Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragi mamici,
am mai facut ceva modificari in lista noastra. Daca sesizati ceva in neregula va rog mult sa-mi atrageti atentia. De exemplu eu nu o gasesc pe petrean, caci voiam sa-i pun cei doi bebici, asa ca petrean daca ai timp mai da-ti inca o data datele. Sanatate multa! Si fetele care stiu ce culoare au la carucior va rog sa mai spuneti o data.

m(9+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mersi mult silvia

DN:13.02.1981
UM.este aiurea...ca dupa eco nu e asta 23.05.2008
DPN;19.03.2009
Bogdana

14+

Mergi la inceput

ah..+baietel Andrei Luca nascut in 15 decembrie 2006

Bogdana
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Cum va mai simtiti pe vremea aceasta mohorata ?Eu am facut ieri ordine in dulapuri pentru trecerea vara - iarna si din totalul hainelor de sezon au mai picat jumatate din cauza de !

Despre miere ce stiti, e recomandata in timpul sarcinii ??

16+

Mergi la inceput

eu stiu ca nu e indicata..asa cum nu e indicata nici copiilor sub 2 ani, pentru ca produce botulism..acum dc sunt si alte pareri..e ok..eu asta am citit
mersi madyn ca m-ai trecut in listuta

Bogdana
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

madyn multumesc mult pentru trecutul la listuta. sunt foarte mandra de emoticonul meu cu burtica.
novus eu am bagat miere la greu de cand am ramas gravida. in primul rand ca am racit la 5 saptamani si ceaiurile cu lamaie si miere erau singurele leacuri. babesti dar foooooooarte bune. in plus eu nu mai suport nimic dulce de cand am bebita la purtator (nu ma supar-ca slava domnului kg am destule) si singurul zaharel il iau din miere. incearc-o....-am auzit multe fete care nu suporta gustul in sarcina. e un alimet natural , rau nu-ti face in nici un caz, dar fara excese pentru ca are valoare glucidica destul de mare si in sarcina trebuie pastrat un nivel al glicemiei controlat.

Simina-suntem alaturi de tine- nu stiu daca te ajuta, dar noi ne gandim la tine.
diana11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mai fetelor hai ca ma ingrijorati. eu nu stiam nimic de miere nici dr nu mi-a zis ca e contraindicata asa ca eu mananc zilnic...adica pun in ceai. ma pun sa dau o cautare sa vad...

cu hainele la fel e si la mine, deja nu prea stiu cu ce sa ma mai imbrac. am si de gravi, le-am primit de la o mamica de aici de pe DC, tulceanca de a mea, dar alea sunt prea mari inca...

silvi 13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu stiam ca doar copiilor mici nu le e indicata. O perioada am luat dimineata in speranta ca isi va face ceva efect la constipatie dar cum era zero in cazul meu am lasat-o balta.

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Madyn, bafta multa la eco azi! Cum te mai simti?
Iuca, sa-ti traiasca inimioarele .

M-am trezit de dimineata cu o durere de cap si cred ca ma ia raceala . Deocamdata beau ceai cu lamaie, sper sa ma lase curand. Daca nu, pot sa iau Oscilococcinum?

9+

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

da bubulina, poti sa iei oscilococcinum fara probleme. in sarcina sunt indicate tratamente homeopate. eu la durerea de gat am luat oscilococcinum si homeogene-niste pastilute care se sug. unii medici spun ca poti sa iei chestii gen strepsils pentru tratanment local, dar eu nu risc.
diana11+

Mergi la inceput