Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Multumesc Rala,

sa speram c-o sa fie bine..inca m-ai am multe emotii..si mor de frica..
tu la cate ore duoa laparo ai plecat acasa?
si ti-a facut si tie doza de antibiotic, nu?
te pup..

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Frica si vina sunt cei mai mari dusmani ai omului inteligent. Si ne fac sa facem cele mai mari greseli.
Eu n-am facut laparo. Sa zicem inca. Am programare pe 6 oct, daca nu vine bb pana atunci (azi ziua 7 dupa ovulatie). Dar sfatul meu este sa pleci de acolo cand iti vor spune ei sa pleci, nu conteaza cand au plecat alte fete. Dar da, antibiotic faci si imediat dupa operatie, si probabil cel putin 2 doze in zilele urmatoare. Fi atenta la ceea ce ti se spune, nu-i sufoca cu intrebari inutile (nascute din frica), ai incredere in tine si in tutu. Restul.. e deja istorie.

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lorelix , bafta !!

Aerlilian , ...pei sa te duci la IDS !! Sa vii maine sa ne spui rezultatul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

rala - va anuntz imediat ce aflu daca o sa ma apuc de cumparat rochitze sau pantaloni, ca mashinutze o sa aiba oricum......sa se invetze copilul sa zica vuoom vuoom

aerlilian - sa stii ca o sa intru dupa mobil astazi ca sa iti admir testul pozitiv, pt ca birou nu prea o sa stau azi. asa ca ...BAFTA!

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete harnicute!

Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am aparut si io la cafea ... multamesc felix de tratatiune

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

mada, imi place cum gandesti! e bine ca te cunosti si eviti niste neplaceri. Eu nu as fi reusit....oricum, e ciudata treaba asta cu testul.
rala pt gandul bun.
lorelixte asteptam cu rezultat beton!
multumesc tuturor fetelor pt incurjari. pe mine chiar ma ajuta. acum am inceput sa ma centrez pe rezultat, care trebuie sa fie beton!
ce sa va mai spun, ca la dentist am fost de nenumarate ori
felix, georgia, magdita, aerlilian, anaconda, crisarh, aris, lucia, pamy, rocsy, coco si nu numai

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele care va testati, astept vestile buneeee! Sa ne aduca si noua ploaia asta de toamna bebei, macar la unele dintre noi pentru incurajarea restului care asteapta!

Laparoscopiatele, hai veniti si voi cu rezultate beton!

Laliticule, pe unde umbla motociclista noastra? Ca doar ploua afara....

Machusica, mumoasa burtica la purator! Ia zi, cand e DPN-ul? Ce zodie va iesi Bubusoru?

Aris, chiar stateam in cumpana, sa-i luam masinuta nepotelei noastre care face 2 ani in nov sau nu? Si am hotarat: va avea fata masinuta! Stiu ca se fac de obicei cadouri dedicate dar ia sa schimbam noi un pic regula...O sa ii luam una din aia care face nino nino!

Madutz, io stiu ca testele pozitive de pilica ies doar cand exista hormonelul beta in organism! Sa nu fie cumva vreo sarcinica ascunsa un burtica ta, se poate si cu folicul??? care nu stii daca e folicul pana vezi la echo daca creste sau nu... Poate fi un chistulet si de sarcina cu chistulet pe ovar s-a mai auzit!!! IDS scrie pe fruntea ta!!!!

Ramonica, io am fugit din spital in ziua operatei. Iar antibiotic mi-au pus, cred, doar in prima perfuzie, cea cu care am venit de la ATI. Pe restul mi le-au dat de la ATI sa mi le puna in salon dar smechera de asistenta a zis ca nu mai este nevoie si le-a bagat fain frumos in buzunar... Noroc ca n-am patit nimic.

Lucix, buna treaba cu lumanarelele. Noi, odata, era sa luam foc in baie de la ele si acu imi vine sa mor de ras!!! Le pun si eu in functiune, ca bene zici!

Magdit, tu pe unde imi umbli? Nema pe la noi? Sau ai fi plecat si tu cu avionu prin vreo tara straineasca? Avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor!!!!!

Sorelina lasa stresu! Ce-ti fac inaintasele? Le indrepti iar prin casa?

Rocsy, tu ce strategii mai clocesti draguta? Cand mai bagi o inseminare?

Ma gandeam la ce spuserati: norocul nostru ca nu cetesc sotii nostrii pe aci ca cine stie ce idei le-ar trece prin cap... (fetele astea pupacioase, uite cum impart in stanga si in dreapta, noroc ca mai ramane si pt noi)

Va pupacesc pe toate, mentionate sau nementionate (iar m-am intins ca o zi de post)

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Buna cafelutza avem azi
Felicut, aveti grija sa aveti vreun extinctor daca se lasa cu flacari la propriu...
Bubusorul va fi sagetator. La ultima eco, DPN-ul era intre 28 nov-6 dec.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei .... mei ...sa vezi tu machusica cum vine bubu de mos nicolae ....
lilisorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...alooooooooooooooooooooooooooooooooooo... vorbeste si cu noi cineva sau tocim taxtele astea degeaba....si-asa nu am io chef de munca , dar daca mai stau sa si urmaresc daca scrii pot pleca acasa linistita... un lucru bun de altfel ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput