Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

MADYN,
Si ue am aceasi proplema ,raul de zi cu zi,am spus doctorei ca vomit de cel putin patru ori pe zi si mi-a recomandat VOMEX A supozitor, este super bun, si ma simt normala.

Mai poti face o bautura racoritoare din Ginger dat pe razatoare,macerat in apa fiarta vreo 4 h ,plus doua lamai stoarse si zahar dupa gust,il pui in sticla si la frigider ,te vei simti super bine.
Gingerul e putin afrodisiac,ai grija cu sotul!!

Citat:
citat din mesajul lui MADYN

Bubu multumesc, sper sa fie bine la eco de azi. Data trecuta eram in urma cu vreo 2 zile, azi sper sa recuperam. In rest ma lupt cu greturi, doar atit .

Mey, da' ce bintuie raceala asta!?! Sa va faceti bine , mamici, cit mai repede!

m(9+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

dragelor, multumesc de urari, sper sa vin cu vesti bune de la eco.

Millie cum adica n-ai vazut puta? Poate e fetita ...

Ionica eu am doar greata, nu deloc dar din ora-n ora trebuie sa rontzai cite ceva (eventual cicolata), ca altfel e de rau.

m(9+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Eu sunt mai sceptica si de aceea nu prea scriu,astept sa trec de saptamana 14 si pe urma voi deveni mai vorbareata.

Primul meu bebe Sophia, s-a nascut cu Csection in Costa Rica, acolo se face la cerere daca ai asigurare privata.De conditii nu mai vorbesc,a fost super ,spitalul fiind Nord american ,mai totii pacientii erau expatriati sau american citizens.

Aici in Germania, e totul diferit ,chiar daca am asigurare privata( singurul avantaj pe care-l am ,pot sa-mi aleg doctorul si clinica unde doresc sa nasc.), nu pot merge la doctor decat o data pe luna-
Dar nu ma mai stresez, stiu ca totul merge ok,l-am vazut pe bebe odata si m-am linistit.
Data viitoare v-a fi pe 30 sept. si atunci poate stiu si eu culoarea carutului.

Modificati si la mine va rog datele?

AN.01.01.1973
UM.02.07.2008
DPN.07.04.2009

PLUS o bebelusa pe nume Sophia de 2ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Gina, sunt de acord cu doctorita ta:D

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Da Madyn poate e fetitza,nu conteaza ce-o fi dar sunt curioasa si nu sa vazut nimic clar.trebuie sa mai astept pana la 20 de saptamani atunci o sa se vada sigur.Eu am 16 saptamani si cum alte mamici au vazut mai repede am vrut si eu sa vad ce e,dar asta e sa fie sanatos bebele in rest nu e asa de important pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

bubulina, am notat si stodal sirop! multam, merg deseara la farmacie sa vad care le gasesc.

despre vitamine nu stiu daca e bine dar mie mi s-a spus sa nu iau nimic. am luat acid folic pana in aceasta saptamana si atat...cica sa ma alimentez bine, din toate grupele de alimente si va fi ok, avand in vedere ca analizele mi-au iesit f bine.

silvi 13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Lysbeth... mi se pare o doctorita normala la cap si cu ocazia asta, nici nu poate fi acuzata ca vrea sa imi ia banii. Nu stiu daca multe ecografii fac rau bebeului, habar nu am. Dar faptul ca cei de afara nu fac ecografii dese poate fi un semnal cum ca nu ar trebui sa facem ecografii saptamanal.

Gina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Fetelor, nu conteaza ca facem ecografii saptaminal, lunar, trimestrial, important e sa ne simtim noi psihic bine, sa stam linistite, fara ginduri negre. Ecografiile nu fac niciun rau bebelusilor asa ca fiecare sa faca cite crede de cuviinta pt. linistea ei sufleteasca.

m(9+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Madyn, asa e. De cand intru pe DC am constatat ca atatea obiceiuri, cati medici... Fiecare cu modul lui de a vedea lucrurile. Mie, de exemplu, mi-a spus doctorita ca nu am voie sa iau niciun fel de medicamente.Doar no spa si doar cand situatia e grava si nu foarte des (o data la 1 luna-doua). Altor fete li s-a recomandat de 3 ori pe zi, zilnic. Na, acum fiecare cu medicul lui. La mine se "pupa" cumva pentru ca eu oricum sunt cam impotriva medicamentelor si ma gandeam ca se apropie iarna si sezonul racelilor a inceput. Insa sunt hotarata sa nu iau absolut nimic. Doar lamaie si ceai si "infofoleala" ca sa transpir. Nici macar cele homeopate nu le voi folosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Fetelor, eu as mai face o echo, dar nu ca stau cu teama ca poate fi ceva in neregula cu bebe, ci pentru ca imi e dor de el, tare, tare, tare....era asa frumos la prima echo si dadea din manute si picioruse....nu ma asteptam la asa ceva, a fost un sentiment prea frumos...ce aceia parca pana pe 24 oct.l-as mai vedea un pic .
Abia astept sa vina martie odata!!!!
Pupici!

georgiana

Mergi la inceput