Pepenasi de iulie-august 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Serenity90 spune:
ILEANNA multumesc frumos...a trecut ceva timp de cand nu am mai auzit cuvinte frumoase la adresa mea...numai certuri..reprosuri..si etc...mersi frumos...desi nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia asta... 

Cateodata simt k o iau razna, nu mai pot...mam saturat de tot..azi mam convins k nu o sa am niciodata o familie cu cel cu care am facut sufletelul care imi aduce atata fericire...de cand a decedat maicasa...parca sunt blestemata...nu am avut 1 zi de liniste si fara sa plang...
Imi cer scuze k ma plang si va plictisesc cu tampeniile mele...dar nu mai pot...sunt singura...

M&M spune:
Ileanna, bafta multa cu regimul!!! 
Anka, misto faza cu lego!!...
Kamelya, spor la cumparaturi!!!
Serenity,
..Trebuie sa apara soarele si pe straduta ta..
Ma duc sa ma pregatesc...azi avem zi de mers la doctor
cu bebe. Si cand ma gandesc ca tot ii mai curg ochisorii cu toate tratamentele facute pana acum!!!...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
AnnaBaby spune:
Fiica-mea azi e suspect de cuminte...pe langa faptul ca adormit 3 ore dimineata si 3 ore dupa-amiaza (dupa ce azi noapte nu s-a trezit ca sa pape si a dormit de la 11jumate la 8) acum sta frumusel in bouncer si se tot uita la jucarii, mai da cu manuta dupa ele, dar nu protesteaza si nu plange ca s-o iau in brate...Ea nu a mai dormit asa cred din prima saptamana de viata...Dupa vreo 2 zile cumplite, azi e un ingeras, poate am avut si noi un puseu ceva si a trecut...nici nu stiu. M-am gandit ca poate o fi avand ceva de doarme atat de mult, dar febra nu are. Sa ma ingrijorez oare?
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
ileanna spune:
Mda cristina deja ma uit cu jind la o juma de omleta rece lasata de barbate-meu aseara 

. Mi se pare cea mai mare delicatesa
. Dar imi doresc cu atata foc sa nu mai fiu plinutza (n-am fost niciodata in viata mea si am oroare de asa ceva). Si mai ales ca sa duc toata oboseala si uneori frustrarea cu bebe ... am nevoie macar sa redevin eu ... este si asta un reper pe care l-am pierdut. Sa nu mai vad chestia aia in oglinda. Ca am destule nesigurante acum ... numa asta cu felul cum arat nu imi mai lipseste.
Denisa am ajuns cat se poate de simplu la parerea asta: te-am citit aici 2 luni si am vazut cum gandesti si cum reactionezi la situatia asta care ar face pe oricine sa se ia cu mainile de cap. Ca sa nu mai zic de cei 18 anisori ai tai. Incercarile astea te vor face si mai puternica decat esti acum. Bine ... sper totusi sa ai si pauza la aceste teste dure ale vietii. Ca ce-i prea mult nu-i bine. Imi pare rau ca nici mama ta nu prea te ajuta. Din cauza ca e ocupata cu serviciul sau de ce???
http://community.webshots.com/user/my_margaret
narcisa.s spune:
Ankule, saru mana...ii zic la mama sa-mi faca pachet si sa-mi trimita...Am intrebat-o si pe Diana Mirela, sper ca nu-mi ajung mucii in gura...Mi-a zis ca toata treaba e sa trag, nu sa imping...hehehe...Mey eu zic sa te apuci sa scri, nu se stie niciodata.Macar incearca, pe bune ca ai talent
Ileanna, asa e si Anais ca Vlad...trebuie cautate 20 de mii de pozitii pana gaseste una si se linisteste...Si pe un umar, si pe celalalt, si avion, si avion in picaj, si mai stiu eu ce...dar la noi asta-i treba lui Vil ca eu nu ma stiu si n-am atata rabdare sa schimb pozitiile.Norocul meu e ca ea se linisteste din orice cand o pun la tzitzi, tace ca prin minune.Dar nu pot sa stau cu ea atarnata de tzatza toata ziua
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ileanna spune:
Anna lasa dom'le fata in pace. Ca asa-s si io: dc plange de ce plange / dc nu ... da de ce se uita pe pereti / dc mananca putin da de ce / dc mananca mult aoleu. Ca in bancul ala: dc nu-ti aduce flori e nesimtit / dc iti aduce e mototol. Shi tot asa 
Normal ca doarme, ii obosita si ea dupa astea doua zile. Ce, crezi ca numai tu?? ![]()
ileanna spune:
narcisa sa-ti traiasca Vil. Punct.
Nici al meu nu e asa rau cum se vede uneori din postari ... dar nu mai e asa de bun ca inainte
. La mine tot eu tb sa linistesc cupilu chiar dc e el acasa. Ii e frica de bebe si nu face fata la frustrarea de a incerca 1 ora ca sa ai un rezultat timid.
Serenity90 spune:
ILEANNA mama nici nu prea are la ce sa ma ajute...bebe doarme..se trezeste si vrea tatzy...e dependent de mine..si eu de el
nu ma indur sal las prea mult singurel cu altcineva! Si apoi vine obosita de munca..are si ea atatea pe cap..face curat..mancare...k eu nu prea apuc sa fac decat in camera unde stau cu bebe...si vreau sa le arat k ma descurc si singura...k am avut atatea discutii pe tema asta...k am doar 18 ani...si etc... 

