Pepenasi de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narci, ce ma bucur cand iti vad postarile!!!...Ce mare a crescut Anais, daca doarme singurica!!! CUloarea ochilor, eu stiu ca dupa 6 sapt ar trebui sa inceapa sa se schimbe, Narci!!! Dar la Mihaita sunt in continuare albastrii ochii, asa ca presupun ca nu este o regula...

Didi, si bebe al meu rade cu gura pana la urechi, uneori si zgomotos, dar se si misca , se agita intr-una...daca il pun in patut intr-un capat , peste cateva minute il gasesc in celalalt capat!!!

Mada, ce de-a calorii iti propui sa arzi intr-o sedinta!!! Uneori mi-e asa ciuda ca a trebuit sa fac ceza,,,altfel m-as fi apucat si eu mai serios de sport!!!

Mina, da, forumul merge tare prost ( la mine se mai adauga si netu...)!!!...





Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nati cum o fii...

ingry n-a mai intrat de mult

turtu, cum faci pana la urma cu certificatul

vad ca nici fetele din olanda nu mai dau nici un semn

poate pana la urma Danangie se intoarce si ii trece supararea

sibylle, sunteti bine....

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22


Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAMY,
ILEANA, bine ai revenit.
MAITREYI, ce bine, ca a fost ok cu bona,chiar daca a fost doar prima zi, macar a fost incurajator
DIARUX , , ma bucur ca ai revenit, imi lipseau mesajele tale vesele si optimiste.Ca sa nu mai spun de versuri
A.CICEL, spor la pus muraturile.
VIOLETA, eu reusesc sa fac treaba prin casa doar cand doarme, cand e treaza maxim juma de ora sta cumintica, si nu apuc sa fac mare lucru.Ieri am patit-o si eu ca tine, adormea la san si cum o puneam in patut cum se trezea, asa ca am renuntat si am lasat-o sa doarma langa mine, in rest si-a format un program super multumitor , sper sa reusim sa il pastram.
MADA , mii de scuze, io mi-s imprastiata rau si chiar nu am realizat ca sunt nascuti in aceeasi zi mai multi pepenasi. Uff, tre sa fac un dus rece ca sa-mi revin. Un pupic ca sa scap de bataie
CAPRIOARA, wow, treo ore sedinta, da a avut de discutat nu gluma.
Gata ca s-a trezit printesa si avem program de papa






Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008


www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

cris si la anais sunt tot albastri, ca la nastere...la noi optiunile ar fi albastru sau verde...uite am vazut la maria de anaxena ca are ochii albastri albastri, foarte limpezi si definiti...cand s-o fii definit culoarea
cu sportul, eu pana in oct sunt in pauza...din oct, mers ;pe plaja, innot si ceva sala as vrea

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22


Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anka, sa nu te superi pe mine daca ai scris ceva pe mess si nu ti-am raspuns, dar imi merge netu tare prost!!!...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Kimmy tu nu vb mult da' vb bine. Adicatelea esti o ardeleanca inteleapta si asezata, asa cum era de asteptat . Asa e, suntem dferite toate si ar trebui acceptata treaba asta ca si ceva frumos (acuma ... sa nu uitam ca fix diferentele pornesc si razboaie). A fi diferit e frumos, trebe doar avut grija sa nu incalci drepturile cuiva (vb asa in general ca nu e cazul aici).
Cat despre luatul in brate sunt de acord cu tine si mi-a placut ce ai zis. Si eu am zis de multe ori ca nu mi-e nici foame si am de toate, da' tandrete si iubire tot imi trebe, nu-mi trebuie un motiv sau justificare pentru asa ceva. Este basic need. Numai ca eu am momente cand nu-mi tace bebe nici in brate si e tare frustrant. Ba chiar daca il las se se maraie in legea lui, la un moment dat adoarme. Pe cand daca ma vede ... mai rau se miorlaie. Asta uneori. Bine ... cred ca in momentele alea sunt si prea obosita ca sa incerc toate pozitiile. La Poiana am descoperit ca se mai linisteste daca schimb pozitia de luat in brate: adica nu cu mainile sub corpul lui ci una sub si alta deasupra ... asa ... protector si invelit. Alteori e bine pe umar, sau daca dansam, sau avion etc etc. Iar cateodata il pun pe burtica la 2 ore dupa masa (ma gandesc si eu ca i s-o fo acrit sa stea pespate) si cand il iau in brate iar ... ragaie (la 2 ore dupa masa!!!) Adica la Vlad nu (mai) e suficient sa-l iau in brate si gata ci tre' sa incerc n'spe pozitii si uneori sunt chiar franta.
Io nu va inteleg cum mergeti cu bebe la buda si chiar mi-ar folosi !! Adica cum??? Cum va dati jos chilotii si cum va stergeti? Mea culpa da' sa mor daca inteleg.

anka
Haide maaaaaa! Nu le mai zi si tu asa, cu voce tare. Fii si tu mai indirecta ca nu doare

Mada sunt locuri din alea pt caini. Dar daca il iubesti nu-l poti lasa acolo ca sunt chiar naspa. Decat sa il chinui ... mai bine nu-ti mai iei

Sa nu uit ca tot ma tineam sa-ti zic: Caprioara esti o eroina. Pe mine ma ia tremuratul numai cand imi zici ce faci tu. Dar nu ma vedeam nici asa cum sutn acuma, asa ca ma gandesc ca probabil ... daca vine valul si asta-i situatia ... faci fata nene! Numai ca e naspa cu oboseala cronica pt ca cred ca in timp iti afecteaza pana si felul de a fi si ii afecteaza si pe cei din jur. Culmea bai nene si cu barbatii astia. Ar trebui pus pistolul in coastele lor si gata. Dar parca daca e nevoie sa faci asta ca sa fii ajutata ... nici nu mai vrei si mai bine faci singura.

