Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Mona_B spune:
Absolut!
In prima vacanta din slujba de profesoara aici, vom merge in Bucovina, in oraselul unde m-am nascut si acolo imi voi reincarca bateriile.
O zi cat mai placuta sa aveti...fara greturi
georgyiuly spune:
Buna mamici
!
Desi scriu foarte rar va asigur ca in fiecare dimineata imi beau cafeaua cu ochii in odisee.Vad ca voi sunteti toate pline de noutati cu bebiti vostri si consider ca sunteti tare norocoase ca ii vedeti mai des.Eu aici unde locuiesc nu prea iti dau echo de facut daca nu te incadrezi in varsta cu probleme sau sarcina cu risc, asa ca eu tre sa astept pana la sapt. 20 cand am echo morfologica.
Si imi e asa de dor de bebe ca l-am vazut doar la 8 saptamani si timpul trece asa incet! 
Eu maine trebuie sa imi repet analiza urinei si urocultura ca mi-a iesit o infectie urinara si sper sa nu trebuiasca antibiotic ( medicul meu de familie e roman si mi-a recomandat "lacurile babesti")
De asemenea trebuie sa mai fac si analiza secretiei vaginale pe care nu am facut-o niciodata, sper sa trecem cu bine de momentul "jenant".![]()
In rest ....ne rugam la DD ca bebe sa fie sanatos si asteptam...ca tare ne mai e dor de el sau ea.
Ieri m-am uitat pe youtube la niste filmulete cu nasteri in direct...mai bine nu ma uitam
!!!
Vroiam sa va povestesc mai multe dar am uitat... poate o sa va scriu mai des,nu de alta dar prea multa activitate lavorativa nu am.
V-am pupacit.Sanatate mamicilor si bebitilor!!!
A...inca nici o fetita in odisee????
14
georgiana
georgyiuly spune:
Inca ceva mamicilor: daca va uitati la odiseea mamicilor sept.-oct.2008, in capitolul 152, pag 12, 13 si cred ca si 14 o sa gasiti niste filmulete tare dragute despre cum sa avem grija de bebitii nostri.Uitati-va!!!
Mie imi place sa citesc si aceasta odisee pt ca in fiecare zi se mai naste cate un copil si tare emotionant e sa citesti impresiile proaspetelor mamici la cald.In plus invat o multime de lucruri!!!![]()
pupici
14( dupa cum se vede nu prea stiu sa ma semnez, poate intr-o zi o sa-mi reuseasca si mie)
georgiana
Gina2008 spune:
Simina, cu sufletul voi fi alaturi tine maine dimineata... si ma voi ruga sa te intareasca Al de Sus sa treci cu bine de ziua de maine. Nici nu pot sa imi inchipui ce e in sufletul tau. Curaj si sper sa te revad in odisee in curand. Macar mai intra sa ne mai povestesti de tine.
Te imbratisez si mult curaj!
Gina
15+
silvia4 spune:
Stiti cumva daca contractiile uterului sunt normale in timpul sarcinii? mi se intampla de cateva ori pe zi sa mi se contracte pt 10-15 secunde, se intareste si ma doare, dupa care trece..Nu stiu daca e vreun pericol pt bebe.. sper sa fie totul bine!
Silvia 13+
Leeloo21 spune:
buna fetelor..ieri nu am putut intra pe odisee si nu-mi vine sa cred cat d emult ati scris in 2 zile..nu am timp nici acum sa citesc tot ce ati mai discutat din pacate..
astazi am fost la doctorita mea din bucuresti si mi-a zis sa ma programez (la polisano am fost eu pana acum si acolo m-am si programat pt 8.10) pt triplutest si ecografie..insa am intrebat cat o sa ma coste si mi-a zis ca triplultest este 200 ron si eco pt trim 2 este 320 ron..mi se pare foarte mult..deaceea va intreb pe voi..unde mergeti fetelor care sunteti din buc pt ecografie macar?ca pt triplutest am inteles ca trebuie sa fie cineva mai de specialitate..oricum..sambata ma duc iar pt analiza de sange si urina la dr mea si am sa o mai intreb de detalii..insa pana atunci poate imi scrieti voi
multumesc mult si va pupicesc
,
Cristina
cu bebe mic 13+
Mona_B spune:
Georgyna, si aici in Canada e la fel, nu se fac ecografii decat o data ori de 2 ori pe durata sarcinii, dar eu m-am impacat cu gandul, am doar speranta ca totul e bine cu bebe si cu mine, so far so good...
Asa ca nu te ingrijora prea tare in privinta ecografiilor, eu prima nastere am avut-o in Germania si tot 2 ecografii de rutina se fac.
Multa sanatate tie si lui bebe!
Mona
petrean spune:
am fost si noi la eco, bebeii sunt bine, nu a vazut dr ce sunt, ca stateau tare aiurea:(unul are 14 saptamani, celalat are 13 si 5 zile, deci unul e mai micut. sunt bine sanatosi. O sa face morfofetala in noiembrie..si atunci sigur vin cu mai multe detalii
DPN 19 martie
Bogdana
13+
mihaelacg spune:
toate burticile.
simina, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe si sa te refaci si fizic si psihic cat mai repede.
fetelor, referitor la faptul ca "pe-afara" se fac doar 2 echo.
ieri am aflat ca o prietena de-a mea a pierdut sarcinA LA 6 luni.mi-a zis mama ei ca a facut o singura echo pe la 3 luni, si atat.
i-a fost rau, a mers la dr. insa iau zis ca a racit,nefacandu-i investigatii desi ii era rau. a pierdut sarcina cica din cauza unei infectii.
din punctul asta de vedere la noi e mai bine, cum simtim ca ceva nu-i ok, cum ne programam la dr.
adica eu is speriata, si nu stiu cum as reactiona sa merg la dr. sa-i zic ca am dureri, ca nu mi-e bine, si sa nu-mi faca nimic.
bun venit noilor burtici....si felicitari celor care si-au vazut bb-ii, desi nu le-au aflat sexul....nu conteaza, sa fie sanatosi, nu?
inseamna ca eu am avut noroc ca i-am vazut putica
la 12 sapt.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica
13+
Monnvas spune:
Silvia4, bine ai venit!
Esti nascuta in aceeasi zi cu sora-mea, asa ca pentru mine e ca si cum as urmari un nepotel in evolutie. Si de-un leat cu fiu-meu!
Leeloo, eu m-am programat pentru eco morfo-fetala la Medlife unde e 300 de lei. Tot p-acolo. Nu stiu sigur daca mai fac triplul test ca la ala dublu au iesit toate bune si chiar nu ma simt "in finante".
si
pentru toate burticile!
15+
Monik