Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Deea, glicemia nu am avut-o niciodata mare (nici in sarcina). Ieri, de exemplu am avut-o 0,81, dar dr. la eco morfologica a spus ca glicemia asta nu are relevanta, ci cea provocata (de trei ore). Nu sunt o mare consumatoare de dulciuri de felul meu, asa ca nu va fi o problema sa am grija pana la final. Ei, nu vad lucrurile chiar asa cu glicemia asta, dar stii cum este... pana nu te lamuresti, stai in stres.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Mirtha, sa-ti fie de bine dupa . Ai noroc ca nu mananc masline, ca te chemam de urgentaaaa cu o portie

Eli, sa stii ca si eu m-am minunat de ce a iesit din tema lui Radu, ca nu la tradus are probleme, ci la compus in limba materna. Totusi se vad banutii investiti anul trecut in meditatii.... Sa stii ca taieturile mele arata super bine, am 3 una peste alta (am si extrauterina), si sunt pe orizontala. Dar la mine au si trecut aproape 4 ani de la ultima operatie, a fost timp de vindecare. Daca stiam de la inceput ce ma asteapta, mai bine imi puneam un fermoar ....

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
30+
AMR cel mult 10 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Mirtha ce verva cherieeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... a propos de micile noastre preferintze pe forum, tu stii ca esti in topul alor mele, nu????Sorela.....are dreptate Anes, ne simtim mai aproape de unele fiintze decar de altele.....nu e nici o rusine, epoca comunista nu ne mai bate la usa asa ca hai sa lasam colectivizarea fortata si sa recunoastem ca toate avem favoritele noastre...ale mele se stiu, nu???? Vreti sa va strig??? Va insir urgent si nu ca sa va execut....
Asta nu inseamna ca nu sunt trup si suflet pentru toate fetele de pe forum...si sunt convinsa ca si viceversa este total valabila...love you all chicks!!!!!
Tanti Mirtha, m-ai dat pe spate cu renovarile...acelasi stil nene ca al meu...simplu, modern cu niscaiva esentze clasice( exact cat trebe)si ying-yang-ul in rosu de pe tavan m-a imbolnavit.....vreau si iooooooooooooooooo....si rafturile...si patul...si toooooooooooooot...bravo chica, jos palaria....

aaaaaaaaaaaa, si inca ceva...ti-am scanat masca de pe perete...si eu am aceeasi boala ...hai sa facem schimb...ce altceva mai ai...timbre, surprize de ciunga ceva?
Cat despre tunsoare mie imi plac ambele variante...dar intradevar te pusticozeaza nene, iti ia 10 ani din viatza( preferabil aia care nu ti-au placut)si iti da o alura de maaaaaaaaaaaaare finetze...da' nu sar pe tine ca n-avem loc amndoua in pat si nici nu vreau sa stric noptiera...plus ca ma gandesc la ligamentele tale...
Beeeeeeeeeeeiiii, sa stiu ca am vazut-o pe Eva 4 D finallly, copilul asta ( in afara de faptul cae frumusica foc) sclipeste de inteligentza inca din burtica...ai vazut ce pozitie, ce mimica faciala?????Wowwwww...si multumim pentru complimente vis-a-vis Anna...esti o dulce dar mie mi se pare ca are un nas enorm si o fatza...hm....alienish...da; stiu ca e de la tona de lichid din burta...
Hai ca te las sa te giugiulesti cu gandacul cu 100 de ochi(bre, usor cu aritmetica, 50 ori doi iegal 100 nu cinspe)...am ras de-am spart...
Si ai grija de omida uriasa....biata copila...ce , vrei sa-mi spui ca soatza ta inca mai are dubii vis-a-vis de sanatataea mentala????Al meu mi-ar construi ospiciul propriu si personal daca-ar putea...si m-ar tine in camasa de fortza non -stop...da' nu poate ca-s mai tare!!!! Ha ha ha....
Mi-ai facut pofta madam cu mancarea de masline...si bunica o face asa de buna....cu limba???????

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anes- nu te mai stresa. maine o sa ai rezultatul si o sa vezi ca o sa fie bine.
eli- pt maine
amalia- o sa pun poze imediat ce terminam de pus tapetul, dar si dupa ce montam mobila.
brie- deja ai stabilit cezariana. ce mai trece timpul! bravo.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

vrabiuta- ai un PM.

30+ Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

simona cat ai mai patimit si tu cu atatea operatii si cu ingerasul pierdut! Ca si eli, nu stiu cum va mai mentineti intregi la cap!

