Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
MADYN spune:
Bubu multumesc, sper sa fie bine la eco de azi. Data trecuta eram in urma cu vreo 2 zile, azi sper sa recuperam. In rest ma lupt cu greturi, doar atit
.
Mey, da' ce bintuie raceala asta!?! Sa va faceti bine , mamici, cit mai repede!
m
(9+) & m - (1-aug-2006)
elilov3 spune:
madymar si monvas multumesc frumos dragelor
si la voi aceleasi urari de bine 
petrean...
stai linistita daca te incurajaza cu ceva eu am racit de 4 ori in primele luni de sarcina..cu antibiotice si tot tacamul...acuma e mai rau sa nu tratezi raceala, decat sa o lasi asa de capul ei...deci detin coronita la cea mai racita persoana ![]()
32+
Dimitrie
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvi8 am cautat sa vad ce e cu mierea. peste tot scrie ca e bine sa mannci miere da nu in exces. ba chiar m-am uitat si la remedii naturiste ptr tuse, ca eu cu asta ma lupt si am gasit ca cel mai bine combate in sarcina tusea exact mierea cu lamaie...si niste siropuri de:catina, brad, pin, zmeura. voi mai stiti alte remedii ptr tuse? silvi 13 + http://community.webshots.com/user/flovivi |
Sirop de tuse Stodal, din cate am gasit pe net.
Bubulina
Speranta moare ultima!
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 madymar si monvas multumesc frumos dragelor si la voi aceleasi urari de bine ![]() petrean... stai linistita daca te incurajaza cu ceva eu am racit de 4 ori in primele luni de sarcina..cu antibiotice si tot tacamul...acuma e mai rau sa nu tratezi raceala, decat sa o lasi asa de capul ei...deci detin coronita la cea mai racita persoana 32+ Dimitrie |
Sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos. Sarcina usoara in continuare! Daca mai stai pe la noi la odisee, poate ne trece raceala mai repede.

Bubulina
Speranta moare ultima!
grace30 spune:
vreau si eu 2 bebelici pe listuta ....
am vazut ca vorbeati de echo morfologica si de preturi. Eu m-am programat la Iosup si este 400 de lei (la CMU). Inteleg ca e unul din cele mai scumpe locuri? As vrea pe cineva f prof. ca doctorul meu ma vede doar la maternitate la echograful de aici si .... ma gandesc sa am totusi si o alta parere cat de poate de prof. Am incredere in el, imi place cum se poarta cum explica, dar....
pe fi-miu l-a apucat dansul si ne ia la dans (si pe mine si pe tati) in fiecare seara....
pupici 
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
dyana27 spune:
grace30 eu m-am programat la Pop )diagnosis) si este 500ron
. si asa e, sunt preturi mari in functie de doctor. de rezerva am programare si la Chitescu (medlife)-300ROn pentru ca de obicei medicul meu lucreaza cu ea. o sa vad, daca e totul in regula nu mai ajung la a doua.
diana
11+
Aalina spune:
Deci pana acum avem 3 perechu de gemeni. Sa va traiasca.
Madyn bafta la eco.
Sanatate celor ce sunt racite.
Georgyiuly mie medicul mi-a spus ca daca iau materna nu mai e necesar sa iau folic. Faza era dupa 12 saptamani.
Pup
17+ cu 
Gina2008 spune:
Dyana27 si eu m-am programat tot la dr. Pop la Diagnosis dar se spune ca e cel mai bun si ca cei de acolo au cel mai performant aparat de ecografie...
MonaB si Georgyna... si mie, desi suntem in Romania, mi-a recomandat doctorita doar 3 ecografii mari si late. Si mi-a spus din capul locului: "Daca e o sarcina fara probleme nu trebuie sa ne vedem des. Esti gravida, nu bolnava!". Si mi se pare un mod foarte sanatos de a aborda problema. Cumnata mea a nascut de 2 ori in Japonia: a avut cate 2 ecografii pe sarcina (care nu durau cat dureaza la noi). In schimb, ce e diferit fata de noi: pe ea, nascand prin cezariana, au tinut-o 10 zile in spital si abia a 3-a zi AU RUGAT-O (nu au tipat) sa se dea jos si sa faca cativa pasi..
Pup fetele
zsuzsu spune:
salut gravidutelor
eu nu prea am timp sa intru decat sa citesc ce ati scris si sa va salut
sanatate fetelor racite
felicitari celor care au fost la eco si si-au vaz bebei sanatosi
Madyn si restul fetelor ce mergeti la eco - bafta.
12+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2