Pepenasi de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

m-am intors si eu de la cumparaturi
in Mall nu am gasit nimik ptr fata dar am gasit ptr mine o pereche de blugi cu 90 ron de la Motor
fetei i-am luat de la magazinul de peste drum o gecuta cu gluga din raiat o salopetica si o pereche de pantalonasi tot din raiat si un portbebe si i-am luat si surorii mele un portbebe
scuzati greselile dar scriu cu fata in brate,tare rau e sa scri cu o singura mana,mai ales cu stanga

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Denisa fruntea sus... si nu te lasa doborata intradevar este foarte greu dar mai da-le si tu la spate si nu mai pune la suflet.uite un si o de la noi

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Annababy:ei i-am dat calciu de la Pharco ,2,5ml/zi direct in gurita si nu a ripostat,in legatura cu centura nu cumva scrie ca are cafeina?eu shtiu ca cei de la lytess fac produse textile pt slabit,iar aceasta cafeina se transmite in sange si nu e indicate la alaptat

Ladymina: eu patzetsc ;la fel cu maria,e infundata si mai shi tusheshte,am fost la medic si a zis ca-I sanatoasa sis a o aspir,de altfel am cumparat si batista bebelushului,aaa si ii pun si 2 picaturi de colargol in nasuc

Cristina_26: te lasa sa intri cu caruciorul,unii iti pun shtampilutza pe el(Metro)

Carmenela
: eu cred ca bb are nevoie de dragostea maternal si ca acum se formeaza ca om,pai sa o las eu sa planga sa se simta singura si parasita,pana si noi ne speriem dc suntem singuri,dar desigur cand vad ca plange de nani,ca asha face a mea,o las in pat si adoarme,dar cand are nevoie de mine o iau in brate sa shtei ca are pe cine se baza

Ankalaura: si eu am bagat caloriferul in priza,scos pilota de iarna (pt noi) ca e frig rau!!!ma termini cu povestirile tale,mor de ras nu alta!!!

Nu exista vreun site in care san e zica c ear trebui sa faca bbeii la n saptamani??sa ne mai informam si noi!!!

Iar cele care alapteaza ce cura de slabire ar putea sa urmeze??nu de alta dar m-am ingrashat 3kg

Narcisa: culoarea ochilor o avem de la 2luni,dar se schimba se fac si mai deschisi..macar ochii mei sa-I fi moshtenit!!

Illeana: dar scri nu gluma,cand ai atata timp???

Vai de cand ma chinui sa scriu mesajul asta!!
Sun,mada,bujo,caprioara

Maine ma duc la Romexpo e targ de coafura cosmetica si d’atea d’ale mele ca tre sa utilez salonul !!!deci maine se va spulbera imprumutul facut!!
Maria e o hoatza,toata ziua sta atarnata de tzitzi…uneori doar sa stea cu nasul in ea si adora sa stea in picioare iar acum sta in funduletz cu spatele drept,eu tinando de manutze si cu ocazia asta si-a descoperit picioarele si e tare fericita

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele!

Serenity pt tine 10 pupici sa treaca!
Pica dar ce peripetii...
Anaxena daca maine vii la Romexpo probabil ca o sa treci prin fata casei mele , mai mult ca sigur. Daca vrei sa o vezi pe bb meu si iti face placere te asteptam! Id ul meu este maneatiberica.
Cred ca o iei pe centura, nu?

Va pup pe toate nu prea ma timp ca am creat un domeniu pe net si mai am ceva calcule de facut si papa pt cea mare si sotul vrea fasole batuta si si...Kari nu prea ma lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

camelia daca vrei pot sa iti dau eu ceva pt fata de toamna. Cind inca nu stiam ce port eu in burtica, o fata sau un baietel am luat 2 copleuri de la Gap unul pt fata si unul pt baiat... asa ca am ramas cu acela de fata si nu am ce face cu el. Daca vrei il donez cu mare placere.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anaxena si fetele care va mai intereseaza aruncati un ochi aici:
www.babycentre.co.uk/baby/development/" target="_blank">Baby development
si aici
www.babycentre.co.uk/baby/development/milestonesfirst6months/" target="_blank">Milestones 1-6 months
si aici
www.babycentre.co.uk/baby/development/milestones7to12months/" target="_blank">Milestones 7-12 months
Revin...

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Anaxena check this out http://www.babycentre.co.uk/. Poti sa citesti si sa vezice ar trebui sa faca un copil in fiecare saptamina, dar nu o lua ca pe o lege pt. ca stii foarte bina ca fiecare copil are ritmul lui....

tiberica ce domeniu ai creat?

Denisa capul sus si tinete tare. Oricind poti sa vii aici si sa iti spui oful ca are cine sa te asculte. I-a trecut ochisorul lui Raducu?

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Tiberica: cu alta ocazie sigur trec,dar maine o sa am multa treaba..multzumesc de invitatie
Mada:deci ascunzi informatii pretzioase de noi!!!ceva de slabit pt alaptatoare nu gaseshti???
pica:multzumesc
sa nu uitati cum fiecare a avut sarcina diferita si greutate si lungime diferita la nashtere asha se va dezvolta si bb diferit!!!sa nu intram in panica!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

anaxena pai 1 am viteza mare la taste, 2 daca imi da bebe pauza nu fac NIMIC altceva (almost) ca forumul asta a ajuns SINGURA mea descarcare (ieri poate nu faceam criza de nervi cu plans daca nu pica se netul), 3 sunt singura cu bebe non stop ... la telefon nu-mi place sa vb, la teveu nu-mi place sa ma uit ...

Nu cred ca exista cura de slabire pt cele care alapteaza. Decat ... mancatul sanatos.

narcisa n-oi fi io muma padurii dar 10 kile peste is 10 kile oricum ar fi. Si ce poze am pus eu acolo (de DUPA) is putine si iti dai seama ca le-am pus pe cele in care arat ok. Chiar acum ma uitam la cele de la munte (o sa-mi fac timp sa le incarc) si am cateva care chiar m-au intristat si m-au motivat mai rau. Evident k pe alea nu le pun .

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Anaxena, nu i problema.

Pica am creat bebek.ro, dar o sa l deschid dupa 20 oct cand imi si vine marfa din Irlanda, o sa am si magazin cu desfacere dar tot dupa data asta.http://www.youmago.ro/object/view/altika/14870 uite pozele in localul unde se va desfasura mag, desfintez barul.

Va pup

Mergi la inceput