Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
elilov3 spune:
seara buna fetele
aalina multumesc frumos asa sa te ajute si pe tine Doamne Doamne...sai ai un bb sanatos si papacios 

sanatate si voua tuturor si numai bine 
32+
Dimitrie
mihaelacg spune:
monvas, la care medlife mergi?
eu am fost la cel din spate de la hotel horoscop, pe unirii
si eu am fost acolo la 12 saptamani si mi-a facut 4 D.
la ce dr. mergi?
eu am avut astazi niste intepaturi in uter zic eu, oare are legatura cu faptul ca e desprinsa placenta si tb sa-mi faca cerclaj?
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica
13+
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg monvas, la care medlife mergi? eu am fost la cel din spate de la hotel horoscop, pe unirii si eu am fost acolo la 12 saptamani si mi-a facut 4 D. la ce dr. mergi? eu am avut astazi niste intepaturi in uter zic eu, oare are legatura cu faptul ca e desprinsa placenta si tb sa-mi faca cerclaj? http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl filmulet cu putzica lu bb 4 D mitzica 13+![]() |
Am fost la Medlife de pe Calea Grivitei, la dr. Mihaela Steriu. Nu ea imi urmareste sarcina, dar aici mi-a recomandat dr. mea.

Monik
mihaelacg spune:
o stiu pe mihaela steriu, mi-a facut si mie odata o echo.
fetelor
, merg la nani, ca de maine iar scarbici...
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica
13+
OlgaTarziu spune:
Simina. 
Azi am fost la doctorul de familie si am auzit inimioara cu Dopplerul. A fost super. In 3 octombrie merg si eu la test si am emotii cumplite. In rest pot sa va spun ca sarcina asta e cu mult mai grea decat prima. Poate e varsta, serviciul asta stresant, accidentul, nesomnul. Sper sa fie totul bine si sa pot sa duc sarcina la sfarsit.
Va pup pe toate.
Aalina spune:
Bun venit noilor burtici!
Eli chiar ma uitam la semnatura ta si ma gandeam ca in curand iti facem galerie! Sa fiti bine si astept sa vii sa ni-l prezinti pe bb.
Olga bine ca ai scris ca deja ne gandeam ca ceva nu e bine. Eu ma gandesc ca poate la prima sarcina a fost mai usor si pentru ca nu ne stresam atat. In cazul meu cel putin.
Fetelor care aveti dureri nu mai bine mergeti voi la medic??? Macar sa va spuna ca e ok.
Silvia eu stiu ca apar contractii dar mai tarziu si ar trebui sa fie nedureroase.
Petrean felicitari pentru dubla intalnire
.
Georgyiuly sa iti iasa bine analizele.
V-am zis eu ca dupa ce misca incepe paranoia ca nu misca non-stop? ![]()
Mai dar sunt multe fete care nu au mai scris de ceva vreme. Pe unde umblati? Mady, Petra, Adee si restu ca nu ma apuc sa strig catalogul...
Sa aveti o zi buna burtici!
17+ cu 
iuca spune:
Buna dimineata fetelor,
Va multumesc mult de tot la toate pentru urari, nu va enumar ca sigur am sa uit pe cineva, sa dea Domnul sa fie bine pana la capat pentru noi toate.
petrean FELICITARI si tie pentru cele 2 inimioare, ma bucur ca mai e cineva cu gemanuti.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
8+
elilov3 spune:
aalina abia astept momentul...ma ia cu emotii cand ma gandesc asa ca prefer sa nu ma gandesc
...cand apare il si prezint la fete ![]()
sanatate iubita 

32+
Dimitrie
petrean spune:
neatza fetelor, eu constat cu stupoare ca am racit:((dupa ce dr ieri mi-a zis sa ma feresc de tot ce e raceala..si alte boli..ca eu nu am avut nici o boala a copilariei
acum ce sa fac?scap eu cumva si de raceala..sper sa nu ia si fiu-meu de la mine, ca atunci chiar e nasol.
Bogdana
13+
silvi8 spune:
neata burtici!
silvia, am vayut si eu de cum am intrat coincidentele ciudata. esti noua asa ca iti apar mesajele mai greu, scrie vreo 10/12 casa nu mai fii moderata!
petrean, am trecut si eu printr/o raceala numai ce, inca mai am reminescente de tuse si muci. mie dr mi/a spus ceaiuri f multe, lamaie si inhalant seara inainte de culcare. ptr durerile de ureche, cap, dantura- piafen. sper sa te faci repede bine. si sa nu cumva sa stai cu picioarele in apa fierbinte!
olga, bine ca ai venit sa ne mai spiu ce faci ca dupa accident ne faceam griji ptr tine.
mihaelacg, chiar ca esti norocoasa ca la 12 sapt ai aflat ce e bb. da lasa ca o sa aflam si noi ...deocamdata noi am convenit asupra numelor> Robert si Crina (dupa caz_)
o zi minunata sa aveti!
silvi
13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi