Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa la 6 saptamani sau cel putin asa scria pe biletul meu de externare...oricum la durerile si problemele pe care e-am avut cu bb-le zau de ne-a mai ars de frichi frichi...
simona vezi de aia nu dau eu teme in prima saptamana de scoala..tragerea mare de inima a copiilor
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Voi ati vazut in ce ritm se culeg roadele la odiseea de sept-oct? Brrrrr... urmam noi...

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
30+
AMR cel mult 10 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

ne-am programat si noi la eco..pe vineri! sunt curioasa ce greutate are bebe!!!
vreau sa va spun ca are copilu' asta o forta! cand imi da cate una pe vezica simt ca fac pipi pe mine instantaneu !!!! dar in ultima luna cand o sa coboare..nu stiu ce-o sa ma fac !!!

30+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

alexa cat priveste inchisul operatiei in 2-3 luni...acuma na fiecare cu organismul lui..important este sa nu ridici greutate mare in acea perioada sa nu se desfaca operatia...eu l-am ridicat pe pavel si avea peste 3 kg..am ramas cu un usor discomfort in partea a stanga a abdomenului..sper sa se regleze acuma la cea de-a 2 cezariana si daca nu poate sa ma doara si in dreapta ,macar sa fie stereo...ehh sa ma coase klume alba vb ceea ca la carte ca pe sac ca la soacramea de sus de la buric pana la dansa..zau chiar seamana cu unsac cusut la gura...
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Fetelor am gasit niste articole supeeeeer interesante pe superbebe, sectiunea Nasterea.......binenteles cu .ro..........
uitati-va un pic.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Eli, tocmai ce a terminat tema, sa-l chem cu caietul sa vad ce prostii o fi scris (tema - describe yourself, 6 sentences) Pentru el e greu de facut si in romana....

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
30+
AMR cel mult 10 pana la

Mergi la inceput

simona pai am dat o raita pe la bobocei [waw] ce de mamici si bb-i
cat priveste tema ,,,se asteapta descriere lui de ex Ma numesc, am x ani, sunt din...sunt inalt si slab..am ochi verzi si aprul negru...imi place fotbalul...cam asta se asteapta ah si am uitat sunt in clasa cutare
dau pm daca vrei cu, compunerea
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Simona ai Pm daca vrea altfel sa imi spui
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...strrrranut de mi se face privirea crucis........

.....pe 2 oct ma duc la herghelegiu la eco....brrrrr....intre timp ma mai falfai intre cezariana naturelu'...de aia va tot intreb.....ca mi-e ca pana incepem noi sa o sa se uite Gogu pe noi ......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Simona in octombrie o sa ploua cu gravidute si de la noi..sunt sigura!

Bianca Andreea
Larisa Elena32+
A M R numai 8 saptamini

Mergi la inceput