Pepenasi de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

cristina 26 si in Real (sper ca nu fac reclama) te lasa cu caruciorul
pica1 sigur ca vreau eu stau in zona P-ta Progresul daca e vb pe mess id-ul meu este babymeumyk

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Anaxena, nu stiu eu ai cui ochii ii are Maria, dar sunt dementziali.Este o poza in care se vede clar clar si sunt atat de frumosi!!Sa ma uit si eu mai atenta la fie-mea sa vad ce si cum se intampla...Si suuuper, doarme singurica in patutz...eu ma extaziam deja ca Anais a dormit 1 noapte fara tzitzi sau bratze...bine si a mai dormit o noapte cand era clar plans de rasfatz si atunci am lasat-o sa miaune in patutz pana a adormit...cred ca deja am obisnuit-o ba in patul nostru, ba in carucior, ba cu tzitzi, ba in bratze si nu prea dorme singurica

Tiberica puiule dar ce faci tu??Ce magazin?de bb-i???Suuuper

Kamelya, ce port bb ai cumparat??ai pus deja bb-le in el??Ii place??Ca la noi detesta wrapul...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vroiam sa va pup si sa va spun ca Thea e bine. Am fost la controlul de 3 luni si e totul in grafic. Doamna dr este extrem de multumita. Si asta e tot ce ma intereseaza.

Partea proasta: eu m-am trezit cu o ciudata stare de voma si ameteala, dar cum pregateam fata de drum, nu am bagat-o in seama. Cand am venit de la dr insa...febra 40, ma doare foarte puternic in dreapta (langa operatia de apendicita), ma doare carnea, vomit, ametesc. Nu am alaptat azi si mi-e ciuda, pt ca nu vreau sa pierd lapticul. Nu stiu de la ce e dar sper sa fi ok. Ca io-s mare, rezist dar nu vreau s-o afectez pe ea...mai bine imi dau pumni.

Am citit in mare ce ati spus si va rog sa nu va suparati daca nu raspund. Dar aproape nu vad tastele...

Va pup!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sun puiule, o fii gripa???
Ia da-i cu ceaiuri fie si din alea de stimulare a lactatiei, paracetamoale, niste propolis (antibiotic natural) si picioarele in apa fierbinte.Si Dragos sa-ti faca masaj si frectie cand vine acasa.
Bine ca-i Thea bine, du-te si baga-te-n pat.Are cine sa stea cu ea??Daca stai tu, vezi sa o feresti cat poti de contact direct, pupaturi si altele da??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Sun ma bucur pt fetita! ai grija de tine !
Narcisa, da , de bbii, dar nu vroiam sa spun numaica m a intrebat pica ce domeniu am creat!!! nu i super !? e business-ul sufletului meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mina multumim

Mada eu am sterimar dar tot cu seringa il pun ca mi-e teama sa nu o sperii daca ii pulverizez direct in nasuc, ea si asa se agita de cele mai multe ori cand curatam nasucul.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

SUN sanatate multa, ai mare grija
Cristina nu stiu cum nu s-a prins cusatura din prima si a iesit o bucatica de carne...cred eu, mica dar destul de urata...pup MIHAITZA frumos
MINA multumim de aprecieri.

Eu am musafiri si stau mai mult in bucatarie, Clara doarme cu taica su, ziua ca noaptea scartaie...si de azi am zis GATA...patutz scrie pe ea, aseara era sa ma asez pe ea in somn

Fetelor multumesc din suflet pt sustinere la toate
Fug la bucatarie...
SI DA INTRADEVAR AVEM CEI MAI REUSITI PEPENASI

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

narcisa inca nu am pus-o in portbebe ca doarme si de avia l-am cumparat,o sa pun poza cu el pe picasa dar maine ca nu stiu ce are aparatul photo si astept sa vina sotul sa imi explice ca eu nu prea stiu sa umblu cu aparatul
Sun insanatosire grabnica
tiberica in ce zona va fi magazinul?se va putea comanda si pe net?

Mergi la inceput

eu ma retrag, ma dug sa fac una dintre retele lui mada
mada foarte buni cartofi cubulete cu bacon la cuptor acum o voi face pe cea de pui cu hrean

va ,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Kamelia se va putea comanda si pe net, vor fi produse gen nike, primark, early day ...magazinul va fi pe Bdul Expozitiei, piata Chibrit la capatul lui 300, de ex produse oferta 7 body 60 lei ( asa sunt la pachet)sper sa mearga...o fac pentru mine...am si spalatorie auto dar era spatiul gol si nu vreau sa inchiriez si eu sa ma uit pe strada...tu ce ai face? pupic.

Mergi la inceput