Denisa ... 'oi fi tu tare micutza dar ca si caracter esti o femeie jos palaria. Respectele mele madam!



http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - "MAI M-AM GANDIT", cum zice Fulga, si mi-am dat seama ca nu are cum sa fie de la apa mai... Si socrii mei beau apa plata, nu prea beau de la fantana decat asa, daca a terminat sticla si le e lene sa se duca sa ia alta in instantul ala... Atata a baut si Eliza, ca a zis ca ii e sete, soacra-mea a sarit sa multumeasca fata, si i-a pus in ceasca apa de la fantana, dar nu stiu daca a luat doua guri, ca ea asa bea apa, ca vrabiutele... Si apoi, asta a fost sambata. Bubitele au aparut luni dimineata.
Si zici ca ti-a placut marsupiul nostru cu gargarita

MADA - uite nu ma gandisem ca e bine sa inveti copilul ca patutul=somn. Eu o tin cam mult in scoica pe matza asta, ca nu ii place pe spate, vrea sa vada si ea in jur, dar ma gandesc ca nu e bine sa o tin atata acolo... Pe canapea nu imi place cum sta, plus ca are Eliza prilej sa o calareasca.... Si ziceam sa o mai tin si in patut. Care va sa zica imi trebuie o alta varianta...

NARCI nu m-am gandit soro sa scriu povesti pentru copii ca n-am pic de imaginatie... Totusi, "segmentul" asta e in deficit, ce e drept, cu cartile pentru copii, adica in Romania vreau sa zic... Cel putin cand era Eliza mica, erau numai carticele cretine pe piata. Acum au inceput sa traduca, dar la niste preturi de mori. Adica daca eu am cumparat The Very Hungry Caterpillar din Anglia pe mai putin de doua lire, de ce sa nu o traduca astia in Romania si sa o vanda cu echivalentul a vreo 5 lire?? Si mai are carti de-astea, de cand mergea la Acorns, ca ei aveau o colaborare cu o editura de carte prin posta din UK, si adusesera o multime de carti minunate pe care le puteam cumpara.
Ca pana la urma si Omida mancacioasa pare o povestioara asa scurta si simpla, dar copilul invata despre zilele saptamanii, despre hrana, despre cum se dezvolta un fluture.... plus sa numere... Si toate astea numai cu o foarte scurta povestioara despre o omida....
Ei bine, imaginatie de-asta n-am!
Batista bebelusului o mai poti folosi si cu gura din dotare. Scrie si in prospect. Oricum, chiar si asa e mult mai eficient decat pompitele alea tip para.

DIDI - acum am vazut si pozele voastre de la botez. Ce frumos i-a stat printesei cu bentita aia pe capusor!
Si nu, nu e prea cuminte, asa e normal sa fie. Fie-mea se rasuceste fara sa vrea, in sensul ca daca ramane in patut si zvacneste din picioruse, sfarseste prin a se rasuci, dar nu se rasuceste constient, cum ar fi de exemplu rasucitul de pe burtica pe spate sau invers. Uneori mai apuca jucarii, dar mai degraba intamplator. Ii plac de nu se poate cateii de la carusel, dar isi intinde doar capusorul spre ei (ei sunt mai in lateral, asa...), si se straduieste sa vorbeasca cu ei, dar cam atata. Rade de cele mai multe ori fara sunete, insa cu gura pana la urechi. Si mai face tot felul de moace, se incrunta, strange sprancenele, are fel si fel de expresii ale fetei, isi rasuceste limbuta si misca buzitele, doar doar o iesi vreun cuvant.... Asta mai ales cand ii vorbim noi.
Dar cam atat deocamdata
Nu imi mai amintesc cand a inceput Eliza sa faca "chestii" dar o sa ma uit in poze.
De exemplu, imi amintesc ca i-am cumparat un set din ala tip lego cu niste piese mari de bagat una in alta... Cred ca avea vreo 4-5 luni Eliza. Asa tampiti eram, ne imaginam ca o sa infiga ea chestiile alea. Totusi, au fost utile, ca le-a lins pe toate partile.


Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

fetelor eu ma duc prin Mall sa vad daca gasesc buburuzei ceva imbracat ptr toamna sau sa zic ptr vremea asta
nu stiu daca mai intru ca noi folosim calculatorul si pe post de televizor si daca vine sotul mai devreme vrea sa se uite la t.v


Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

narcisa da, saptamana asta chiar a fost buna la ceva. Dar stai linistita ca uita .

cristina pai in curand poti incepe si tu exercitiile, so ... Eu de azi am inceput regimul disociat ...

violeta multumesc. Bine te-am gasit bine

anka beton faza cu jocul de lego. Moooor de raaas.
Si sa stii ca eu povesteam serios de nacazurili meli si tu razi di miniiii scorpie . PS Facui comanda la reduta. I'll let u now impresii ca e comanda de proba.

didi nici Vladut nu face mai multe.



http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, apar si eu razant, sa vedeti ca mai traiesc , marturisind ca am citit intr-o MARE diagonala, asa ca , ca nu stiu exact care ce ati scris.

Narcisa, Anaxena, Mada, Anka, Boti, Violeta, Mina, Ileana si va multumesc pentru incurajari. Sper ca nu am scapat pe nimeni la multumiri. Daca da, .

Boti, felicitari pentru statul in carutz.

Anka, super povestile tale.

Anaxena, vazut poze de la mare - SUPER fata ta!

Camy, .

Sun, un special pentru 2 fete speciale.

Va imbratisez pe toate.

Am fugit. Sper sa mai revin, dar de citit din urma in amanunt sigur nu voi putea .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)



Mergi la inceput