Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna ziua fetelor,
va rog spuneti-mi si mie care sunteti paciente ale Dr.Tutunaru, ce ecografii se fac la Dr.Iosup si la cate saptamani, va rog mult.
Noi avem acum 13 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa101

Buna ziua fetelor,
va rog spuneti-mi si mie care sunteti paciente ale Dr.Tutunaru, ce ecografii se fac la Dr.Iosup si la cate saptamani, va rog mult.
Noi avem acum 13 saptamani.

Alexa

Alexa, felicitari pentru cele 13s. Iti postez mesajul si la celalalt subiect despre dr.T, la sectiunea "Nasterea unei stele". La acel subiect sunt cele mai multe gravidutze ale dr.T si discuta numai despre sarcina .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Da Magdita, vineri mergem la eco.
Madutzule, imi imaginez prin ce ai trecut, dar si eu cred la fel ca Georgia ca a fost un demo si apoi urmeaza pe bune. Doamne Ajuta !!!

Alexa, la Iosup se face o ecografie la 14 saptamani (implinite); in aceeasi zi se face si recoltarea de sange la GeneticLab in scopul testarii triple (TT). Urmatoarea ecografie morfologica se face la 21 de saptamani; atunci se vad si mai bine organele interne, toate alea..

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

m-a dat lumea la disparutzi? sunt aici! treaba ca la balamuc la servci si am senzatia ca nu imi mai ajunge timpul ... pai daca la ora 10 trebuie sa fiu in pat altfel adorm cu capul pe masa va da-ti seama.
maine e ziua cea mare. mergem la eco! ce emotzii am nici nu pot sa va explic.

aerlilian - of daca ai stii tu cate zile am alergat eu la baie cu tamponul in mana...

tamarylias si lorelix - bafta multa la laparo. indiferent care e problema va doresc sa va "repare" domnu' doctor..(asa cum zicea cineva)

georgia - tu cate zile ai de la ia? cand ne faci o bucurie?

anaconda, rala - va ashteptam cu testele pozitive cat mai repede!

by the way eu il am pe al meu inca, il tin bine in portofel

va pup pe toate

alexa - la iosup se face o eco morfologica la 14 saptamani de sarcina dupa care triplu test si inca una la 22 de saptamani.

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

madutz - :( saraca de tine...am mai auzit de teste fals pozitive si nu pot sa inteleg cum e posibil, dar vorba fetelor poate a fost un fel de avanpremiera

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

A, aici scrisese Alexa...
eu i-am raspuns dincolo, la nasterea unei stele.
Dar vad ca i-au raspuns si fetele aici..
deci eco morfo la 14+ saptamani, si inca una la 20+ - 21+ sapt.

Mahus, si eu merg vineri la eco.
Aris, bafta maine!

Fetele pupici si bafta la IA, laparo, si fara "urati"!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i94lar spune:

Bafta fetelor care fac laparo! Si un mic sfat de la Stan Patitul: chiar daca dupa operatie va simtiti bine, ramaneti pana vi se face toata perfuzia cu antibiotic. Eu am fost viteaza si m-am ales cu un stafilococ:) A trecut cu 10 zile de antibiotice...

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

O sa ma mai gandesc pana maine dimineata...Fac "barza" cand ma trezesc si apoi,in drum spre serviciu,poate trec si pe la IDS.Asta doar pentru ca insistati voi,pentru ca eu simt ca nu e nimic in burtic...
Lucicule,eu cred ca tu nu-ti permiti luxul de a nu ma mai pupa.Aminteste-ti ...filmuletul!Te incumeti?
Aris ,ce n-as da sa car degeaba dupa mine geamantane cu tampoane...
Anaconda ,mi-ai mancat ficatii!!!O SA MA DUC LA IDS!
Georgicule ,nu-i las in faliment,cotizez,fata mea,cotizez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

aDICA?
la cat timp dupalaparo ai plecat acasa?
si de ce ai facut stafilococ?

merci pentru raspuns..

Bafta fetelor care fac laparo! Si un mic sfat de la Stan Patitul: chiar daca dupa operatie va simtiti bine, ramaneti pana vi se face toata perfuzia cu antibiotic. Eu am fost viteaza si m-am ales cu un stafilococ:) A trecut cu 10 zile de antibiotice...

Ramona
[/quote]

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

In primul rand bafta lui lorelix! Iti tin pumnii ai sa vezi ca o sa iasa bine. A, si un mic sfat daca imi permiti (apropos de "supararea" ta de mai devreme): daca nu vrei sa fi tratata ca un copil, nu te purta ca unul! ai zoe, fi barbata! Te asteptam maine seara sa ne povestesti cu lux de amanunte.
Madutz, sigur e un semn! Cineva acolo sus te pregateste pentru vestea cea mare.
Aerilian, normal ca faci test. Ca asta a fost promisiunea pe care am facut-o cand ne-am apucat de facut minuni: sa facem tot ce ne sta noua in putinta! Si daca acum putem sa cumparam teste, muuulte teste, asta facem, na!
Tamy tie nu iti urez bafta la laparo, pana nu va fi cazul ;-)
Aris, draga mea, asteptam sa ne spui daca va fi pacient sau "victima" lui tutu. Eu ma inscriu la pariuri cu "it's a boooooy!"

...pararea mea!

Mergi la inceput