Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
MADYN spune:
Dragi mamici,
am mai facut ceva modificari in lista noastra. Daca sesizati ceva in neregula va rog mult sa-mi atrageti atentia. De exemplu eu nu o gasesc pe petrean, caci voiam sa-i pun cei doi bebici, asa ca petrean daca ai timp mai da-ti inca o data datele. Sanatate multa! Si fetele care stiu ce culoare au la carucior va rog sa mai spuneti o data.
m
(9+) & m - (1-aug-2006)
petrean spune:
mersi mult silvia
DN:13.02.1981
UM.este aiurea...ca dupa eco nu e asta 23.05.2008
DPN;19.03.2009
Bogdana
14+
novus spune:
Cum va mai simtiti pe vremea aceasta mohorata ?Eu am facut ieri ordine in dulapuri pentru trecerea vara - iarna si din totalul hainelor de sezon au mai picat jumatate din cauza de
!
Despre miere ce stiti, e recomandata in timpul sarcinii ??
16+
petrean spune:
eu stiu ca nu e indicata..asa cum nu e indicata nici copiilor sub 2 ani, pentru ca produce botulism..acum dc sunt si alte pareri..e ok..eu asta am citit
mersi madyn ca m-ai trecut in listuta
Bogdana
14+
dyana27 spune:
madyn multumesc mult pentru trecutul la listuta
. sunt foarte mandra de emoticonul meu cu burtica
.
novus eu am bagat miere la greu de cand am ramas gravida. in primul rand ca am racit la 5 saptamani si ceaiurile cu lamaie si miere erau singurele leacuri
. babesti dar foooooooarte bune. in plus eu nu mai suport nimic dulce de cand am bebita la purtator (nu ma supar
-ca slava domnului kg am destule) si singurul zaharel il iau din miere. incearc-o....-am auzit multe fete care nu suporta gustul in sarcina. e un alimet natural , rau nu-ti face in nici un caz, dar fara excese pentru ca are valoare glucidica destul de mare si in sarcina trebuie pastrat un nivel al glicemiei controlat.
Simina-suntem alaturi de tine
- nu stiu daca te ajuta, dar noi ne gandim la tine.
diana
11+
silvi8 spune:
mai fetelor hai ca ma ingrijorati. eu nu stiam nimic de miere nici dr nu mi-a zis ca e contraindicata asa ca eu mananc zilnic...adica pun in ceai. ma pun sa dau o cautare sa vad...
cu hainele la fel e si la mine, deja nu prea stiu cu ce sa ma mai imbrac. am si de gravi, le-am primit de la o mamica de aici de pe DC, tulceanca de a mea, dar alea sunt prea mari inca...
silvi
13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi
Aalina spune:
Eu stiam ca doar copiilor mici nu le e indicata. O perioada am luat dimineata in speranta ca isi va face ceva efect la constipatie dar cum era zero in cazul meu am lasat-o balta.
17+ cu 
bubulina1 spune:
Madyn, bafta multa la eco azi! Cum te mai simti?
Iuca, sa-ti traiasca inimioarele
.
M-am trezit de dimineata cu o durere de cap si cred ca ma ia raceala
. Deocamdata beau ceai cu lamaie, sper sa ma lase curand. Daca nu, pot sa iau Oscilococcinum?
9+
Bubulina
Speranta moare ultima!
dyana27 spune:
da bubulina, poti sa iei oscilococcinum fara probleme. in sarcina sunt indicate tratamente homeopate. eu la durerea de gat am luat oscilococcinum si homeogene-niste pastilute care se sug. unii medici spun ca poti sa iei chestii gen strepsils pentru tratanment local, dar eu nu risc.
diana
11+