Denisa mamy de
Radu Mihai
narcisa.s spune:
Serenity, nu esti singura...Mai suntem si noi pe aici, mai e si bb-le tau si mai e si Doamne Doamne cu tine.Va fii bine, o sa vezi...
Bah Ileanna, unde te vezi tu plinutza?????Ca eu te-am vazut in poze si arati grozav...
Acum pot sa mai scriu ca Vil e in tandretzuri cu fie-sa, o face sa doarma...
Diana Mirela?????????Sun?????Nada hoje??????Mariana????
Marina, La multi ani fericiti si din partea noastra.Si un pupic maaaaareee pentru minunea Sofia!!Scuze de intarziere
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
pica1 spune:
Nu am reusit sa citesc din urma... Mai intii vreau sa ma racoresc si sa imi vars oful despre ce mi s-a intimplat astazi.
M-am trezit de dimineata cu ochii umflati de somn pt ca aseara am stat la suete pina la ora 2:00. Mai intii pasesc in dressing si vad un munte de pantofi si un munte de cutii goale si inca un munte de cutii goale, dar noi pe care le-am lasat insirate ieri in speranta ca ma ocup astazi de ele (putin mai complicat, caci cutiile goale noi, au niste dimensiuni care ma obliga sa mut niste rafturi...ceea ce insemna sa golesc 6 rafturi sa umblu la 3 dintre ele). Trec mai departe gindindu-ma ca ma ocup mai tirziu de cutii si pantofi...intru in baie cu gindul ca ma lafai in cada mea mare de neam prost....Sotul era la dus, eu imi dau drumul la apa in cada, mai schimbam 2 vorbe si pleaca si ma lasa linistita in cada care se umplea usor usor....La un moment dat ma trezesc brusc. Apa incepuse sa se raceasca. Dau zor, ma spal si ies din cada cu un semitremurat pe buze. Cobor si ma duc in garaj si observ ca centrala se oprise si imi dadea eroare de lipsa presiune gaz. Ma apuca dracii ca era a 3-a oara in 2 zile si dau telefon la Distrigaz, unde o tanti ma linisteste si imi zice ca trimite pe cineva. Incep sa ma inveselesc ![]()
. Ii dau de mincare la bebic si plec pina la Cora sa iau piine, aleze si scutece...Stau 20 minute in magazin, suprinzator pt mine care ma duc pentru un lucru si plec cu tot magazinul
. Voioasa si cu ochii pe ceas conduc inspre casa zicind ca ajung cu 30 minute inainte de a trebui sa mufez Sebicu la vacuta, dar ma proptesc intr-o coada de masini care abia se misca. Cu chiu cu vai ajung acasa si repede repede abia reusesc sa opresc fomistul din urlat....Ma relaxez putin, si imi zice soacra mea ca a venit o factura de la Boom, o desfac ... ma inverzesc, vad ca e a 3-a luna cind dobitocii nu au luat in considerare o plata de 300 RON. Incerc sa dau telefon la ei si imi spune un robot ca fixul (de la orange prin care am si internetul) este oprit pt neplata...Imi sun sotul il fac cu ou si cu otet si ft senin imi zice sa platesc factura online si sa folosesc accesul internet de pe telefonul mobil... Imi ia 100 de ani sa fac lucrul asta si inca alti 100 sa iau legatura cu ei sa imi dea drumul la net. Deja ma simt obosita si nu am afacut nimic, dar ma tin bat si dau telefon la astia cu boom-ul lor, incep sa tip sa urlu ca o dementa la nenea care mi-a raspuns, calm de altfel...dar reusesc sa imi aduca un sef la telefon care ma linisteste cu promisiuni deja auzite.
In conluzie: am reusit sa o rezolv cu televizorul, am reusit sa rezolv cu netul si cu telefonul fix, iar pantofii tot in mijlocul drumului au ramas 

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com