33+

Mergi la inceput

W.....girl eu am gasit rezolvarea la problemele tale... Daca tot e recesiune mare pe la voi, iti iei tu frumos bagajul, cu catel, cu purcel si ce mai gasesti si te muti tu la Otilia.
Acolo, ca doua amazoane si/sau wikinge ce sunteti voi ii faceti praf pe toti norvegienii, se vor bate sa va angajeze care mai de care. Si pentru ca soatza ta si asa nu mai castiga bani din bussines-uri personale, il angajati voi pe post de bona... avantaje multiple... il poti plati si in natura... nu mai trebuie sa va chnuiti sa gasiti ajutor din tara...
Traiasca matriarhatul !

30+
AMR cel mult 10 pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

W.....girl eu am gasit rezolvarea la problemele tale... Daca tot e recesiune mare pe la voi, iti iei tu frumos bagajul, cu catel, cu purcel si ce mai gasesti si te muti tu la Otilia.
Acolo, ca doua amazoane si/sau wikinge ce sunteti voi ii faceti praf pe toti norvegienii, se vor bate sa va angajeze care mai de care. Si pentru ca soatza ta si asa nu mai castiga bani din bussines-uri personale, il angajati voi pe post de bona... avantaje multiple... il poti plati si in natura... nu mai trebuie sa va chnuiti sa gasiti ajutor din tara...
Traiasca matriarhatul !

da' pe otilia ati intrebat-o?!
eu zicca te primeste. o puneti de o afacere si sa te tii, trai, neneaca!

30+ Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Beiiiiii, m-am tampit, sa nu credeti ca si bunica-mea e la fel de atomica ..ea nu face mancare cu limba, cum ati crede potrivit ultimelor mele acrobatii cu limba romana( iar limbaaaaaaaaaa....uffffffffff), si face a la carte o superbuna mancare de limba cu masline...dupa care imi tremura balele acum si stiti bine ca americanii nu comercializeaza organe..asadar...unde puii mei gasesc limba acum????Ajutooooooooooooor...n-ar fi rau sa mai tai dintr-a mea..da nu-mi ajunge...nu ma satur...ahhhhhhhhhhhhh, mi s-a aprins led-ul...cum de nu m-am gandit...ma duc sa-mi ciopartesc soacra...am si motiv viabil...nu ma poate condamna nimeni...o sa explic pedagogic la toata lumea..."dom'le, io n-am avut nimic cu femeia, mi-a fost poftA DOAR DE LIMBA CU MASLINE....si ulterior nu m-am putut opri sa nu m-ating de carotida"....
Brie yeaaaaaaaaaaaaaaaaaah..bravo pentru bebe 2 la odisee...
Carmendu bine ca mai dai si tu semne de viatza, intrasem la idei...
Oceanborn m-ai dat pe spate cu textul de dimineatza..l-am molfait pe post de capucino..si si io am plescait...
Vrabi cineva acolo sus te iubeste...asa nashtere mai zic si io...
Amalia tre sa ma tii si pe mine cu cealalta mana honey..ca io sunt si singura si fac 100 de km pana la spital...da' parca mamele cu mai multi bebei spuneau ca o nasthere nu dureaza mai putin de doua ore...asa e???????Ca incep si eu sa ma scarpin de nervi acusica....
Andreyutza bebe creste si nu mai are loc " La comun" asa ca de-aia nu te mai bumbaceste...cefaci, iar te dai la coronitza cu spini panicosi????Ia vezi....
Elibaby m-ai linistit...da, stiam de bb Pavel, dar credeam ca datorita cititului meu pe diagonala am pierdut ceva in ultimele zile si ginerele meu are problemutze...dar acum m-am linistit si vin sa dau cu biciu-n tine ( si nu voi fi blanda) pentru ca ma sperii...bineinteles ca e bine bietul copil, nu te mai ambala...

31+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anes

simona cat ai mai patimit si tu cu atatea operatii si cu ingerasul pierdut! Ca si eli, nu stiu cum va mai mentineti intregi la cap!

33+

Multumesc de gandul frumos, sa stii ca am avut momente cand o luasem razna cu adevarat, dar tocmai minunea mea din burtica ma ajuta sa imi revin. Eu una nu ma regasesc deloc in starile depresive pe care le descrieti multe dintre voi aici si prin care am trecut si eu la sarcinile trecute, nu mai sufar de insomnii sau de migrene. Nu ma mai ingrijoreaza nici vergeturile, nimic, pe moment am un singur scop in viata, sa trec de 36 de sapt. Pe urma ma apuc eu iarasi de mutat muntii din loc....

30+
AMR cel mult 10 pana la

Mergi la inceput