Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
silvia4 spune:
Salutare fetelor! Eu sunt noua pe forum, va urmaresc de cateva zile si azi mi-am facut si eu cont! Pot sa spun ca deja mi-ati devenit dragi si sunt incantata ca putem sa ne sustinem unele pe altele intr-o perioada atat de frumoasa si de importanta pentru noi!
Astept sa fiu si eu trecuta pe listuta!
DN- 27.06.1982
UM- 18.06.2008
DPN- 24.03.2008
Silvi, noi ne numim amandoua la fel, suntem nascute in 82 si avem DPN-ul pe 24.03.2008! Ce coincidenta!
iza79 spune:
Risc ridicat la dt la mine este de 1:50, adica multtt.
Sper sa fie dat de neconcordanta intre varsta echo si varsta dupa cm (4 sapt) fiindca io stiu sigur ca nu are relevanta. Lor le iese data conceptiei 16 mai, noi l-am facut in prima sapt din iunie...
D-asta spun ca si daca stateam sa ma gandesc nu ma complicam cu asa ceva.plus ca pe fisa am alte valori de varsta decat aveam pe echo, desi am facut analizele in aceeasi zi..
16+
Aalina spune:
Eli felicitari!
Lysbeth aceste analize se recomanda unor grupe de burtici. Doar ca unii medici au inceput sa recomande tuturor. Acum ce motivatie au... nu stiu. Eu am citit ce am gasit, am vazut cum sta treaba si la final am discutat cu medicul. Apoi am hotarat sa nu le fac tocmai pentru ca m-ar fi stresat inutil hotararea mea fiind luata.
16+ cu 
dyana27 spune:
din nefericire multe rezultate la dublu test in special ies "ciufulite" si te baga in sperieti. eu cu amniocenteza nu sunt deloc de acord, este o metoda invaziva cu un risc foarte mare de avort. deci chiar si un rezultat cu risc mare trebuie interpretat in legatura cu ecografia. ecografia este cea mai buna metoda de monitorizare si nu cred ca este vreuna din noi dispusa sa renunte la copil pentru un test prost iesit. triplul test are exactitate mai mare, dar am intalnit destule situatii cu triplu test iesit aiurea si copii nascuti perfecti. ideea e sa stim sa luam analizele "cu titlu informativ" si sa nu ne stresam chiar asa tare.
silvi8 spune:
iza, avand in vedere neconcordantele de care spui cred ca nu ar trebui sa te mai gandesti la asta. eu am speranta ca vei avea un bb sanatos si frumos!
silvi
13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi
novus spune:
Iza, sper ca faci amniocenteza,nu?
Nu de alta dar decat sa stai cu teama in suflet pana nasti si apoi ... sa se mai si adevereasca, iti spun eu , din experienta cumnatei mele, ca e rau !
16+
silvia4 spune:
Am inteles si eu ca nu sunt concludente aceste teste, se intampla uneori sa-ti iasa bine si de fapt sa nu fie asa..iar in cazurile in care ies rezultatele proaste, se spune ca sunt sanse de 90% sa nu aiba bebe nicio problema. Asa ca multa incredere ca va fi bine!
Eu eram hotarata sa fac triplul test, dar incep sa cam am indoieli...Poate ca o analiza care ar trebui sa ma linisteasca o sa-mi creeze mai multe probleme..
13+
Mona_B spune:
Buna dimineata mamici de ghiocei!
Ma treceti si pe mine pe lista cu DPN 15.04.2009, UM 10.07.2008.
Cum va mai simtiti, pe mine ma chinuie greturile toata ziua, nu doar dimineata, cel mai insuportabil e dimineata devreme pe la 6 si seara tarziu inainte de culcare
mi s-a intamplat la fel si la prima sarcina, cand m-au chinuit pana in luna a 5-a.
N-am vomitat decat de 2 ori, dar simt de fiecare data ca sunt pe punctul de a o face. Am pierdut un kg din cele 2 castigate in 2 luni si jumatate, ca aproape orice mancare ma fce sa vomit. Nu merg decat supele de legume, salate si friptura de orice fel in afara de porc.
Mai nou si carnea de pui imi produce greata
O alta colega de servici urmeaza sa nasca in noiembrie, si n-a avut nici un episod de greata, norocoasa:)
Saptamana viitoare am prima vizita la OB. Intentionez sa fac amniocenteza, am facut si la prima sarcina, desi nu era cazul, judecand dupa varsta mea de atunci. Mi-e putin frica de acul ala mare si urat, insa am 35 de ani si, desi nu panichez, as vrea sa aflu ca totul e in regula cu bebicul.
Va las acum, ma duc sa-mi fac un ceai cu pudra de ghimbir, si lamaie combate excelent greata.
Mona
silvi8 spune:
mona, bine ai venit la noi in odisee! te face sa te simti mai aproape de casa nu?
o dupa-amiaza minunata!
silvi
13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi