Topic - divort, casatorie, partaj

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Daria, multumesc
stiu ca este important saalriu lui din CM, insa nici el nu il are trecut tot si aici n-am ce face, ma rog, sper ca peste cateva luni sa nu mai am nevoie practic de alocatia lui, intentionand sa-mi deschid o afacere, ptr ca la cat primesc acum, n-am sanse sa duc o viata buna cu fetele...si eu sper sa-l aduc la numitorul comun in care sa ne intelegem, insa nu stiu daca reusesc..
ce m-a socat insa etse ca ai spus ca dureaza un an..cum e posibil sa dureze atat de mult?
si apropo de martori? martorii se pun numai in situatia in care ai copii sau oricum..si ce-ar trebui sa ateste acest martor? poate fi oricine?ruda, prieten, etc? off, am o multime de intrebari..nu stiu exact cum se desfasoara asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxana,
Cel mai bine sa ai un avocat bun, cu care sa poti vorbi toate datelee exacte. Si incearca sa vorbiti si voi despre ceea ce va urma, asta e iarasi foarte important.
Si capul sus, va fi bine !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Daria, sigur ca o sa fie bine, insa abia dupa ce o sa stau si eu linistita, ca am scapat..cu viata din asta ..o safie atat de bine..abia astept..pana atunci insa..ma macina una-alta..da, o sa-mi iau un avocat bun, dar o sa ma usuce la bani..da..razbesc eu
Multumesc de sustinere

Mergi la inceput

Roxana, daca tu depui divortul, te costa vreo 10-12 milioane (asa e la noi) insa cheltuielile le poti recupera de la el !!! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexadra spune:

roxanal , te pup scumpa mea, iti tin pumnii si sunt alaturi de tine, scapam noi din asta ! Io marti am sper ultima infatisare si trec de la statutul de casatorita la cel ce divortata. deabia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Se pare ca am fost o tampita,in sfarsit am inteles si eu ca lupul nu se poate scimba...
Deci orice raspuns e bine venit!
Intentasem actele divort,dar pana la prima infatisare ne-am impacat.Data primei infatisari era 20.10.08,mai pot face ceva sa redeschid procesul?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

inregistrarile audio se considera probe la divort?
Ce sanse are sa-mi ia copilul daca e violent,consuma alcool?Dar eu nu am nici un venit!

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

Mergi la inceput

Imi cer scuze am am scris asa imprastiate mesajele,dar le-am scris repede.
Deci fetita are 10 luni,ce pot face ca sa o pastrez?Nu am unde sa plec,iar daca redschid procesul de divort,el e in stare sa ma dea afara din casa fara copil,si m-a amenintat ca ma omoara daca ii iau copilul.Ce pot face sa fie cel mai bine pt copil?In cazul in care reusesc sa ajung la divort si mi se incredinteaza mie copilul(doamne ajuta) pot face ceva sa nu aiba dreptul la vizite?Il consider capabil de multe si ma tem pt copil.
Pana la ce punct al divortului pot merge fara avocat?
Multumesc anticipat pt orice raspuns!

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

Mergi la inceput

Lala, imi pare rau ca ai ajuns in club.
Sa ti ia copila de 10 luni ? Eu ma risc la sanse zero.
Dreptul de vizita ... poi aici sunt multe aspecte, in functie de ce cere el si ce va face, insa poti obtine usor, data fiind varsta fetitei, sa fii prezenta la alea cateva ore. Atat stiu eu.
In rest, dat fiind ca nu poti discuta cu sotul tau, as zice sa cauti un avocat !!!
Tinem pumnii sa fiti bine voi doua !

Mergi la inceput

Multumesc mult de raspuns,eu am inteles ca in unele cazuri ii se poate pune si interdictie sa se mai apropie de noi...adica el e foarte violent,eu am primit de la el batai rude cu moartea,m-a batut si eu fiind cu copilul in brate,tipa la mine,ma injura,ma jigneste de fata cu copilul...sunt disperata...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

Mergi la inceput