Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Monicabo eu am fost pe 1 sept. si m-a chemat abia peste 1 luna, adica pe 1 octombrie (am inteles ca asta e noua moda)..atunci o sa am 34 si jumatate! Nici eu nu mai retin apa,,,slava cerului!
Tu vrei sa nasti natural? Cu epidurala? Am uitat sa vorbesc cu el, daca sa cumpar trusa sau o iau din spital ca data trecuta...Daca afli ceva preturi..cit se da si cui, da-mi un pm, please!

Bianca Andreea
Larisa Elena32+
A M R numai 8 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo
Simona_1402? tu? In rest, s-a comodat Radu cu scoala?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Din pacate inca se crede in vacanta.... Abia acum am reusit sa-l conving sa se apuce de tema la engleza pe care a primit-o ieri... si are un chef... Ca sa nu mai zic ca azi au primit tema sa faca o compunere la romana... cosmarul lui... "De ce este important sa citim"....

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
30+
AMR cel mult 10 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Simona...
Elilov ...

Loren asa avea si al meu nasul....mai intai se vedea nasul si dupa copilul...si niste nari gigantice cu maini pana la cot in ele....hmmmm...ca ta-su....odios.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Si eu tot cu epidurala vreau sa nasc.L-am intrebat pe dr. daca trebuie s-o cumpar eu si a spus ca are impresia ca acum e gratuit de la spital, imi da mai multe detalii data viitoare, pe 13 octombrie.L-am intrebat si de rezerve, la ei sunt saloane de 2 si 3 persoane + bebeii, dar si rezerve de o persoana.I-am spus ca vreau in salon de 2 persoane, sa nu ma plictisesc, dar cu bebe langa mine sigur nu va fi plictiseala....dar daca doamne fereste mi-e rau sa nu fiu singurica cuc.
Fetelor voi va ganiti la nastere?Eu ma gandesc din ce in ce mai mult si mi-e cam frica.Ma gandesc ca cu epidurala nu o sa fie asa de rau...si cand o s-o vad pe bebelina...o sa fie super.
Fetele care aveti bebi si ati nascut cu epidurala, cum a fost?

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele multumesc de incurajari asa sa dea Dumnezeu
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

simona...inteleg...cheful tinde catre zero...
Insa nimeni nu prea avea chef de lectii, imedat ce incepea scoala...
Si in general, la baieti cheful e si mai scazut...
Eu de ex, fata silitoare, eram mereu furnizor principal de teme, caiete, notite, cursuri, seminarii etc
Nu-ti face griji f mari, sunt sigura ca Radu e istet, si mai prnde si din mers. Insa sigur, trebuie sa veghezi din umbra...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Fetelor in cat timp se inchide, vindeca operatia de cezariana?......la cat timp dupa se poate ????

...Vine unla mami...

LAURA 31+ Deniel Alexi

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ramo eu am nascut natural cu epidurala....nu am simtit nimic...a fost super...cea mai usoara nastere...mai am oare norocul asta? Eu cred ca important este si cel care face injectia, dar si modul in care reactioneaza corpul tau la anestezie!
Alexa ai 32+, nu-i asa? Ca la semnatura apare 31...altfel de unde AMR numai 8 sapt.?

Bianca Andreea
Larisa Elena32+
A M R numai 8 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Fetelor in cat timp se inchide, vindeca operatia de cezariana?......la cat timp dupa se poate ????

...Vine unla mami...

LAURA 31+ Deniel Alexi

AMR 8 sapt

2 luni, daca nu sunt complicatii, tot mai buna e nasterea naturala.....

30+
AMR cel mult 10 pana la

Mergi la inceput

Mirtha, mai esti pe la noi????

30+
AMR cel mult 10 pana la

Mergi la inceput