Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
millie spune:
Buna dimineata si bine ati venbit noilor burtici!osscilococcinum este produs homeopat si este permis in sarcina.fetelor eu fug sa fac un eco ca numai am rabdare sa vad ce face puiul meu.
bubulina1 spune:
Multumesc mult de tot, fetelor. Deocamdata o sa iau un Nospa pentru migrena si am fost deja la farmacie si mi-am luat Oscilococcinum.
Bubulina
Speranta moare ultima!
madymar spune:
neata fetele
eu nu mai pot de somn si am o gramada de treaba dar parca ma misc in reluare
elilov ma bucur mult pentru tine ca este totul bine,va apropiati cu pasi repezi de momentul magic
felicitari petrean pentru intalnirea cu bebitele
bubulina asa stiam si eu ca acesta e singurul recomandat
am fost si noi ieri dar se pare ca puiul meu e tare miscaret s-a chinuit mult dr sa-l examineze dar nu prea a reusit ca se misca tot timpul si era in dreptul buricului si nu prea putea umbla cu aparatul ala,de putica nu stim nimic inca,poate reusim data viitoare
pupici dulci

15+
Monnvas spune:
Madyn, mie imi poti pune un carucior albastru - l-am pus si la semnatura, ca deja e persoana cu greutate dumnealui. Multumim pentru actualizari.
Eli, 

facem galerie! Sa povestesti toooot!
15+
Monik
+ 
Maria_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AndraZ Buna dimineata, fetelor! Imi scuze de la inceput ca am intrat val vartej peste voi si vin cu un subiect putin off topic, insa am observat ca la inceputul capitolului, la informarea despre celule stem, nu sunt mentionate decat 2 firme care se ocupa cu asa ceva. Din fericire in acest domeniu sunt mai multe companii, de aceea ma gandeam ca le-ar fi de folos mamicilor daca ar sti de existenta a inca unei firme care activeaza atat in Bucuresti, cat si al nivel national. Daca sunteti interesate de mai multe informatii, va stau la dispozitie. Andra de Mara TeodoraPovestea Marei |
era postat la capitolul vechi
Maria
16+
vine bb!
Pozele noastre
silvia4 spune:
Fetelor, voi cat de des faceti ecograf? Eu am facut de 2 ori pana acum si parca mi-e cam frica sa mai fac curand..Desi abia astept sa aflu daca minunea de copil e baietel sau fetita! Ma gandeam sa fac urmatorul ecograf atunci cand voi face triplul test, asta daca nu ma razgandesc si nu-l mai fac, pt ca mi-e cam frica...Sunt medici destui in Romania care nu sunt de acord sa faca ecograf pacientelor pana la 20 si ceva de saptamani. Ma gandesc ca or sti ei ceva, poate dauneaza cumva...Voi ce parere aveti?
13+
silvia4 spune:
bubulina, si eu am luat oscilococcinum, mi l-au recomandat 2 medici. Sa te faci repede bine!
13+
silvi8 spune:
am cautat sa vad ce e cu mierea. peste tot scrie ca e bine sa mannci miere da nu in exces. ba chiar m-am uitat si la remedii naturiste ptr tuse, ca eu cu asta ma lupt si am gasit ca cel mai bine combate in sarcina tusea exact mierea cu lamaie...si niste siropuri de:catina, brad, pin, zmeura.
voi mai stiti alte remedii ptr tuse?
silvi
13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi
georgyiuly spune:
Neata fetelor!
Vroiam si eu sa va spun ca ieri iubitelul meu sot a venit acasa catranit de o raceala de n-a mai fost bun de nimic.L-am bagat pe pastile si ceaiuri calde cu miere si lamaie .....ca sa ma pazesc si pe mine.Dar cred ca nu a avut efect.Eu deja de cateva zile ma alimentez dimineata si seara cu ceaiuri cu miere si lamaie, poate , poate.....nu ma prinde.
.Dar se pare ca nu scap.Vad ca toate ne confruntam cu aceleasi probleme.....raceli, constipatii....doar suntem mamici de ghiocei
.
Medicul mi-a spus ca singurul medicament pe care il pot lua este paracetamolul, asa ca am luat unul preventiv!!!!Poate scap!!!
Apropo de miere, eu imi o folosesc doar cu ceai....nu cred ca face rau!
Am inceput sa iau si eu Centrum Materna si am vazut ca are si acid folic, oare tre sa mai iau si separat????
Va las fetelor ca in dimineata asta am fost la analize si inca nu am citit nimic de pe forum ( am rutina mea, toata dimineata citesc vreo cateva odisei...invat, ma pregatesc!
).
Pupici!
14+
georgiana

de Mara Teodora