss!!!!
31+ cu 
elilov3 spune:
brei asa intrai sa vad ce surpriza ce ramasesem in coada de peste
nu imi vine sa cred ma ia cu fiori pe sira spinarii cand au de data stabilite..brr...inca putin 

simona cand intri sa imi spui si mie cum arata cezariana ta ca sotula descriso pe a mea multicolor 'pai e rosiatica, maronie vinetie..ahma lamurit' 
ca de eu nu o mai vad de multtttaa vreme
va dorsc o seara placuta si somnic usor fara prea multe plimbari la baie, bocaneli neregulamentare si dureri de oase ![]()
31+
Dimitrie
elilov3 spune:
dea pai na nu ai fost pe faza vb de bb pavel ca la el a vazut docul asta de merg la el maine hidrocefalia si cei de la buc au confirmat diagnosticul...de aia am asa emotii maine sa nu imi zica si acuma ceva ca mor de suflet ranit acolo 
a si nu dau chiar asa rau apoi pup..stit voi unde da mama creste..mmm glumesc ho 

31+
Dimitrie