Seriale preferate
Raspunsuri - Pagina 5
rall spune:
Imi plac mult: Curb Your Enthusiasm, Monk, House, Family Guy, Simpsons, American Dad, Stargate, Ally McBeal, Seinfeld, Futurama
Asa-si-asa: Entourage, My name is Earl, Grey's Anatomy, Nip Tuck, Lost, Weeds, Till Death, My wife and kids, The new adventures of old Christine, The Pretender, Battlestar Galactica, Heroes, Friends, Scrubs, Two and a half man, Jericho, StarTrek, ER, Sex in the City...
... si cate si mai cate, nu le mai tin minte pe toate, am scris ce mi-am amintit pe moment
Avand in vedere ca lucrez de acasa, de pe PC, de cele mai multe ori las in background si un serial. Si asa am ajuns o adevarata consumatoare
MadameBovary spune:
Rall, si poti sa te concentrezi la ceea ce faci cu serialu' pe fundal? Ca mie mi-ar sta ochii si gandul numai acolo, nu m-as mai obosi sa imi fac si treaba .
Pe mine m-a apucat pasiunea pentru Ally McBeal asa, deodata... acum e la descarcat primul sezon. 8 gb si ceva la viteza la care imi merge mie... E gata maine daca il las sa mearga si peste noapte ceea ce si cred ca o sa fac. Nu stiu, mi-e dor de umorul si de cinismul din Ally, mi-e dor de fazele alea inchipuite... si de Robert Downey Jr in sezonul in care l-a prestat pe Larry
I never fake ... sarcasm
Deianira spune:
Am terminat cu Friends . Cred ca mi-ar fi placut inca 10 sezoane.
MadameBovary spune:
Da, FRIENDS e de suflet, dar, ca si la Seinfeld, ma consolez cu ideea ca poate daca ar mai fi continuat, n-ar mai fi fost la fel de misto ... incerc si eu sa ma consolez cum pot
I never fake ... sarcasm
Marox spune:
MASH, primele 6 sezoane. Si mi-a placut si Twin Peaks. Dintre serialele astea mai noi...un pic de Charmed, evident primele sezoane, NCIS, Les 4400 (habar n-am care-i titlul original).
A, pardon, am uitat Arabella si Corazon Salvaje
MadameBovary spune:
Se uita sau s-a uitat cineva la Chuck si In Treatment? Le-am achizitionat de curand si nu prea stiu la ce sa ma astept... din ce am citit pe net par misto amandoua...
MadameBovary spune:
Ma canalizez pe Chuck momentan; e dragutel si imi place; am ochit si Californication cu David Duchovny, cica si ala e interes, e ori love it ori hate it
MadameBovary spune:
Californication... bun, bun, bun . Am vazut doar doua episoade deocamdata, dar pare foarte misto pana acum. Dar chiar e pe tipul love it or hate it. Deocamdata eu trag tare pe "love it"
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Eu sunt acum cu Seinfeld, Lost si Gossip Girl. Good things happen to good people. |
Aaaaahhhh m-ai nenorocit cu gossip girl, de o saptamana nu mai fac nimic seara! I love Chuck!!!!!1
Noroc ca mai am 3 episoade din seria doi si scap!
J si Carla (05.02.2006)