Seriale preferate
Raspunsuri - Pagina 4
flo1980 spune:
Regina....
si Doctori de mame.....
Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
amber_onyx spune:
Desperate housewives, How I met your mother, gossip girl, californication, Samantha Who.
Pe toate le iau de pe strong dc, a 2a zi dupa ce sunt difuzate in state.
Daca vreti sa vedeti la ce serie s-a ajuns, sau la ce episod, intrati pe imdb.com. E cea mai mare lista de filme
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare de ,deocamdata visand la statutul de
MadameBovary spune:
IMDB.com e un fel de site de capatai pentru mine in materie de filme, seriale si filmografiile actorilor . Mi se pare unul dintre cele mai bune si mai usor accesibile site-uri cu specificul asta.
I never fake ... sarcasm
Deianira spune:
Si eu mare fana imdb.com. Am facut greseala sa-mi pierd timpul cu cateva filme si sa vad dupa aceea ca au nota 3,xyz. Eeeeee, eu le-am dat 1 si m-am invatat minte . De atunci le verific inainte.
Deianira spune:
Kay, daca te intrebi de ce scriu la ora asta... tocmai am terminat de vazut primul sezon din Friends . Sunt oficial dependenta. Si imi place .
kay spune:
Deianira, Ntz, Ntz, Ntz !!!
eu stateam de dimineat pana seara pe canapea tolanita si cu o cutie mare de inghetata... pana seara ma miscam pana la baie si atat. toata ziua. pana am vazut toate 10 seriile !
Spor la vizionari
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
felicia74 spune:
vineri a inceput "Generation Kill" la HBO. F.f. tare serialul
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
MadameBovary spune:
Si eu am reluat FRIENDS de la sezonul 1, acum am ajuns pe la jumatatea celui de-al treilea, dar am facut o mica pauza ca sa reiau sezonul 10 din ER. Am avut mereu o slabiciune pt Dr. Carter si vreau si eu sa termin sezonul 10 si 11 ca sa stiu ca a plecat din serial si n-am pierdut nimic .
I never fake ... sarcasm
elyanne spune:
1. Dr. House
2. Grey's Anatomy
3. CSI New York
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica