Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)
Raspunsuri - Pagina 10
wndyctygirl spune:
Babyzapi nu te-am uitat baby, mai am 5 minute si tre sa o tai asa ca iti dedic ultimele randuri pe ziua de azi...
Nu ne-ai explicat cum a fost reintalnirea cu soatza francofona...ne-ai aburit cu diverse excursii la munte si dansuri tematice...varsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Da, in colanti umblu si io, cu diverse rochii/pulovere peste...si acum am descoperit niste ciorapi colorati cu supermodele..grosi, de toamna-iarna...dresuri adicatelea..ii voi purta pe post de colanti...
Sambata imi vine matracucul cu ochi albastrii acasa si am sa-l pun la munca...vreau sa execut camera copilului si cred cca si de data asta voi lasa balta culorile mele preferate( bej, maro, etc) si ma voi aventura...portocaliu, galben, roz...totul la gramada..intr-un cuvant..VARZA...ca si materia cenusie din capul meu bushit...
am vazut la Ikea niste chestii tare faine de bebei, si simple....aplice cu flori , inimioare, pe care le pui pe pereti pe post de lampi/....le-ati zarit, va plac????Si pe urma fur rafturile de la Mirtha...ei nu, le iau si pe-alea tot de la IKEA....
31+ cu 
diana21 spune:
| Citat: |
| Hai ca soata se uita cu cinshpe ochi la mine , ca gandacii aia cu 50 de ochi pe o parte si 50 pe cealalta , cind m-am vazut ca pozez limba de pantofi. Deja are dubii cu privire la sanitatea mea mintala. Cred ca daca voi continua in rimul asta isi va pune serioase intrebari cu privire la alegerea facuta in persoana mamei copiilor lui |

Imi si imaginez bietul barbat, ce fata lunga o fi facut! E clar, de aia zic toti ca noi, gravidele, avem stari si comportamente ciudate, pai ei nu stiu ca noi avem probleme serioase pe forumuri
Bluzita e super, chiar pe gustul meu! S-o porti sanatoasa!
Elilov,

, curaj, maine O SA FIE BINE!!! Iti tin pumnii si o sa ma gandesc la tine la pranz, da? Hai, ai grija cu MagneB6 ala, sa nu depasesti doza permisa Anes,
![b]Brie, uaaaaaaaaaaaaaaaaau, uaaaaaaaaaaaaaaaaaau, 22 oct??? Nu-mi vine sa cred ce putin mai ai!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+ Asa creste bebe
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui simona_1402 W.....girl eu am gasit rezolvarea la problemele tale... Daca tot e recesiune mare pe la voi, iti iei tu frumos bagajul, cu catel, cu purcel si ce mai gasesti si te muti tu la Otilia. Acolo, ca doua amazoane si/sau wikinge ce sunteti voi ii faceti praf pe toti norvegienii, se vor bate sa va angajeze care mai de care. Si pentru ca soatza ta si asa nu mai castiga bani din bussines-uri personale, il angajati voi pe post de bona... avantaje multiple... il poti plati si in natura... nu mai trebuie sa va chnuiti sa gasiti ajutor din tara... Traiasca matriarhatul !Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997), 30+ ![]() AMR cel mult 10 pana la ![]() |
No, pe soata lui Dea il trimitem sa lucreze offshore, ca acolo se fac bani frumosi, plus ca asa nu-l mai fac pe berbecul meu gelos.
Si stam noi intre fete toata ziua la taclale, va dati seama 5 pasarici intr-o casa, sambata la discoteca DC. Ne luam si niste carucioare faine sa facem miscare pe dealuri sau pe la magazine, pana la vara viitoare vom fi in forma de zile mari.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+Pozele noastre
diana21 spune:
| am vazut la Ikea niste chestii tare faine de bebei, si simple....aplice cu flori , inimioare, pe care le pui pe pereti pe post de lampi/....le-ati zarit, va plac????Si pe urma fur rafturile de la Mirtha...ei nu, le iau si pe-alea tot de la IKEA.... |
Dea, sunt super dragute aplicele alea, le-am luat si eu strumfilor, un calut de mare si o floare roz. Cand vor fi gata camerele lor, o sa fac si eu poze si o sa ti le arat! Eu sunt bolnava cand intru in Ikea, efectiv nu ma pot opri din cumparat, cel putin la capitolul accesorii si camere de copii, sunt tari, ce mai!
Apropo, rad cu lacrimi de juma' de ora, ai un umor extraordinar! Ar fi misto daca ti-ai aduna postarile astea, sa-i faci bebelinei un fel de jurnal!

Vrabiuta, nu ti-am zis! Felicitari pt. bebe grasunica!

_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+ Asa creste bebe
diana21 spune:
Dea, ntzz,ntzzzz, nu citesti cu atentie! Pai iubitul lui Babyzapi nu s-a intors inca, tocmai ce-si revenise din depresie
si acum vii tu si-i pui sare pe rana
!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
diana21 spune:
Oti, apropo, bagi o muzica, ceva? Sa nu stam pe sec
!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
cherieactiv spune:
nu mai intru cateva zile, am probleme cu angajatii...si tre sa stau la supravegheat...in afara de faprtul ca ii platesc mii si mii la luna..isi mai impart si incasarile intre ei..
am avut incredere si acu..bleacs!va pup si sa ne auzim cu bine!
Cherie
27+
Sasha...
Alexa.1983 spune:
Prezent!!!
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

BraveGirl spune:
Cherie- ai nevoie de ajutor? Ca venim noi si ii punem pe angajatii tai la punct.
==========
Corina
29+ 
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
Miles and miles of empty space in between us
A telephone can't take the place of your smile
But you know I wont be traveling forever
It's cold out, but hold out and do like I do
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+Pozele noastre

!
Radu (3 dec 1997),